واضح آرشیو وب فارسی:فارس: برگزاري همايش پايش و نظارت بر مراكز درمان اعتياد در رشت
خبرگزاري فارس: همايش منطقهاي پايش و نظارت بر عملكرد مراكز درمان سو مصرف مواد در دانشكده پرستاري و مامايي شهيد بهشتي گيلان برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري فارس از رشت، مدير نظارت و ارزشيابي درمان دانشگاه علوم پزشكي گيلان ظهر امروز در همايش مذكور اظهار داشت: اين همايش با حضور اساتيد و كارشناسان 11 دانشگاه علوم پزشكي از شهرهاي تهران، تبريز، اردبيل، اروميه، قزوين و بابل به مدت دو روز و با ميزباني دانشگاه علوم پزشكي گيلان و معاونت درمان اين دانشگاه برگزار ميشود.
حسن صادقزاده افزود: هدف كلي اين همايش بررسي آخرين تغييرات پروتكل درمان سو مصرف مواد مخدر و عملكرد كميته ماده 31 مرتبط با اين پروتكل در دانشگاههاي علوم پزشكي است.
به گفته وي در اين همايش دو روزه علاوه بر ارائه اطلاعات جديد در مورد پروتكل درمان سو مصرف مواد مخدر و درمان نگهدارنده با متادون كه از دو سال قبل به دانشگاههاي علوم پزشكي ابلاغ شده است، تجارب به دست آمده در اين مدت نيز بررسي ميشود.
صادقزاده با اشاره به حضور نماينده وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي در اين همايش خاطرنشان كرد: در صورتي كه پيشنهادي براي بازنگري در آييننامه و پروتكل مورد نظر وجود داشته باشد پس از ثبت در نهادهاي مرتبط درباره آن تصميمگيري خواهد شد.
مدير نظارت و ارزشيابي درمان دانشگاه علوم پزشكي گيلان با تشريح اهداف استاني همايش اظهار داشت: يكي از موارد مهم در راهاندازي مراكز درمان سو مصرف مواد، شركت در كارگاههاي 14 روزه نظري و عملي در حوزه درمان اعتياد است كه مجوز برگزاري اين دورهها در اختيار چند دانشگاه علوم پزشكي بوده و دانشگاه علوم پزشكي گيلان از اين مجوز بيبهره است.
وي هدف از برپايي اين همايش را تلاش براي اخذ مجوز برگزاري اين دوره در گيلان دانست و افزود: حضور پزشكان، اساتيد و پرسنل مراكز درمان اعتياد در شهرهاي خارج از استان مشكل بوده و برگزاري اين دورهها در گيلان ميتواند تاثير مثبتي در ارتقاي سطح خدمات به متقاضيان را نيز داشته باشد.
صادقزاده تصريح كرد: در گيلان 48 مركز مجاز درمان فعاليت ميكنند كه هفت مركز به دانشگاه علوم پزشكي و 41 مركز به بهزيستي تعلق دارد.
مدير نظارت و ارزرشيابي درمان دانشگاه علوم پزشكي گيلان با اشاره به فعاليت دو مركز دولتي دانشگاهي در بيمارستانهاي شفا و رازي رشت در زمينه درمان اعتياد خاطرنشان كرد: در گيلان 16 واحد متادون درماني نيز فعاليت مي كنند كه به معتادان علاقمند به ترك خدمات ويژه ميدهند.
وي از تقاضاي مجوز 16 مركز ترك اعتياد جديد در دانشگاه علوم پزشكي گيلان خبر داد و گفت: پرونده اين متقاضيان در حال رسيدگي است و مديران اين مراكز پس از طي دورههاي مربوطه مجوزهاي لازم را دريافت ميكنند.
شركتكنندگان در همايش دو روزه پايش و نظارت بر عملكرد مراكز درمان سو مصرف مواد طي امروز و فردا با مباحث كليات اعتياد و روشهاي درماني، ساختار برنامههاي جايگزين در كشور، نرمهاي آماري خدمات درماني، گردش كار مراكز متادون درماني، گزارش عملكرد مراكز درمان سو مصرف در بهزيستي گيلان و موضوع دارو، توزيع و نظارت بر مصرف آن به بحث و تبادل نظر ميپردازند.
بازديد از مراكز خصوصي دانشگاه و مراكز زير پوشش بهزيستي گيلان و نيز بازديد از مركز درمان اعتياد و شفا از برنامههاي فردا در اين همايش است.
انتهاي پيام/ش10
شنبه|ا|10|ا|اسفند|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 171]