واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: نهمين كنفرانس بينالمللي انجمن رمز ايران در دانشگاه تبريز برگزار ميشود
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: علمي
رئيس دانشكده مهندسي برق و كامپيوتر دانشگاه تبريز از برگزاري نهمين كنفرانس بينالمللي انجمن رمز ايران در 23 و 24 شهريور ماه سال آينده در اين دانشگاه خبر داد.
به گزارش سرويس علمي ايسنا، دكتر ضياءالدين دائي كوزه كناني هدف از برگزاري اين كنفرانس را ارتقاي سطح علمي متخصصين و دانش پژوهان فعال در زمينه رمزنگاري، نهان نگاري، پنهان سازي و امنيت اطلاعات عنوان و اظهار كرد: انجمن رمز ايران از سال 1380 اقدام به برگزاري كنفرانسهاي سالانه با تمركز بر زمينههاي تخصصي كرده و در پي رفع چالشهاي علمي و فني و ارائه راهكارهاي مبتني بر علم و دانش براي غلبه بر آسيب پذيريهاي اين فضا بوده است.
وي فراهم كردن محيطي براي گردهمايي و تبادل دانش و دستاوردهاي علمي استادان و دانشجويان رشتههاي مهندسي كامپيوتر، مهندسي برق و علوم رياضي را از ديگر اهداف برگزاري نهمين كنفرانس بينالمللي انجمن رمز ايران خواند و با بيان اينكه معيار امنيت همواره يكي از شاخصهاي تاثيرگذار در كيفيت زندگي انسان به شمار ميآيد، گفت: در عصرهاي مختلف از زندگي بشريت، مسائل امنيتي به شكلهاي متفاوت و بر اساس امكانات مربوط به آن عصر مطرح شده و هم اكنون كه در عصر اطلاعات به سر ميبريم، حفظ امنيت دادهها و اطلاعات، پيش بيني خطرها و تهديدهاي موجود و مقابله با آنها مهمترين مساله و چالش امنيتي به شمار ميرود.
دائي كوزه كناني افزود: همان اندازه كه طراحي و پياده سازي سيستمهاي يارانهاي براي توليد، پردازش و تبادل حجم گسترده از دادهها در بستر شبكهها و سامانههاي مربوطه نشانه پيشرفت و توسعه است، ناديده انگاشتن مسائل امنيتي آنها تهديدي فزاينده و خطري غير قابل جبران بوده و از اين رو برقراري امنيت فضاي تبادل اطلاعات به يكي از چالشهاي بزرگ پژوهشگران و فعالان اين حوزه تبديل شده است.
رئيس دانشكده مهندسي برق و كامپيوتر دانشگاه تبريز مباني نظري و الگوريتمهاي رمزنگاري، پروتكلهاي امنيتي و روشهاي صوري در امنيت اطلاعات، امنيت پايگاه دادهها، سيستم عامل و شبكه، آسيبپذيري، تشخيص نفوذ و آزمون نفوذپذيري، احراز هويت و اصالت، گمنامي و حريم خصوصي، امنيت تجارت الكترونيكي، دسترسپذيري، كنترل دسترسي و مديريت اعتماد، امنيت نرمافزار و مهندسي نرمافزارهاي امن، سختافزارهاي رمزنگاري و سيستمهاي تعبيه شده، امنيت در محيط هاي محاسباتي جديد و مخابرات امن و امنيت در شبكههاي نسل جديد را از جمله محورهاي اين كنفرانس خواند و اظهار كرد: دانشكده مهندسي برق و كامپيوتر دانشگاه تبريز، اين كنفرانس را با مشاركت انجمن رمز ايران، وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات، استانداري آذربايجان شرقي و شركت مخابرات ايران برگزار خواهد كرد.
وي ارائه سخنرانيهاي كليدي توسط استادان برجسته داخل و خارج از كشور، برپايي نشستهاي علمي، كارگاههاي آموزشي، ميزگردهاي علمي در حيطه محورهاي كنفرانس و برپايي نمايشگاهي از دستاوردهاي صنعتي را از برنامههاي پيش بيني شده، نهمين كنفرانس انجمن رمز ايران ذكر كرد.
دائي كوزه كناني آخرين مهلت ارسال مقالات به اين كنفرانس را 31 ارديبهشت ماه سال 91 عنوان و تصريح كرد: علاقهمندان ميتوانند براي كسب اطلاعات بيشتر به دبيرخانه سيمنار به نشاني تبريز، بلوار 29 بهمن، دانشگاه تبريز، دانشكده مهندسي برق و كامپيوتر، دبيرخانه نهمين كنفرانس انجمن رمز ايران و يا پايگاه اينترنتي http://iscisc12.tabrizu.ac.ir مراجعه كرده و يا با شماره تلفن 3393755-0411 تماس بگيرند.
به گفته وي تمامي مقالات توسط هيات داوران و كميته علمي كنفرانس ارزيابي شده و مقالات پذيرفته و ارائه شده در مجموعه مقالات و لوح فشرده كنفرانس منتشر خواهند شد. همچنين مقالات برتر كنفرانس به انتخاب كميته علمي جهت داوري مجدد و چاپ به مجله بينالمللي انجمن رمز ايران ISeCure (علمي - پژوهشي) پيشنهاد خواهند شد.
انتهاي پيام
چهارشنبه|ا|21|ا|دي|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 197]