تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 11 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):همیشه جاهل یا افراط گر و تجاوزکار و یا کندرو و تفریط کننده است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1836350530




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

وزارت خارجه: رويكرد بايد عوض شود هاليوودي‌ها در تهران


واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین: وزارت خارجه: رويكرد بايد عوض شود هاليوودي‌ها در تهران
جام جم آنلاين: سخنگوي وزارت امور خارجه جمهوري اسلامي ايران يك روز پس از سخنان مشاور هنري رئيس جمهور مبني بر لزوم عذرخواهي هيات نمايندگان سينماي امريكا - هاليوود - از ايران كه اكنون در تهران بسر مي برند، گفت كه ايرانيان از رويكرد هاليوود نسبت به فيلمهاي ضد ايراني و ضد مسلمانان ناراضي هستند.


"حسن قشقاوي" امروز دوشنبه در مورد سخنان جواد شمقدري مشاور هنري رئيس جمهور به خبرنگاران گفت: "هيات نمايندگان هاليوود به دعوت خانه سينما به ايران آمده اند و در حال حاضر از ميزباني خوب همتايان ايراني خود بهره مند هستند اما نكته اي كه مشاور رئيس جمهور مطرح كرده اند درست است و ايران از رويكرد هاليوودي نسبت به فيلم هاي ضد ايراني و ضد مسلمانان ناراضي هستند."

جواد شمقدري، مشاور رئيس جمهور در امور هنري در باره ديدار احتمالي اعضاي آكادمي اسكار و سينماگران هاليوود با مسئولان سينمايي كشور گفته است:" مسوولان سينمايي تنها هنگامي حق دارند با اعضاي آكادمي اسكار و سينماگران هاليوود جلسه رسمي داشته باشند كه آنها به خاطر توهين‌ها و افتراهايي كه به ملت ايران در طي سي سال گذشته روا داشته اند، عذرخواهي كنند. "

به گزارش ايسنا، شمقدري گفت: مسوولان هاليوود و آكادمي اسكار چون به ايران آمده‌اند، ميهمان ما هستند و قطعاً از ميهمان‌نوازي ايرانيان نيز برخوردار خواهند شد و اين ميهمان نوازي جلوه‌اي كوچك از شكوه و عظمت فرهنگ و تمدن ايران اسلامي است، اما روحيه ميهمان نوازي ما مانع از اين نيست كه خواستار عذرخواهي آنان از مردم، تمدن و فرهنگ ايراني شويم.

وي تصريح كرد: معتقدم مسوولان سينمايي كشور قبل از اين عذرخواهي رسمي نبايد با مسوولان هاليوود و آكادمي اسكار هيچ ديداري داشته باشند.

مشاور رئيس جمهور در امور هنري گفت: ملت و انقلاب ايران بارها از سوي فيلم‌هاي هاليوودي به ناحق مورد هجمه قرار گرفته است و ليست بلند بالاي اين فيلم‌ها بيانگر خشم و نفرت پشت صحنه گردانان هاليوود از ملت بزرگ ايران است. فيلم «بدون دخترم هرگز» و فيلم «300» دو نمونه فاحش و سراسر دروغ پردازي است و هم چنين فيلم «كشتي‏گير» يكي از آخرين آنها است. اگر چه مي‌دانيم همين الان نيز در حال ساختن فيلم‌هاي ديگري هستند كه هدف آن توهين و تهمت به ملت بزرگ ايران و فرهنگ غني اين سرزمين است.

وي افزود: چه طور مي توانيم در يك نشست صميمي با فيلم سازان آمريكايي بنشينيم، در حالي كه آنها هم چنان درصدد تحقير و توهين به مردم ايران و انقلاب بزرگ اين ملت هستند.

