واضح آرشیو وب فارسی:تلنا: ايرانيها صاحب كتابخانه ديجيتال برروي گوشهاي تلفن همراه ميشوند
تلنا:فاز نخست پروژه بسترسازي كتابخانههاي ديجيتال برروي گوشي تلفن همراه در حال عملياتي شدن است و بزودي نرمافزار كتابخانه ديجيتال برروي گوشهاي تلفن همراه قابل نصب خواهد بود.
تلنا:فاز نخست پروژه بسترسازي كتابخانههاي ديجيتال برروي گوشي تلفن همراه در حال عملياتي شدن است و بزودي نرمافزار كتابخانه ديجيتال برروي گوشهاي تلفن همراه قابل نصب خواهد بود.
به گزارش خبرنگار تلنا؛حسن عليزاده رئيس مركز توسعه فناوري اطلاعات و رسانه هاي ديجيتال وزارت ارشاد اسلامي در اولين نشست خبري خود با خبرنگاران بستر سازي براي راهاندازي كتابخانه ديجيتال برروي گوشي تلفن همراه را از وظايف اين مركز دانست و گفت:با عملياتي شدن اين طرح، كتابخانه ديجيتال روي تمامي گوشي هاي موبايل با سيستم عامل هاي مختلف قابل نصب خواهد بود.
وي در ادامه با اشاره به اينكه در اين زمينه با اپراتورهاي تلفن همراه و ناشران وارد مذاكره شده ايم گفت:راهاندازي كتابخانه ديجيتال كار بين بخشي و در حال حاضر در حال مذاكره با كتابخانه ملي براي تبديل نسخ خطي به نرمافزاري كه قابليت نصب برروي گوشهاي موبايل را داشته باشد هستيم .
وي در ادامه افزود:2 سرويس در اين طرح به مردم ارايه ميشود كه شامل نسخ خطي كتابخانه ملي است كه به صورت رايگان در اختيار مردم قرار داده ميشود و ديگري كتابهايي است كه ناشران در قبال دسترسي به آن مبلغي را دريافت خواهند كرد ودر اين راستا با اپراتورهاي موبايل وارد مذاكره شده ايم تا امكان خريد برخي كتب از اين كتابخانه ديجيتال از طريق نظام پرداخت كارت شارژ موبايل صورت گيرد.
عليزاده از ايجاد مركز رسيدگي به ثبت نرم افزارهاي موبايل و نيز ستاد مبارزه با تكثير و توزيع محصولات غيرمجاز فرهنگي به عنوان اقدامات مهم در زمينه نظارت بر محصولات فرهنگي ديجيتال خبرداد و خاطرنشان كرد: تا پايان دي ماه آيين نامه مصاديق توليد حامل هاي ديجيتال را براي فعالان اين بخش اعلام خواهيم كرد تا مصاديق نظارتي محصولات ديجيتال قبل از توليد مورد توجه قرار گيرد.
وي تعدد و تكثر اتحاديهها و انجمنهاي فعال در حوزه رسانههاي ديجيتال را يكي از موانع برنامهريزي جامع و هدفمند دانست و گفت: در راستاي حمايت از بخش خصوصي براي توسعه و توليد نرمافزار در كشوربرون سپاري توليد نرمافزارها را در دستور كار خود قرار دادهايم.
رئيس مركز توسعه فناوري اطلاعات و رسانه هاي ديجيتال فرهنگسازي براي خريد محصولات ديجيتالي داراي هولوگرام ، استفاده صحيح از رايانه با اجراي طرح رايانه پاك ، حمايت از شركتهاي دانش بنيان و حمايت از توليد بازي هاي شبكه اي را از ديگر برنامه هاي در دست اقدام اين مركز عنوان كرد.
عليزاده ساماندهي محصولات حوزه ديجيتال و تعامل با اتحاديه هاي فعال در اين بخش را از مواردي عنوان كرد كه دردستور كار اين مركز قرار گرفته و اظهار داشت:با بنياد ملي بازيهاي رايانه اي، اتحاديه صادركنندگان نرم افزار و اتحاديه حامل هاي ديجيتال در حال بررسي وضعيت حاكم برمحصولات حوزه ديجيتال مانند بازيهاي رايانهاي و توليد نرم افزار و رعايت حقوق مولفين در اين حوزه ميباشيم.
چهارشنبه|ا|14|ا|دي|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تلنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 338]