واضح آرشیو وب فارسی:بازتاب آنلاین: فرمانده ناجا: بانك مركزي براي برخورد با دلالان دلار كمك نخواسته است
سردار احمدي مقدم افزود: اين حرف ها قهقرايي است و حفظ اموال مردم ديگر نگهباني پشت ديوار نيست و بايد از سرورها و سيستم ها حفاظت كنيم.
فرمانده نيروي انتظامي با بيان اينكه بانك مركزي براي برخورد پليس با دلالان دلار ، كمكي نخواسته است، گفت: پليس آماده همكاري با بانك مركزي، براي پيشگيري از جرائم اقتصادي است.
سردار سرتيپ احمدي مقدم در مراسم اختتاميه همايش روساي ادارات مبارزه با جرايم اقتصادي پليس آگاهي، گفت: چندين بار به بانك مركزي گفتيم كه براي برخورد با دلالي ها در بازار ارز وارد عمل شويم، اما هيچگاه نخواستند كه پليس وارد عمل شود.
فرمانده نيروي انتظامي با بيان اينكه با راه اندازي پليس بانكي و جرايم اقتصادي، درصدد سرك كشيدن در حساب شخصي مردم نيستيم، افزود: راه اندازي اين پليس باعث مي شود تا امنيت اقتصادي، بعد نظارت و برخورد با فساد بانكي افزايش يابد و از اموال مردم محافظت كنيم.
سردار احمدي مقدم حرفه گرايي، امين و سالم بودن، علمي و فني بودن و استفاده از ابزار نوين را از ويژگي هاي ضروري ماموران نيروي انتظامي برشمرد و گفت: درصدد راه اندازي كارآگاه هاي خصوصي با عنوان مُعين هستيم.
فرمانده ناجا افزود: ظرفيت پليس، پاسخگوي همه نيازها نيست و درپي رايزني با قوه قضائيه براي بكارگيري بازنشستگان حرفه اي در امر مشاوره پليسي به متقاضيان هستيم.
وي گفت: مردم هنگام خريد يا استفاده از ليزينگ مي توانند از كارآگاههاي خصوصي مشاوره بگيرند تا از وقوع جرم پيشگيري كنند، به همين علت قصد داريم دفاتر خدمات و مشاوره پليسي را راه اندازي كنيم.
فرمانده نيروي انتظامي در ادامه گفت: از مقاله برخي رسانه ها ، درباره كنترل كافي نت ها و ورود پليس به حريم خصوصي افراد نمي ترسيم و اقدامات خود را براي افزايش امنيت هموطنان و بازدارندگي از جرايم الكترونيكي انجام مي دهيم.
سردار سرتيپ احمدي مقدم با اشاره به ضرورت نوسازي ساختارها و فني شدن زيرساخت هاي پليس افزود: وقتي كنترل كافي نت ها را مطرح كرديم، مقاله هايي نوشتند كه حريم خصوصي برباد رفته است.
وي گفت: اين افراد با صاحبان كافي نت ها و افرادي كه منافعشان در معرض خطر است، هم صدا هستند.
سردار احمدي مقدم با اشاره به چند پرونده كه صاحب كافي نت با ابزارهاي خاصي، رمز حساب بانكي مشتريانشان را به صورت غير قانوني برداشت و پس از گذشت مدتي از صدها نفر كلاهبرداري مي كردند، افزود: در گذشته پليس با جيب برهاي خياباني كه يك نفر را طعمه قرار مي دادند برخورد داشت، اما امروز جيب برهاي الكتريكي كه از صدها نفر كلاهبرداري مي كنند در جامعه وجود دارند.
وي گفت: برخي مدعيان مسائل حقوقي و اقتصادي كه حتي زحمت جستجوي ساده اينترنتي را به خود نداده اند به غلط عنوان مي كنند كه مانند كشورهاي ديگر ما نيز نيازي به پليس جرايم اقتصادي نداريم، در حالي كه در بيشتر كشورها مسائل اقتصادي را رصد و با متخلفان برخورد مي كنند.
سردار احمدي مقدم افزود: اين حرف ها قهقرايي است و حفظ اموال مردم ديگر نگهباني پشت ديوار نيست و بايد از سرورها و سيستم ها حفاظت كنيم.
وي گفت: آمريكا مهمترين مركز رصد اطلاعات شخصي افراد است و پليس مبارزه با جرائم اقتصادي سوئيس حسابهاي بانكي را كنترل مي كند.
فرمانده نيروي انتظامي همچنين با استقبال از طرح اينترنت ملي افزود: وقتي اين طرح مطرح شد باز هم عده اي سر و صدا كردند، در حالي كه استفاده از اينترنت ملي به معني قطع ارتباط با جهان نيست و ما تعاملات خود را ادامه مي دهيم با اين تفاوت كه مركز اطلاعات رايانه اي در خارج از كشور نيست.
نظر شما:
------------
سه|ا|شنبه|ا|20|ا|دي|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: بازتاب آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 158]