شمقدري گفت: "ما چيز زيادي درخواست نكرده ايم، گفتيم عذرخواهي كنند. همان گونه كه قبلاً در ديدار با گروه صلح مردمي آمريكا بيان كردم، ما موقعي سياست تغيير اوباما را باور مي‌كنيم كه اين تغيير در هاليوود نيز ديده شود و اگر هاليوود به دنبال اصلاح رفتار خود با ملت ايران و فرهنگ و تمدن اسلامي ايران ماست، بايد اين عذرخواهي را رسماً اعلام كنند".

وي تاكيد كرد: در غير اين صورت، مسوولان ايراني كه با آنها جلسات داشته باشند، قطعاً در پيشگاه وجدان بيدار ملت ايران و همه آزاديخواهان پاسخي نخواهند داشت و تاريخ از آنها به خوبي ياد نخواهد كرد.

واكنش هيات هاليوودي

اين اظهارات مشاور هنري رييس جمهوري بازتابي گسترده در جهان داشته و يك هنرپيشه مشهور هاليوود نيز كه در ميان اعضاي هيات صنعت فيلمسازي امريكا در تهران بسر مي برد، به آْن واكنش نشان داده است.

خبرگزاري فرانسه از تهران گزارش داد:آنت بنينگ،هنرپيشه مشهور هاليوود و از اعضاي هيات اعزامي از صنعت فيلمسازي آمريكا روز يكشنبه ابراز اميدواري كرد كه حضور تيم همراهش در ايران بتواند به مثابه يك پل رابط عمل كند و آغازگر گفت وگو ميان واشنگتن و تهران باشد.

بنا بر اين گزارش، "آنت بنينگ" در حالي كه ملبس به پوشش اسلامي و يك روسري بود، به خبرنگاران در تهران گفت: "اميدوارم كه بتوانيم پلي براي گشايش باب گفت وگو ميان دو كشور باشيم."

آنت بنينگ بخشي از تيمي متشكل از فيلمسازان و بازيگران اعزامي از سوي "اكادمي علوم و هنر تصاوير متحرك" است كه جايزه معتبر "اسكار" را اعطا مي كند.

هيات يادشده از روز جمعه گذشته در اقدامي خصوصي براي برگزاري چند كارگاه با همتايان ايراني خود در ايران به سر مي برد. بنينگ پس از اين سخنان كوتاه، به همراه ديگر اعضاي تيم، يك كارگاه سه روزه در موزه سينما در تهران را آغاز كرد.

آكادمي هنرها و علوم سينمايي آمريكا اعلام كرده است كه هيات يادشده كه متشكل از دست اندركاران صنعت سينماي هاليوود است در چارچوب ابتكاري جديد به ايران آمده است.

"لسلي انگر" مسوول روابط عمومي اكادمي مذكور به خبرگزاري فرانسه گفت كه اين سفر در چارچوب ابتكاري كاملا محرمانه بدون ماهيت سياسي و به منظور مبادلات فرهنگي صورت گرفته و افرادي همچون "سد گنيس" رييس آكادمي هنرها و علوم سينمايي آمريكا ، «فرانك پريسون» رئيس سابق آكادمي، "انت بنينگ" بازيگر مشهور سينماي هاليوود، "ويليام هوربرگ" تهيه كننده و تني چند از فعالان عرصه فيلم و سينماي هاليوود حضور دارند.

جيمز لانگلي مستندساز، فيل رابينسن نويسنده و كارگردان، آلفره وودارد بازيگر، تام پولاك تهيه‌كننده و الن هرينگتن از موسسان برنامه آموزش رسانه‌اي آكادمي ديگر نمايندگان هاليوود هستند كه به ايران سفر كرده‌اند.

فرانس پرس در گزارش خود آورده است: روابط ديپلماتيك آمريكا و ايران از 30 سال پيش به دنبال انقلاب اسلامي ايران قطع و اختلاف موجود پس از احياي بحث برانگيز برنامه هسته‌اي ايران تشديد شد اما پس از اظهارات باراك اوباما در اوايل ماه جاري مبني بر آمادگي دولت وي براي انجام مذاكرات رودر رو با تهران، واشنگتن به طور آزمايشي در حال نشان دادن تغييرات سياسي است.

هم انديشي سينماگران

نخستين سمينار تخصصي ميهمانان آكادمي علوم و هنرهاي سينمايي اسكار با موضوع "نويسندگي" صبح يكشنبه با حضور اعضاي اين هيئت و سينماگران ايراني در سالن اجتماعات خانه سينما برگزار شد و در آن موضوعاتي مانند فيلمنامه‌نويسي، بازار فروش و ديگر مسائل مرتبط در صنعت فيلمسازي ايران و آمريكا مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاريهاي داخلي، اين نشست با حضور فرانك پيرسون نويسنده فيلمنامه‌هاي "لوك خوش‌دست" و "بعد از ظهر نحس"، فيل آلدن رابينسن نويسنده و كارگردان فيلم‌هاي "تمام من" و "سرزمين روياها" و فرهاد توحيدي فيلمنامه‌نويس و رئيس كانون فيلمنامه‌نويسان برپا شد.

همچنين بقيه اعضاي اين هيئت همچون سيد گنيس رئيس آكادمي علوم و هنرهاي سينمايي و تهيه‌كننده فيلم‌هايي چون "باباي گنده" و تام پولاك تهيه‌كننده و رئيس سابق كمپاني يونيورسال پيكچرز نيز جزو حاضرين در جلسه بودند.

در ابتداي جلسه توحيدي با اشاره به فيلمنامه "بعد از ظهر نحس" پيرسن كه در فيلم "آژانس شيشه‌اي" مورد اقتباس آزاد قرار گرفته و حضور ابراهيم حاتمي‌كيا بين حاضران، به علاقه اين دو فيلمنامه‌نويس به ايجاد تعامل و گفتگوي دو جانبه اشاره كرد.

پيرسون صحبت را با تفاوت‌هاي فرهنگ اروپايي و آمريكايي و تأثير آن بر مخاطبان آغاز و با مثالي جالب آن را تكميل كرد: اگر فيلمي با نماي چند تكه ابر در آسمان آغاز شود، مخاطب اروپايي از ديدن ابرها لذت مي‌برد، اما مخاطب آمريكايي از انفجار ابرها!

وي همچنين از تجربه شخصي خود و تأثير آل پاچينو بر فيلمنامه "بعد از ظهر نحس" و تغييراتي كه در آن ايجاد شد صحبت كرد و اين تعامل را بهترين پيشنهاد و هديه يك بازيگر براي فيلمنامه‌نويس دانست. تعاملي كه منجر شده رگه‌هاي طنز و... در بازنويسي به رابطه دو انسان عاشق تبديل شود كه نمي‌توانند كنار هم باشند. وجهي كه بعد از سال‌ها همچنان فيلم را قابل ستايش كرده است.

فرانك پيرسون، كارگردان و عضو آكادمي اسكار در اين نشست گفت كه سينماگران ايراني با استفاده از حس دورني فيلم مي‌سازند و تاثيرات آن به مراتب از توليدات بزرگ سينمايي بيشتر است.

وي افزود: ما فيلم مي‌سازيم كه در ابتدا بتوانيم ببينيم، الان هيچ كس در هاليوود نيست كه بتواند چنين حرفي بزند چرا كه همه چيز در اختيار شركت هاي فرامليتي در سينماست.

وي توضيح داد: در هاليوود حرف اول را سود مي‌زند و شركت‌هاي فرامليتي با در اختيار گرفتن نظام بانكي و دايره‌هاي حقوقي در اين زمينه به شدت فعال هستند هرچند كه سهمي نيز از فروش براي كارگردان اثر در نظر گرفته مي‌شود.

