تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 28 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):از خوشبختى انسان درخواست خير از خداوند و خشنودى به خواست اوست و از بدبختى انسان...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830790759




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

جشنواره شعر فجر غزل خداحافظي خواند


واضح آرشیو وب فارسی:دنياي اقتصاد: جشنواره شعر فجر غزل خداحافظي خواند
نگاه سوم - سومين جشنواره شعر فجر پس از يك‌ماه سرانجام به پايان رسيد.اين جشنواره كه با آغاز دهه فجر در مشهد آغاز به كار كرده بود با حضور محمدحسين صفارهرندي، وزير فرهنگ و ارشاد و محسن پرويز، معاون فرهنگي در تالار وحدت تهران با تجليل از برگزاركنندگان و داوران اين جشنواره به اتمام رسيد.


پس از نيم‌ساعت تاخير، عباس سجادي به عنوان مجري روي صحنه آمد و از معاون فرهنگي وزير ارشاد خواست تا توضيحاتي درباره عملكرد جشنواره ارائه كند.
محسن پرويز در اين مراسم گفت: ما 27 سال جشنواره شعر نداشتيم و اين اتفاق درباره داستان هم افتاده است. بنياد ادبيات داستاني به عنوان اولين كارش قرار است جشنواره مشابهي را براي داستان طراحي كند تا ما شاهد تقدير از داستان‌نويسان انقلاب و كساني كه در اين عرصه براي ميهن‌مان زحمت كشيده‌اند، باشيم.
رييس شوراي سياستگذاري جشنواره بين‌المللي شعر فجر ادامه داد: جايگاه شعر در كشور والاست و كساني كه در اين حوزه كار مي‌كنند هم تعدادشان بالاست و تعداد بسياري از اين افراد هم شايسته تجليل هستند.
معاون وزير اضافه كرد: در جشنواره بحث تجليل از شاعران انقلاب مطرح شد كه با توجه به تعدد شاعراني در حوزه شعر انقلاب در نقاط مختلف كشور زحمت كشيدند در نهايت يك فهرست 1500 نفره تهيه شد و به اين نتيجه رسيديم كه از تعدادي از اين افراد تجليل كنيم.
وزير ارشاد هم در اين مراسم با بيان اينكه من تنها نقش دعاگو براي اين جشنواره داشته‌ام، اذعان داشت: اين كشور پر از شاعران برجسته با قريحه‌هاي ناب است و طبيعي است وقتي ليستي بخواهد از اين شاعران تهيه شود زحمت زيادي دارد. او ادامه داد: به من گزارش شده كه حتما كساني كه داراي شايستگي هاي زيادي هم هستند از قلم افتاده‌اند و من از اين عزيزان مي خواهم كه عذر مرا بپذيرند.
صفارهرندي با بيان اينكه شعر كلامي است كه مي‌تواند اثر اعجاز گونه داشته باشد و طبيعتا بر حسب قوت و ضعف اين نقش اعجاز گون مي‌تواند متمايز باشد، گفت: يك واقعيتي در ميان ما ايرانيان جا افتاده كه از شعر به عنوان منطق و استدلال استفاده مي‌كنيم، يعني آنجا كه شاعر مي‌خواهد از منطق بگويد آن را با كلام شعر بيان مي‌كند.
امروز با خودم فكر مي‌كردم كه اگر از شعر بي‌بهره بوديم، پاي استدلالمان حتما بيشتر مي‌لنگيد، شعر چنين خاصيتي دارد و خيلي به محتوايش هم شايد بسته نباشد، گاهي يك شعري كه منطقش شايد ناصحيح باشد وقتي بيان مي‌شود در جا انداختن همان كلام نادرست موثر است.
او در پايان گفت: شعر انقلاب، شعري است كه در كار ساختن آدم‌ها است و شعري كه آدم‌ها را براي انقلاب‌هاي بزرگ روانه مي‌كند. خوب است شعر ما همپاي تحولات دنيا همراه شود؛ زيرا ظرفيتش را دارد و با اتفاقي كه در سه‌سال گذشته افتاده، هر سال پررونق‌تر است. اميدواريم كه شاهد جايگاه حقيقي شعر فارسي و ايراني توسط همه آحاد مردم باشيم.
بعد از شعر خواني دو شاعر ميهمان از تاجيكستان و لبنان و شعر خواني چند شاعر جوان ايراني، علي معلم دامغاني دبير جشنواره پشت ميكروفون حاضر شد و ضمن ارائه گزارشي از برگزاري جشنواره با سپاسگزاري از وزير و معاون فرهنگي ارشاد خواند:
هلا ز پشت يلان هر چه هست اين هاييم
اگر گسسته اگر جمع آخرين هاييم
