واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: رشد توليد علم در ايران 11 برابر متوسط جهاني است
بندرعباس-معاون حقوقي و پارلماني وزير علوم تحقيقات و فناوري گفت: متوسط رشد توليد علم در خاورميانه چهار و در ايران 11 برابر متوسط جهاني است.
به گزارش ايرنا سيد جواد ساداتي نژاد عصر چهارشنبه درآيين اختتاميه دوازدهمين نمايشگاه هفته پژوهش وتجليل از پژوهشگران برتر استان هرمزگان در بندرعباس افزود: كشور رتبه 21 توليد علم جهان را به خود اختصاص داده كه اين امر ترس دشمن را به همراه داشته است.
وي ادامه داد: ايران با دارا بودن يك درصد جمعيت جهان و يك و دو دهم درصد توليد علم جهان از فقر علمي خارج شده است.
وي اضافه كرد: در حال حاضر چهارميليون نفر دانشجو در 200 دانشگاه كشور در حال تحصيل اند و سالانه بيش از يك ميليون نفر وارد دانشگاه ها مي شوند.
معاون حقوقي وزير علوم تحقيقات و فناوري خاطر نشان كرد: 60 هزار نفر در كشور عضو هيات علمي اند و 35 هزار دانشجوي دكترا در كشور تحصيل مي كنند.
وي با اشاره به اينكه به ازاي هر يك ميليون نفر 300 مقاله علمي در كشور توليد مي شود، بيان كرد: ده هزار محقق به ازاي هر يك ميليون نفر جمعيت در كشور وجود دارد.
وي با بيان اينكه 30 پارك علم و فنآوري در كشور ايجاد و مشغول فعاليت اند، تصريح كرد: در حال حاضر چهار هزار شركت دانش بنيان در كشور ايجاد و فعاليت مي كنند.
ساداتي نژاد تاكيد كرد: سالانه 18 هزار بيمار از خارج كشور براي مداوا به ايران مي آيند.
وي ترس دشمنان از كسب علم توسط دانشجويان و محققان كشورمان را يكي از دلايل ترور دانشمندان ايراني عنوان كرد.
معاون حقوقي و پارلماني وزير علوم تحقيقات و فناوري يكي از وظايف دانشگاه را افزايش رفاه مردم دانست و گفت:مردم هزينه هاي دانشگاه ها را تامين مي كنند و دانشگاه ها بايد مشكلات مردم را حل كرده و رفاه را افزايش دهند.
وي اشاره كرد: كشور با آموزههاي ديني و ارزش هاي اسلامي در حال پيشرفت سريعي است كه موجب ترس دشمنان را فراهم كرده است.
استاندار هرمزگان نيز در اين مراسم گفت: درآموزه هاي ديني و سخنان پيامبر(ص) و ائمه (ع)بر كسب علم و دانش تاكيد فراواني شده است.
ابراهيم عزيزي بيان كرد: جوهر هر برنامه ريزي درست و اصولي بر مبناي تحقيق استوار بوده وتحقيق و پژوهش ها بايد داراي هدفي مشخص باشند.
وي اضافه كرد: پژوهش ها نبايد فقط براي پژوهش باشد بلكه بايد مشكلي از مردم را حل كرده و زمينه رفاه بيشتر مردم را فراهم آورد.
وي بازدارنگي نظام را ناشي از توجه به دانش وكسب علم دانست و تاكيد كرد: اصول دكترين سياسي و دفاعي كشور بر مبناي مردم محوري و ارزشهاي اسلامي قرار دارد.
رييس دانشگاه هرمزگان نيز در اين مراسم از نياز استان به داشتن دانشگاه صنعتي خليج فارس سخن گفت و افزود: هرمزگان به سرعت در حال تبديل شده به استان صنعتي است كه اين ضرورت ايجاد چنين دانشگاه را بيشتر مي كند.
نوحه گر ابراز اميد واري كرد كه تفاهم نامه هاي امضاء شده ميان دانشگاه هاي هرمزگان و دستگاه هاي اجرايي از حالت خاك خوردن خارج و اجرايي شود.
وي ادامه داد: جاي دانشكده فناوري هاي نوين در استان خالي است كه اميدواريم بتوانيم در آينده اين دانشكده را در استان راه اندازي كنيم.
در پايان مراسم اختتاميه از تعداي از پژوهشگران برتر استان هرمزگان تجليل شد.ك/2
8144/668/681
انتهاي خبر / خبرگزاري جمهوري اسلامي (ايرنا) / كد خبر 30749305
چهارشنبه|ا|14|ا|دي|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 169]