واضح آرشیو وب فارسی:فارس: مديركل امور روستايي استانداري كهگيلويه و بويراحمد:
خبرگزاري فارس: مديركل دفتر امور روستايي استانداري كهگيلويه و بويراحمد گفت: دهياران با پرهيز از هرگونه جانبداري از كانديداها، در روستاها براي برگزاري انتخاباتي باشكوه شور انتخاباتي ايجاد كنند.
به گزارش خبرگزاري فارس از گچساران، ابراهيم جعفري ظهر امروز در گردهمايي دهياران و امورماليهاي بخش مركزي گچساران در اين شهرستان اظهار كرد: كهگيلويه و بويراحمد از معدود استانهايي است كه جمعيت روستايي آن بر جمعيت شهري برتري دارد.
وي ابراز داشت: به دليل جمعيت زياد روستانشينان گچساران، بايد توجه بيشتري به انجام امور مربوط به روستاها شود.
*خدمات نظام در روستاها وصفناپذير است
مديركل دفتر امور روستايي استانداري كهگيلويه و بويراحمد با اشاره به خدمات ارزنده و قابل تحسين نظام مقدس جمهوري اسلامي در بخشهاي مختلف عنوان كرد: اقدامات مؤثر و بينظير نظام كتمان ناپذير بوده و ملموس است.
جعفري تصريح كرد: بايد به اين نظام مقدس بباليم كه با رهبري هوشمندانه و دلسوزي مسئولان، خدمات بسيار خوبي در نقاط مختلف به ويژه در مناطق كمتر توسعه يافته انجام گرفته است.
وي با تاكيد بر لزوم بيان عملكردهاي نظام براي اقشار مختلف مردم و آگاهي عمومي تصريح كرد: شور و اميد در اين زمينه سبب ايجاد آيندهاي روشن براي مردم ميشود.
جعفري با اشاره به نزديكي برگزاري نهمين دوره انتخابات مجلس شوراي اسلامي گفت: دشمن در انتخابات سال 88 تلاش و برنامهريزي زيادي براي ضربه زدن به جمهوري اسلامي انجام داد.
وي خاطرنشان كرد: مردم ولايتمدار و با بصيرت ايران اسلامي با حضور بينظير و ماندگار، همدلي و وحدت خود را به رخ دشمنان نظام كشيدند و آنها را در اجراي نقشههاي شوم خود ناكام گذاشتند.
*وظيفه دهياران تنها كار عمراني نيست
مديركل دفتر امور روستايي استانداري كهگيلويه و بويراحمد با اشاره به اينكه وظايف دهياران منوط به فعاليتهاي عمراني نيست، ابراز داشت: پيگيري امور فرهنگي، سياسي، اقتصادي و ديگر بخشها جزو وظايف دهياران است كه لازم است به آن توجه شود.
جعفري با بيان اينكه تهديدها و تحريمها و اجراي قطعنامهها اثري بر روند پيشرفت ايران اسلامي ندارد، گفت: لازم است دهياران مردم را در زمينه حضور حداكثري در انتخابات تشويق كنند.
وي تأكيد كرد: دهياران نبايد از امكانات دهياريها براي فرد خاصي استفاده كنند و در زمان رسيدگي به امور روستاييان از تبليغ له يا عليه كانديداي خاصي پرهيز كنند.
جعفري با تأكيد بر تلاش براي توسعه روستاها ابراز داشت: خدمات رساني به روستاها سبب مهاجرت معكوس ميشود و از حاشيهنشيني روستاييان در شهرها جلوگيري ميكند.
وي با بيان اينكه حاشيهنشيني شهرها سبب ايجاد مشكلات اجتماعي و فرهنگي براي مردم شهرنشين و خود روستائيان ميشود از دهياران خواست تا در زمينه توسعه روستاها تلاش بيشتري داشته باشند.
*ساختن روستايي پاك، سبز و همدل سبب توسعه روستاها مي شود
مديركل دفتر امور روستايي استانداري كهگيلويه و بويراحمد تمركز بر مسائل فرهنگي را زيربناي توسعه فرهنگ و زيرساخت پيشرفت دانست و آن را سببساز مهاجرت معكوس به روستاها عنوان كرد.
جعفري بيان داشت: جمعآوري و دفن زبالهها در نقطهاي با فاصله مناسب از روستا و مورد تأييد شوراي سلامت شهرستان، توجه به منابع طبيعي و گردشگري، تقويت تعاوني دهياريهاي گچساران به منظور انجام پروژههاي عمراني از جمله اقدامات لازم براي پيگيري توسط دهياران است.
وي تصريح كرد: براي انتخاب دهيار برتر ملاكهايي در نظر گرفته شده كه دهياران بايد با رايزني با مديران ادارات و نهادها و با بهره گيري از ظرفيتهاي موجود براي توسعه روستاي خود تلاش بيشتري داشته باشند.
جعفري بسنده نكردن دهياران براي اجراي پروژههاي عمراني به اعتبارات دهياريها را يادآور شد و گفت: ايجاد كتابخانه در روستا و ايجاد فضاي سبز مناسب در روستاها از مواردي است كه دهياران بايد به آن توجه داشته باشند.
مديركل دفتر امور روستايي استانداري كهگيلويه و بويراحمد طرح هادي روستايي را اولين و مهمترين سند توسعه در روستاها دانست و نگهداري طرحهاي هادي روستايي را از وظايف مهم دهياران عنوان كرد.
*همه روستاهاي گچساران شناسنامه دارند
جعفري با اشاره به تهيه شناسنامه روستايي براي تمام روستاهاي گچساران ابراز داشت: اطلاعات درج شده در اين شناسنامه مبناي برنامهريزي در كهگيلويه و بويراحمد قرار ميگيرد.
وي شوراهاي اسلامي روستاها را حلقه واسط بين مردم و دولت دانست و از دهياران خواست تا در چارچوب قانون و مقررات از نظرات آنها بهرهگيري كنند.
جعفري، همكاري دهياران در زمينه آگاهي مردم در بحث ثبت به موقع وقايع حياتي، عدم آغاز پروژههاي عمراني تا قبل از تأمين اعتبار لازم، تبليغات مناسب براي شناسايي توانمنديهاي روستاها براي جذب گردشگر و سرمايهگذار، تلاش براي تكميل پروژههاي عمراني، ساماندهي گلزارهاي شهدا و جلوگيري از ساخت و سازهاي غيرمجاز در روستاها را از ديگر اقدامات لازم براي پيگيري توسط دهياران عنوان كرد.
وي از دهياران خواست تا در صورتي كه ماشينآلات فرسوده دارند طي مكاتبه با دفتر امور روستايي نسبت به فروش آنها اقدام كنند.
مديركل دفتر امور روستايي استانداري كهگيلويه و بويراحمد با بيان اينكه مرجع صدور پروانه ساخت در روستاها دهياران هستند، ابراز داشت: پروانه ساخت بايد بر اساس گردش كار تهيه شود.
جعفري توجه دهياران به مصوبات كميته حفاري و عمراني روستايي را لازم و ضروري دانست و از آنان خواست تا قبل از اجراي پروژههاي عمراني در اين روستاها با كميته عمران روستايي هماهنگي لازم را داشته باشند.
انتهاي پيام/ح10
سه|ا|شنبه|ا|13|ا|دي|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 184]