واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: همايش نوآوري و شكوفايي در آموزش و پرورش در تبريز برگزار شد
تبريز - " همايش ملي نوآوري و شكوفايي در آموزش و پرورش " به همت سازمان آموزش و پرورش آذربايجان شرقي در تبريز برگزار شد.
به گزارش روز دوشنبه ايرنا ، رئيس پژوهشكده تعليم و تربيت وزارت آموزش و پرورش در اين همايش با اشاره به اهميت بحث نوآوري و شكوفايي در آموزش و پرورش گفت: برگزاري اين همايش نقطه عطفي است كه در آن صاحب نظران تعليم و تربيت و سياستگذاران و كارگزاران آموزشي براي متحول كردن آموزش و پرورش اقدام مي كنند.
"علي شريعت زاده" افزود:بايد مشخص شود كه از نظام آموزش و پرورش چه مي خواهيم و با شناخت كافي از مجموعه آموزش و پرورش در پيشبرد اهداف آن تلاش كنيم.
وي با بيان اينكه بايد با شناخت كافي از مجموعه آموزش و پرورش مشكلات موجود را اصلاح كنيم افزود:البته توقع ما از آموزش و پرورش بايد به اندازه سهم آموزش و پرورش در جامعه باشد.
رئيس پژوهشكده تعليم و تربيت وزارت آموزش و پرورش همچنين با بيان اينكه بخش كوچكي از آموزش ها در جامعه بطور رسمي صورت مي پذيرد، اضافه كرد: سهم آموزش غير رسمي بيشتر از آموزش رسمي در جامعه است و كودك قبل از ورود به مدرسه شخصيت خود را يافته است.
شريعت زاده گفت: بهترين نهادي كه مي تواند باعث ايجاد تحول در جامعه بشود آموزش و پرورش است، زيرا اين بخش ، عده زيادي از افراد جامعه را تحت پوشش خود دارد.
وي افزود:ذات آموزش و پرورش با تحول و نوآوري درآميخته است و تعليم و تربيت فرآيندي جز متحول كردن انسان ها و شكوفا شدن استعدادها و توانمندي هاي آنها نيست.
در اين همايش رئيس سازمان آموزش و پرورش استان آذربايجان شرقي با اشاره به اهميت نوآوري و شكوفايي در آموزش و پرورش گفت:كشور ايران داراي آرمان هاي بلند بوده و داراي خواسته هاي ارزشمند و مقدس است.
"فيروز رضايي" با تاكيد بر تلاش در راستاي احقاق حقوق خود در دنيا افزود:واژه ي نوآوري و خلاقيت براي همه افراد جامعه كه دغدغه ي تربيت فرزندان را در سردارند بسيار مهم و تاثير گذار است.
وي با اشاره به نقش و جايگاه آموزش و پرورش در شكل دهي فكري، اخلاقي و رفتاري آحاد جامعه خاطر نشان كرد:اگر ملتي خواهان عزت مادي ، سعادت دنيوي ، سياسي ، و پيشرفت و توسعه و اقتدار ملي باشد، بايد به آموزش و پرورش به عنوان كاري بنيادي توجه كند.
رئيس سازمان آموزش و پرورش آذربايجان شرقي گفت: بايد شان و جايگاه آموزش و پرورش در جهت تربيت نيروي انساني خلاق و تحول آفرين مورد تاكيد قرار گيرد.
وي با اشاره به رهنمودهاي رهبر معظم انقلاب در سال 1387 گفت: رهنمودهاي روشنگرانه ايشان ، حكايت از نيازمندي كشور به نوآوري و خلاقيت در تمام عرصه هاي زندگي مادي و معنوي دارد.
در همايش ملي نوآوري و شكوفايي در آموزش و پرورش 242 مقاله از 13 استان به دبيرخانه همايش ارسال شده كه 9 مقاله جهت ارايه به صورت سخنراني و هشت مقاله بصورت پوستر انتخاب شده است .
607/7223/518
دوشنبه|ا|12|ا|اسفند|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 222]