واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: وزير كشور: بودجه سال آينده "مديريت بحران " 25 هزار ميليارد ريال است
شهر ري - وزير كشور گفت : بودجه مديريت بحران در سال آينده با رشد نزديك به 5/2برابر در مقايسه با سال جاري به رقم 25 هزار ميليارد ريال افزايش خواهد يافت.
"صادق محصولي" روز يكشنبه در حاشيه مانور اعزام بزرگترين ناوگان تجهيزاتي، تداركاتي و پشتيباني سازمان "مديريت بحران " به سراسر كشور در ضلع شمالي حرم مطهر امام خميني (ره ) اظهار داشت: به غير از مواد 10 و 12 كه شامل رقم ياد شده مي شود، اعتباري معادل 30 هزار ميليارد ريال با پيش بيني خشكسالي احتمالي در سال 88 به مجلس پيشنهاد شده است.
وي افزود: بودجه سال 86 مديريت بحران كشور نزديك به هشت هزار و 300 ميليارد ريال بود كه در سال 87 اين رقم به 9 هزار و 600 ميليارد ريال افزايش پيدا كرد.
وي ادامه داد: علاوه بر اعتبار سال جاري كه براي حوادث غيرمترقبه و تجهيز سازمان هاي مربوط به حوادث غيرمترقبه هزينه شد، بر اساس لايحه متمم بودجه براي خسارات ناشي از خشكسالي نيز مجوز 45 هزار ميليارد ريال ديگر را از مجلس گرفتيم كه آن هم دريافت شده است.
محصولي گفت : اين اعتبار بخشي از خسارات وارده به مردم و كشاورزان را مي تواند جبران كند.
وي تاكيد كرد: بايد به سراغ بيمه كردن محصولات كشاورزي برويم تا زندگي كشاورزان در مواقع خطر و بحراني نيازمند كمك هاي دولتي نباشد.
وي افزود: سازمان هاي بيمه مي توانند عين خسارت وارده را پرداخت كنند و اين باعث مي شود تا كشاورزان ما بتوانند با اطمينان بيشتري كار خود را انجام دهند.
وزير كشور گفت: در اين راستا دستورات لازم از طرف دولت به سازمان هاي مربوطه ابلاغ شده و بر اين اساس در برنامه پنج ساله پنجم، بيمه محصولات كشاورزي پيش بيني شده است .
وي گفت: از اعتبار 45 هزار ميليارد ريالي كه براي خشكسالي سال زراعي جاري اختصاص پيدا كرد، 20 هزار ميليارد ريال آن براي تامين مايحتاج عموم در نظر گرفته شد.
او ادامه داد: 25 هزار ميليارد ريال آن نيز براي اثرات خشكسالي بود كه چهار هزار ميليارد ريال به وزارت نيرو و 21 هزار ميليارد ريال هم به وزارت جهاد كشاورزي براي كمك به كشاورزان اختصاص يافت .
وي افزود: با هماهنگي صورت گرفته اعتبار 550 ميليون دلار وام صندوق بانك جهاني را در مناطق زلزله خيز كشور هزينه مي كنيم .
محصولي گفت : در طول چند سال گذشته 250 ميليون دلار وام بانك جهاني در چهار استان زلزله خيز كشور، شامل استان هاي كرمانشاه ، همدان ، زنجان و قزوين صرف ساخت تجهيزات شده است .
وي افزود: بسياري از اين پروژه ها تمام شده و مابقي آنها تا پايان تيرماه سال 88 به پايان خواهد رسيد.
وي تاكيد كرد: بايد در كنار هر پروژه يا طرح عمراني يك پيوست سوانح و مديريت بحران داشته باشيم .
محصولي گفت : اگر پروژه هاي عمراني اين پيوست را نداشته باشد، خسارت هاي احتمالي چند برابر و غيرقابل جبران مي شود.
وزير كشور گفت : طرح "استقبال ايمن از بهار 88" از سوي اين وزارتخانه طراحي شده تا مردم سراسر كشور از سفرها و ايام تعطيلات نوروز به خوبي استفاده كنند و از آسايش و آرامش كامل بهره مند شوند. ك /2
507/1540
يکشنبه|ا|11|ا|اسفند|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 303]