واضح آرشیو وب فارسی:شبكه خبر دانشجو: مسئولان چهار تشكل دانشجويي، مذهبي و اسلامي دانشگاه شهيد باهنر كرمان: جهاد علمي و شهادت طلبي دو روي يك سكه هستند
مسئولان چهار تشكل دانشجويي، مذهبي و اسلامي دانشگاه شهيد باهنر كرمان با بيان اينكه امروز بين شهادت طلبي و ايثار و كار علمي هيچ جدايي وجود ندارد، گفت: جهاد علمي و شهادت طلبي دو روي يك سكه هستند.
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از كرمان، اين روزها دانشگاه شهيد باهنر كرمان حال و هواي ديگري دارد؛ گرچه صفر است، اما هواي عاشورايي و كربلايي به خود گرفته است.
با مزين شدن فضاي دانشگاه ها به بوي لاله هاي سرخ مقاومت و ايثار روح تازه اي درآميخته با نور الهي و اصول اسلامي در جان و دل نسل سوم انقلاب رخنه و دميده شده است و امروز دانشجويان دانشگاه شهيد باهنر كرمان با حضور گسترده و پرشور خود در مراسم وداع و تدفين پنج تن از فرزندان روح الله كه در جبهه هاي حق عليه باطل مردانه ايستادگي كردند و حسين وار به ديدار معشوق شتافتند، براي ديدار آنها حتي ثانيه ها را مي شمارند كه پيوند خود را محكم تر كنند.
سيد داود احمدي مقدم، مسئول كانون دانشجويي امام حسن (ع) دانشگاه شهيد باهنر كرمان در گفت و گو با خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» در كرمان، استقبال دانشجويان از اجراي طرح تدفين شهدا در دانشگاه ها را برگرفته از آگاهي دانشجويان به ارزش ها و اصول والاي ديني و اسلامي دانست و گفت: اين نشان دهنده روح فرهنگي - مذهبي در دانشگاه هاست كه با حضور شهدا، اين روحيه تقويت مي شود.
وي اظهار داشت: شهداي گمنام به مانند نوري هستند كه به سرزمين علم وارد مي شوند و قداست محيط علمي را ارزش والاتري مي بخشند.
احمدي مقدم افزود: تدفين شهدا در دانشگاه ها جداي از اينكه باعث ترويج روحيه شهادت طلبي و فرهنگ شهادت مي شود، به طور قطع در روند پيشرفت و جهاد علمي و نهضت توليد علم تاثيرگذار خواهد بود؛ چرا كه دانشجو زماني كه الگوي خود و كسي كه اين محيط را برايش فراهم كرده در برابر خود مي بيند احساس تكليف مي كند.
مسئول كانون دانشجويي امام حسن (ع) دانشگاه شهيد باهنر كرمان گسترش و ايجاد رشته هاي مطابق با فرهنگ پايداري و ايثار در دانشگاه ها و تقويت و حمايت راهيان نور را از راه هاي نهادينه كردن فرهنگ شهادت در محيط علمي عنوان كرد.
شهادت طلبي آن روز شهدا و كار علمي امروز مكمل يكديگرند
احمد كمالي، مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه شهيد باهنر كرمان نيز شهادت طلبي و جهاد علمي در دانشگاه ها را برگرفته از روحيه انقلابي دانست.
وي با اشاره به اينكه ايثار و مقاومت و فداكاري و جهاد در هر زمان و در هر لباس خود را نشان مي دهد، اظهار داشت: شهدا در زمان دفاع مقدس با الگوگيري از راهبردهاي امام راحل و روحيه انقلابي از جان خود گذشتند و امروز دانشجويان بايد در فضاي دانشگاه در عرصه جهاد علمي و نهضت توليد علم با روحيه ايثار و الگوگيري از فرهنگ شهادت از جان خود بگذرند.
كمالي خاطرنشان كرد: امروز بين شهادت طلبي و ايثار و كار علمي هيچ جدايي وجود ندارد و هر دو به مانند دو روي يك سكه هستند و جهاد علمي با استفاده از جهاد دفاع مقدس و ايثار و فرهنگ پايداري ثمره خواهد داد.
مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه شهيد باهنر با اشاره به فضاي معنوي دانشگاه ها افزود: امروز نيازمندي دانشجويان و دانشگاهيان به شهدا بيشتر احساس مي شود و اين فضا نيازمند حال و هواي جبهه هاست.
شهدا اسطوره و نماد ملي ايرانيان هستند
حسين پورغريب شاهي، دبير جامعه اسلامي دانشگاه شهيد باهنر كرمان نيز در گفت و گو با خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» در كرمان، با اشاره به اينكه امروز دانشگاه دنبال اقتدار علمي - فرهنگي است، اظهار داشت: اين اقتدار و افتخار با الگوگيري و آميخته شدن فرهنگ شهيد و شهادت شدت فراواني يافته است.
وي افزود: شهدا به عنوان نماد استقلال كشور و اسطوره هاي ايرانيان براي هميشه تاريخ خواهند ماند.
دبير جامعه اسلامي دانشگاه شهيد باهنر كرمان با بيان اينكه جايگاه شهدا در آن دنيا بالاترين جايگاه است، تصريح كرد: امروز در اين دنيا نيز شهدا بايد در والاترين و بالاترين جايگاه كه محيط علمي است، قرار بگيرند.
پورغريب شاهي با بيان اينكه بعضي ها با غرض ورزي با دفن شهدا در دانشگاه ها مخالفت مي كنند و مي گويند كه با اين عمل دانشگاه قبرستان مي شود، اظهار داشت: اينها تاثيرات فرهنگ شهادت، ايثار و مقاومت را انكار مي كنند و معاندين به فرهنگ شهيد و شهادت و ارزش هاي اسلامي و انقلابي هستند.
وي با بيان اينكه شهداي گمنام مانند علي اكبر رفتند و علي اصغر برگشتند، افزود: شهدا جواناني در سن و سال همين دانشگاهيان امروز بودند و اين نسل راحتتر مي تواند با فرهنگ شهادت ارتباط برقرار كند.
دبير جامعه اسلامي دانشگاه شهيد باهنر كرمان تقويت روحيه علمي و معنوي دانشجويان و داشتن امنيت را از مهمترين فضايل مزار شهدا در دانشگاه ها عنوان كرد.
پورغريب شاهي زنده نگه داشتن ياد شهدا توسط مسئولان كشور را يك نوع خدمت دانست.
افكار شهدا بايد الگوي قشر دانشجو قرار گيرد/ هنوز جنگ تمام نشده است
محسن پاكدامن، دبير مجموعه فرهنگي - ديني دارالثقلين دانشگاه شهيد باهنر كرمان نيز با بيان اينكه دهه چهارم انقلاب دهه پيشرفت و عدالت نامگذاري شده است، اظهار داشت: بايد براي پيشرفت توام با عدالت افكار شهدا، انقلاب و امام شهدا الگوي همه قشرها، مخصوصاً قشر دانشجو قرار گيرد.
وي گفت: امروز دانشجويان در محيط مقابله علمي و پيشرفت ها در برابر زورگويان نياز به روحيه جهاد و مقاومت دارند و براي تجليل اين روحيه و حفظ آن بايد هميشه با آرمان هاي شهيدان بيعت كنند.
پاكدامن با اشاره به توطئه هاي دشمنان در عرصه هاي مختلف عليه كشورمان افزود: براي مقابله علمي و تهاجم فرهنگي دشمنان نيازمند روحيه شهادت طلبي و مقاومت هستيم كه دفن شهدا در محيط علمي مي تواند باعث تقويت روحيه جوانان شود.
دبير مجموعه فرهنگي - ديني دارالثقلين دانشگاه شهيد باهنر كرمان اظهار داشت: امروز نيز ميدان مبارزه علمي است و جنگ تمام نشده و ما بايد در اين عرصه از نگاه شهادت طلبي دفاع كنيم./انتهاي پيام/
دوشنبه|ا|5|ا|اسفند|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: شبكه خبر دانشجو]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 197]