واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: كتاب "گذر از فتنه 88" رويكردي تحليلي از حوادث پس از انتخابات دارد
تهران - يكي از نويسندگان كتاب "گذر از فتنه 88" با بيان آنكه اين اثر رويكردي تحليلي و توصيفي در مورد حوادث انتخابات سال 88 و پس از آن دارد، افزود: تمامي مطالب اين كتاب بر اساس مستندات طرح شده است.
"مهدي سعيدي" روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار فرهنگي ايرنا در مورد اين اثر دو جلدي گفت: اين اثر رويكردي توصيفي و تحليلي از انتخابات رياست جمهوري در سال 88 و حوادث پس از آن دارد و نويسندگان آن سعي كرده اند به تمامي رويدادهاي پس از انتخابات رياست جمهوري بپردازند.
وي افزود: طرح نگارش اين كتاب از سوي "يدالله جواني" مشاور ارشد نماينده ولي فقيه در سپاه پاسداران در سال 88 مطرح شد و يك گروه شش نفره نويسندگي اين كتاب را برعهده داشتند.
سعيدي گفت: كتاب "گذر از فتنه 88"، اثري تدوين شده از معاونت سياسي حوزه نمايندگي ولي فقيه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامي است كه در راستاي عمل به وظايف قانوني معاونت سياسي در بصيرت افزايي و تشريح ابعاد فتنه 88 براي كاركنان سپاه انتشار يافته است.
سعيدي در مورد گروه نويسندگان اين اثر گفت: رضا گرمابدري، احمد امامي، فتح الله پريشان، حمزه عالمي، يدالله جواني و من به عنوان اعضاي گروه، نوشتن اين اثر را برعهده داشته ايم.
اين محقق و پژوهشگر معاصر در مورد محتواي كتاب گفت: فصل اول اين كتاب به حوادث قبل از انتخابات 88 اختصاص دارد كه در قالب چهار گفتار تنظيم شده است.
وي افزود: در گفتار اول، آرايش جريان ها و گروه هاي سياسي در آستانه انتخابات دهم رياست جمهوري، و مواضع سه جريان دوم خرداد، جريان اصولگرايي و جريان سوم بررسي شده است. در گفتار دوم نيز روند شكل گيري انتخابات دهم رياست جمهوري و بررسي ابعاد سناريوهاي جريان دوم خرداد براي انتخابات دهم از قبيل بحراني نشان دادن كشور، تشكيك در سلامت انتخابات، تقلب و دروغ بزرگ و تشكيل كميته صيانت از آرا بررسي مي شود.
وي ادامه داد: "نامزدهاي انتخابات دهم رياست جمهوري"، عنوان گفتار سوم است كه به معرفي و بررسي مواضع و عملكرد چهار نامزد انتخاباتي اختصاص دارد؛ و گفتار چهارم نيز موضوع تبليغات نامزدها در رسانه ملي را به تفضيل مورد بررسي قرار داده است.
به گفته اين پژوهشگر معاصر، فصل دوم اين كتاب كه "كودتاي مخملين" نام دارد، در چهار گفتار شامل چيستي انقلاب هاي رنگين ، بررسي پيشينه انقلاب هاي رنگين ، بنيادهاي طراح و حامي كودتاي مخملين، جزوات آموزشي كودتاي مخملين تدوين شده است.
سعيدي به فصل سوم اين اثر و گفتارهاي آن اشاره كرد و ادامه داد : فصل سوم كه "كودتاي مخملين در ايران" نام دارد در هفت گفتار به بررسي ابعاد مختلف سناريوي كودتاي سبز، تشريح كامل حوادث پس از انتخابات از 22 خرداد ماه تا 9 دي ماه، آيا انتخابات داراي مشكل بود؟، اقدامات سران خارج نشين كودتاي سبز، رفتار شناسي غرب در انتخابات ايران، بررسي پنج دادگاه تشكيل شده براي رسيدگي به پرونده اغتشاشگران و بررسي ادعاهاي دروغين كروبي در مورد واقعه كهريزك مي پردازد.
وي نكته قابل توجه در اين اثر در مقايسه با ديگر آثار مرتبط با جريان فتنه را تحليلي و مبتني بر مستند بودن آن عنوان كرد و افزود: مطالب ذكر شده در اين اثر يا نقل قول هاي مطرح شده در آن، تمامي داراي سند است و زواياي پنهان جريان فتنه به دقت مورد واكاوي قرار گرفته است.
گرچه اين اثر حاوي مطالب متقن و مستندي است اما هنوز جاي كار وجود دارد.
فراهنگ ** 1630 ** 1071
انتهاي خبر / خبرگزاري جمهوري اسلامي (ايرنا) / كد خبر 30752762
شنبه|ا|17|ا|دي|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 224]