پيرسون در عين حال همه چيز را در عرصه فعاليت‌هاي هنري پول ندانست و گفت: هنر بايد دروني و شخصي باشد و همه ما تلاش مي‌كنيم كه آرزوهايمان را در ساخت فيلم كه با شرايط موجود دشوار است ، اين گونه قرار دهيم.
اين كارگردان آمريكايي خطاب به سينماگران ايراني، گفت: ممكن است در كشور شما در ابعاد بزرگي همچون هاليودد فيلم ساخته نشود اما شما با استعداد و حس دروني خود فيلم مي‌سازيد كه به مراتب اهميت و اثرات آن بهتر است.

رابينسون نيز با تأكيد بر تأثير و نفوذ سينماي اروپا بر فرهنگ آمريكايي كه نتيجه آن بهبود كيفي فيلم‌ها شده، درباره تغييراتي كه در فيلمنامه از مرحله ايده و نگارش تا ساخت و توليد ايجاد مي‌شود به تجربه‌هاي شخصي خود و نمونه‌هاي خاص اشاره كرد.

اين عضو آكادمي اسكار گفت كه فيلمسازي آزادانه و آسان ديجيتال، منجر به توليد و عرضه آثار سطحي در اينترنت شده است.

وي در سمينار كارگرداني در سينما افزود: فرآوردهاي جديد منجر به امتداد افراد در عرصه تصوير شده و به نوعي عالم منشا كار آزادانه گرديده است اما از سويي امكان توليدات سطحي نيز افزايش يافته است.

وي يادآورشد: ما در آمريكا اقبال داريم كه بودجه‌هاي خيلي بزرگ براي توليد فيلم داشته باشيم اما اين هزينه‌ها بايد در گيشه بازگردد، بنابراين با تفكيك در شركت‌هاي بزرگ و ايجاد موسسه‌هاي كوچك فيلمسازي ، راههاي توليد آثار كم هزينه بوجود آمده است.

اين فيلمنامه نويس آمريكايي در عين حال وجود داستان خوب را عامل غلبه بر تكنيك در توليد فيلم عنوان كرد و گفت: سينماي ايران به دليل توجه به روح انسان و حقيقت كه مسئله جهاني است، روز به روز محبوبتر شده است
توحيدي با طنز خاص خودش به مولفه مشترك مردم ايران و آمريكا اشاره كرد كه "هر دو فكر مي‌كنيم ملت بزرگي هستيم" و در ادامه از حاضران خواست تا صحبت‌هاي يكطرفه را به تعامل و بحث دو نفره تبديل كنند.

در جريان نشست هم انديشي سينماگران ايراني و امريكايي، ميزگرد ديگري نيز با حضور خانمها بنينگ و وودوارد از امريكا و فاطمه معتمد آريا از ايران برگزار شد.

سپس سينماگران حاضر پرسش‌هايي طرح كردند كه از آن ميان مي‌توان به تجربه كار گروهي در هاليوود، ساخت فيلم بر اساس شخصيت‌هاي دانشمند و فرزانه ايراني، سلامت رواني نويسنده، اقتباس سينمايي، آموزش فيلمنامه‌نويسي، روش و شيوه‌هاي رايج نويسندگي در سينماي آمريكا، روابط رايج در صنف فيلمنامه‌نويسان آمريكايي و ... اشاره كرد.

در اين سمينار سينماگراني از صنوف مختلف حضور داشتند كه از آن جمله مي‌توان به محمدمهدي عسگرپور، حاتمي‌كيا، عليرضا رئيسيان، خسرو سينايي، ابراهيم وحيدزاده، محمدرضا اعلامي، حسين ترابي، شادمهر راستين، پيمان قاسمخاني، مينو فرشچي، محمدرضا گوهري، سامان مقدم، مهدي كرم‌پور، نادر مقدس، عباس اكبري، علي ژكان، جابر قاسمعلي، محمد متوسلاني، بيژن ميرباقري، غلامرضا موسوي، سيامك شايقي، حبيب احمدزاده، فرهاد آئيش، هادي مقدم‌دوست، خسرو نقيبي و... اشاره كرد.

