واضح آرشیو وب فارسی:مهر: استاندار اصفهان:توجه به آموزه هاي قرآني در يك آرمان شهر اسلامي ضروري است
اصفهان - خبرگزاري مهر: گفت: سيد مرتضي بختياري گفت: برنامه ريزي و تدبيرهاي ما بري ساختن يك آرمان شهر اسلامي بايد بر اساس موازين اسلامي باشد.
به گزارش خبرنگار مهر در اصفهان ظهر امروز در نخستين كارگاه آموزشي آرمان شهر اسلامي با اشاره به اينكه يكي از اتفاقاتي كه در جامعه و آرمان شهر اسلامي بايد عملياتي شود نگاه به قرآن است، افزود: حتي بايد ساخت و سازهايي نيز كه قرار است در اين شهر انجام شود بر اساس موازين اسلامي باشد.
وي ادامه داد: در ساخت و سازهاي اسلامي انسان در جايگاه خود قرار گرفته اما متاسفانه اكنون رفتارهاي ما با ميزاني كه قرآن تعيين كرده است برابري نمي كند و رفتارهايي اسلامي نيست.
بختياري اظهار داشت: اگر در قرآن تاكيد بر اين شده كه از قرآن پيروي نماييم بدان معنا نيست كه خداوند به اين رفتارها نياز دارد بلكه اطاعت از اين فرامين در نهايت به نفع ما خواهد شد.
وي تصريح كرد: اكنون بايد بررسي كرد كه ما در كجا قرار گرفته ايم و در كجا هستيم.
بختياري در بخش ديگري از سخنان خود مردم اصفهان را مردمي دانست كه داراي فرهنگ والايي هستند و بزرگترين پشتوانه رسيدن به حقوق عدالت محور را داشتن همين فرهنگ دانست.
اصفهان از ديرباز كانون فرهنگي جهان بوده است
در بخش ديگري از اين جلسه رئيس دانشگاه اصفهان با اشاره به اينكه اصفهان به عنوان يك شهر اسلامي از ديرباز به عنوان يك كانون فرهنگي بشمار مي رفته گفت: نقش امواج فرهنگي اصفهان به سرزمينهاي همجوار خود چون هند، بغداد و ... به وضوح قابل مشاهده است.
محمد حسين رامشت ادامه داد: شيخ بهايي در دوران خود توانست اصفهان را با توجه به شاخصه هايي بارز به يك آرمان شهر تبديل كند كه توسعه دانايي محور و ارائه هويت جديد به اشخاص از جمله برنامه هاي شيخ بهايي بوده است.
وي با اشاره به توجه شيخ بهايي به محورهاي فكري افزود: شيخ بهايي به اين نتيجه رسيده بود كه بايد براي احياء كشور توسعه را بر مبناي دانايي و حكمت قرار دهد كه اين امر را در راس برنامه هاي خود قرار داد.
رامشت اظهار داشت: شيخ بهايي توسعه دانشگاه، مدرسه و مراكز آموزشي را در راس برنامه هاي خود قرار داد و در نهايت همين توسعه علمي خميرمايه ديگر توسعه هاي ايران شد.
رئيس دانشگاه اصفهان همچنين استقلال مراكز توليد علم را از مراكز حكومتي از ديگر اقدامات شيخ بهايي دانست و ادامه داد: او بر اين باور بود كه اين دو بايد در راستاي شكوفايي ايران از يكديگر جدا باشند اما در عين حال به مراكز آموزشي تقدسي خاص نيز داد تا از رونق و شكوفايي نيفتد.
وي از ديگر نكات مورد توجه شيخ بهايي در مدل برنامه ريزي را انتخاب مدل هويت دانست و گفت: با انتخاب اين مدل شخص به اين باور مي رسد كه شخص جديدي است و در سايه آن شخصيت جديد فعاليت مي كند.
رامشت در بخش پاياني سخنان خود از اصفهان با عنوان كانون فرهنگي و شهري كامل ياد كرد كه مي تواند در تمامي زمينه ها الگو و سرآمد باشد.
يکشنبه|ا|4|ا|اسفند|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 172]