معلم دامغاني ادامه داد: امروز از اين‌سو و آن‌سوي ايران شاعران جمع‌اند. نخست بايد از خدمات 30ساله رهبر انقلاب كه در معيت شاعران بودند، سپاسگزاري كرد و پس از آن بايد از مقام وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي (محمدحسين صفار هرندي) و معاون او (محسن پرويز) كه از سلسله خود ماست، سپاسگزار بود.
پس از علي معلم دامغاني، فاضل نظري دبير علمي جوان جشنواره كه متولد 1359 است به ايراد بيانيه هيات داوران پرداخت.
او درباره جشنواره سوم شعر گفت: امسال، بخش شعر جوان به صورت رقابتي برگزار شد و چهره‌هاي نام‌آشناي نقد و شعر از ميان 460 اثر، 56 نفر را به بخش مسابقه فرستادند كه 25 شاعر در بخش‌هاي كهن و سنتي، 22 شاعر در بخش آزاد و نيمايي و 9 شاعر در بخش كودك و نوجوان رقابت كردند و در نهايت، 12 نفر به عنوان برگزيدگان معرفي شدند.
وي همچنين بيانيه‌ هيات‌داوران را خواند كه در بخشي از آن آمده بود: هيات‌داوران آثار ارسال‌شده به جشنواره را بررسي كردند؛ نه شاعران آنها را. چنان‌چه از شاعراني پيش‌تر شعرهاي بهتري منتشر شده بود؛ اما به جشنواره، شعر درخوري ارسال نشده بود و اين مدنظر قرار گرفت.
نظري سپس از رقابتي شدن هر دو بخش عمومي و جوان جشنواره از سال آينده خبر داد.
در پايان اين مراسم برگزيدگان بخش جوان جوايز خود را با حضور محمدحسين صفارهرندي، محسن پرويز، علي معلم دامغاني، مصطفي اميدي - دبير اجرايي جشنواره - و فاضل نظري دريافت كردند.
نكته قابل توجه در ميان تقدير شدگان نام برگزاركنندگان در ميان آنها و نام حاج سعيد حداديان مداح مشهور در اين ميان بود.
در اين مراسم همچنين محمدمهدي سيار، ابراهيم اكبري ديزگاه، حسين جنتي، نظام قاسم از تاجيكستان و علي نورالدين - شاعر و استاد زبان فارسي دانشگاه لبنان - به شعر خواني پرداختند.
برگزيدگان سومين جشنواره بين‌المللي شعر فجر در بخش‌هاي پيشكسوت، جوان و شعر امروز انقلاب اسلامي معرفي شدند كه بخش جوان با ارسال اثر همراه بود.
حسين آهي، حسين اسرافيلي، ساعد باقري، پرويز بيگي حبيب‌آبادي، مصطفي رحماندوست، حميد سبزواري، بهمن صالحي، قادر طهماسبي، محمدرضا عبدالملكيان، احمد عزيزي، عليرضا قزوه، محمود شاهرخي، مشفق كاشاني، عبدالجبار كاكايي، محمدجواد محبت، جواد محقق، محمدرضا محمدي نيكو، سهيل محمودي، علي معلم دامغاني، علي موسوي گرمارودي، يوسفعلي ميرشكاك، سيمين‌دخت وحيدي، فاطمه راكعي، خسرو احتشامي، عباس باقري، محمدعلي بهمني، بيوك ملكي، ضياء‌الدين ترابي، محمدرضا سهرابي‌نژاد و زكريا اخلاقي 30 شاعر برگزيده بخش تجليل از شاعران پيشكسوت انقلاب هستند.
علي معلم دامغاني، سيدعلي موسوي گرمارودي، مرتضي اميري اسفند‌قه، عباس مشفق كاشاني و فاضل نظري داوران بخش پيشكسوت (غيررقابتي) اين دوره از جشنواره شعر فجر بودند.
برگزيدگان بخش جوان جشنواره شعر فجر نيز در سه بخش كهن و سنتي، نيمايي و سپيد و كودك و نوجوان معرفي شدند.
در بخش شعر كهن و سنتي، برگزيدگان به اين شرح معرفي شدند: حسين جنتي از ورامين، استان تهران و محمدمهدي سيار از استان فارس (اول)؛ عليرضا بديع از نيشابور، استان خراسان رضوي و محمدجواد شاهمرادي (آسمان) از استان اصفهان (دوم)؛ و مهدي مظاهري خورزني از استان تهران و مهدي فرجي،‌ كاشان، استان اصفهان (سوم).
در بخش شعر نيمايي و سپيد نيز نفرات برتر به اين شرح‌اند: ابراهيم اكبري ديزگاه از استان قم، مجيد سعدآبادي از استان تهران و عليرضا لبش از استان قم.
همچنين در بخش شعر كودك و نوجوان، نفر برتر بخش نوجوان، حسين تولايي از استان تهران است و نفرات برتر بخش كودك، مريم زندي از ملاير، استان همدان و مريم هاشم‌پور از استان تهران هستند.

دوشنبه|ا|12|ا|اسفند|ا|1387





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: دنياي اقتصاد]
[مشاهده در: www.donya-e-eqtesad.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 1973]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن