واضح آرشیو وب فارسی:فارس: استاندار آذربايجان غربي:طولاني بودن زمان اجراي پروژههاي استاني برازنده نظام نيست
خبرگزاري فارس: استاندار آذربايجان غربي گفت: زمان اجراي پروژههاي استاني در آذربايجان غربي، كمتر از پروژههاي ملي است و طولاني بودن اجراي اين پروژهها برازنده نظام نيست.
به گزارش خبرگزاري فارس از اروميه، رحيم قرباني عصر يكشنبه در چهارمين همايش همانديشي دستگاههاي اجرايي، مشاوران و پيمانكاران آذربايجان غربي كه در سالن اجتماعات اتاق بازرگاني برگزار شد، اظهار داشت: عمر اجراي بسياري از پروژههاي ملي در استان حتي به 23 سال ميرسد در حالي كه نظير اين پروژههاي عمراني با مديريت استان در عرض حداكثر چهار ماه در آذربايجان غربي اجرا ميشوند.
وي افزود: دليلي ندارد كه اجراي پروژههاي كوچكي از تهران كنترل شوند تا سبب طولاني شدن اين طرحها شود.
استاندار آذربايجان غربي جذب فارغالتحصيلان جديد دانشگاهي در رشتههاي عمراني را ضرورتي اجتنابناپذير دانست و خاطرنشان كرد: با انتقال تجربيات به نسل جوان و وارد كردن آنها به بازار كار ميتوان توسعه كشور در آينده را تضمين كرد، كما اينكه ايران با داشتن تمدن غني و پشتوانه علمي محكم و دانشمندان بزرگ جهان بايد به جايگاه علمي از دست رفته خود دست يابد و حاكميت علمي جهان را در اختيار گيرد.
قرباني از معاونت نظارت راهبردي رياست جمهوري خواست تا اين موضوع را با جديت پيگيري و اجازه ندهد كه اينگونه اقدامات، فعاليتهاي عمراني دولت در راستاي كاهش مدت زمان اجراي پروژههاي عمراني را خدشهدار كند.
معاون امور عمراني استاندار آذربايجان غربي هم در اين مراسم گفت: سالانه 20 هزار ميليارد ريال در بخش عمراني توسط دستگاههاي اجرايي و بخش خصوصي در استان هزينه ميشود كه در بخش دولتي سالانه بيش از 2 هزار پروژه اجرا ميشود.
محمدباقر دارياني اضافه كرد: امروز بخش خصوصي در سطح 3 ميليون و 200 هزار مترمربع ساخت و ساز انجام ميدهد كه با اجرايي شدن ساخت و ساز در بخش مسكن از سال آينده شاهد تحول در ساخت و سازهاي عمراني در كشور هستيم.
وي در ادامه با اشاره به طرح مسكن مهر بيان كرد: نظام فني و اجرايي استان بايد ساخت و سازها و فعاليتهاي عمراني 324 شركت تعاوني مسكن مهر را مديريت كند كه اين امر نيازمند فعاليت بيش از پيش اركان ساخت در استان است.
دارياني تصريح كرد: آذربايجان غربي امروز در احداث مسكن مهر، بهسازي مسكن روستايي، عملكرد آب و فاضلاب شهري در حوزه فاضلاب، رتبه نخست كشور و در بخش آب و فاضلاب روستايي و بالا بردن راندمان آبياري كشاورزي و احداث شبكههاي آبياري رتبه دوم كشوري را به دست آورده است.
معاون امور عمراني استاندار آذربايجان غربي ادامه داد: در سطح كشور به سبب وجود مشكلات در نظام فني و اجرايي بسياري از پروژههاي عمراني با مشكل و چالش مواجه هستند ولي در استان هماهنگي بين عناصر اركان ساخت به چنان توانمندي دست يافتيم كه مشكلات را به حداقل رساندهايم.
چهارمين همايش همانديشي دستگاههاي اجرايي، مشاوران و پيمانكاران آذربايجان غربي با عنوان اركان ساخت به منظور بررسي چالشها و راهكارهاي فراوري نظام فني و اجرايي پروژههاي عمراني استان اروميه برگزار شد.
در اين همايش كه در سالن اجتماعات اتاق بازرگاني اروميه ترتيب يافت حاضران علاوه بر بررسي موانع و مشكلات پيش روي نظام فني و اجرايي استان از پيمانكاران، مشاوران و كارفرمايان كه در راستاي تعامل با مشاوران و پيمانكاران تلاش ميكنند، تجليل شد.
انتهاي پيام/ح10
دوشنبه|ا|5|ا|اسفند|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 156]