واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: ايجاد وزارتخانه اي با عنوان شرايط اضطراري از نيازهاي پايه كشور است
اراك- رييس پژوهشكده مهندسي بحران هاي طبيعي و پدافند غيرعامل شاخص پروژه كشور گفت: ايجاد وزارتخانه اي با عنوان شرايط اضطراري از نيازهاي پايه كشور است.
"امير محمودزاده" روز پنج شنبه در همايش مباني پدافند غيرعامل در حوزه صنعت، تاسيسات زيربنايي و توسعه شهري در اراك افزود: سياست هاي مديريت بحران و پدافند غيرعامل در سطوح اداري، تاسيسات پايه و حوزه هاي عمومي بايد به سمت چتر پايداري ملي، راهبري و هدايت شود و هدفمندي اين مهم به تشكيلات وزارتخانه "شرايط اضطراي" نياز دارد.
وي توضيح داد: رسانه ها بايد جامعه را نسبت به موضوع پدافند غيرعامل و مديريت بحران حساس و لزوم ايجاد وزارتخانه شرايط اضطراري را در افكار عمومي برجسته سازي كنند.
رييس پژوهشكده مهندسي بحران هاي طبيعي و پدافند غيرعامل شاخص پروژه كشور بيان كرد: الگوي سياست هاي مديريت بحران و پدافند غيرعامل بايد از ارائه راهكار به سوي استراتژي و حركت هاي راهبردي سوق داده شود و به منظور تضمين موفقيت آن عزم، برنامه و بودجه ملي نياز است.
محمودزاده اظهار كرد: مديران منصوب شده در حوزه مديريت بحران كشور بايد از ثبات و تخصص كافي برخوردار باشند و آفت اين بخش سياسي شدن و پرداختن به كارهاي روزمره است.
وي خاطر نشان كرد: 61 درصد از جمعيت كشور را زنان و كودكان تشكيل مي دهند و نقش رسانه ها در انتقال سياست هاي پدافند غيرعامل و مديريت بحران به اين اقشار بسيار حساس و مهم است.
رييس پژوهشكده مهندسي بحران هاي طبيعي و پدافند غيرعامل شاخص پروژه كشور گفت: دشمنان نظام در حال حاضر تئوري جنگ بي قاعده را دنبال مي كنند كه در اين مدل ايجاد جو شكاف بين حاكميت و مردم و تشديد فشارها با هدف كاهش آستانه تحمل مردم ملاك است.
محمودزاده يادآور شد: راهكار و برنامه هاي پدافند غيرعامل به دليل تغيير مستمر دامنه و نوع تهديدات عليه ايران بايد به روز و توجه به اين مهم در اجراي تمام طرح هاي زيربنايي، حمل و نقل، صنعت، كشاورزي و اجرايي كشور لحاظ شود.
وي، كم توجهي به اهميت پدافند غيرعامل در سطوح معماري و مهندسي و ساخت، نبود قانون در خصوص پدافند غيرعامل و دامنه برخوردهاي اختياري در اين بخش، شتاب در افتتاح طرح هاي عمراني بدون رعايت ماده قانوني 21 ساختمان، كم توجهي به طرح تخليه اضطراري جمعيت در اجراي طرح هاي عمراني كلان و برخورد شعارگونه با مقوله پدافند غيرعامل را از چالش هاي مديريت اين حوزه عنوان كرد.
رييس پژوهشكده مهندسي بحران هاي طبيعي و پدافند غيرعامل شاخص پروژه كشور ادامه داد: در كلان شهر اراك كه شهري صنعتي و با سازه هاي مهم و زيرساختي است، رعايت الزامات پدافند غيرعامل در طرح تفضيلي اهميت زيادي دارد و با توجه به اينكه طرح تفضيلي كلان شهر اراك در حال بازنگري است بايد اين مهم با دقت ديده شود.
محمود زاده، تهيه طرح تخليه اضطراري جمعيتي براي صنايع مهم و حوزه شهري و طرح جامع پدافند غيرعامل براي اراك را ضروري دانست.
در همايش يك روزه مباني پدافند غيرعامل در حوزه صنعت، تاسيسات زيربنايي، ساخت و توسعه شهري در خصوص مباني تحليل و طراحي سازه هاي امن، تمهيدات شهرسازي در ارتباط با اصول پدافند غيرعامل، سيستم هاي آسيب پذير، مديريت بحران صنعتي و سازه هاي مقاوم در حوادث مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.ك/2
560/507/ 1539
انتهاي خبر / خبرگزاري جمهوري اسلامي (ايرنا) / كد خبر 30750510
پنجشنبه|ا|15|ا|دي|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 247]