در پايان با توجه به همزماني سالروز تولد رابينسن با اين نشست مراسمي خاص با بريدن كيك و گرفتن عكس يادگاري برپا شد كه فضاي رسمي سمينار را تلطيف كرد و موجب رد و بدل شدن شوخي‌هاي خاص شد. ترجمه همزمان هم اين لحظات را براي همه ثبت كرد. در طول سمينار صحبت‌هاي طرفين با گوشي همزمان ترجمه فارسي و انگليسي مي‌شد.

اعضاي افتخاري خانه سينما

فرانك پيرسون و فيل آلدن رابينسون از ميهمانان آكادمي علوم و هنرهاي سينمايي كه به ايران سفر كرده‌اند به عضويت افتخاري كانون فيلمنامه‌نويسان خانه سينما درآمدند.

به گزارش خبرنگار مهر، سمينارهاي تخصصي اعضاي آكادمي اسكار با موضوع "نويسندگي"، "كارگرداني" و "مستندسازي" يكشنبه يازدهم اسفندماه در سالن اجتماعات خانه سينما برگزار شد.

نخستين سمينار با موضوع "نويسندگي" با حضور فرانك پيرسون فيلمنامه‌نويس و فيل آلدن رابينسون نويسنده و كارگردان برپا شد و در اين سمينار فرهاد توحيدي فيلمنامه‌نويس و رئيس كانون فيلمنامه‌نويسان با نظر موافق هيئت رئيسه كانون اين دو سينماگر هاليوودي را به عنوان اعضاي افتخاري كانون معرفي كرد.

در ادامه و پس از تنفسي كوتاه سمينار "كارگرداني" با حضور پيرسون، رابينسون و عليرضا رئيسيان رئيس كانون كارگردانان خانه سينما به شيوه گفتگوي متقابل و پرسش و پاسخ برگزار شد.

عصر يكشنبه نيز سمينار "مستندسازي" با حضور جيمز لانگلي سازنده مستندهاي بلند "نوار غزه" و "عراق تكه‌تكه‌شده" (نامزد اسكار 2007) و مستند كوتاه "مادر ساري" (نامزد اسكار مستند 2008) برگزار شد و در ادامه فيلم‌هاي سينمايي "سرزمين روياها" فيل آلدن رابينسن با حضور اين كارگردان و "آپولو 13" با حضور فرانك پيرسن تهيه‌كننده فيلم در خانه سينما مورد بررسي قرار گرفت.

امروز دوشنبه 12 اسفند سمينارهاي "تهيه‌كنندگي" و "بازاريابي و تبليغات" برگزار مي‌شود و در ادامه فيلم‌هاي "ماهي عاشق" با حضور آلفر وودارد بازيگر و "كوهستان سرد" با حضور ويليام هوربرگ تهيه‌كننده به ترتيب ساعت 17 و 20 به نمايش درمي‌آيد.

نمايش8 فيلم هاليوودي در ايران

هشت فيلم از نمايندگان آكادمي اسكار كه در ايران حضور دارند، هفته جاري در خانه سينما به نمايش درمي‌آيد.
به گزارش خبرنگار مهر، روز شنبه دو فيلم "آكيلا و زنبور" و "لوك خوش‌دست" به نمايش درآمد و روز يكشنبه دو فيلم "سرزمين روياها" ساخته فيل رابينسون با حضور اين كارگردان ساعت 17 و "آپولو 13" با حضور تهيه‌كننده فيلم فرانك پيرسون ساعت 20 در خانه سينما روي پرده رفت.

امروز دوشنبه يازدهم اسفندماه نيز فيلم‌هاي سينمايي "ماهي عاشق" با حضور بازيگر آن آلفرد وودارد ساعت 17 و "كوهستان سرد" با حضور تهيه‌كننده فيلم ويليام هوربرگ ساعت 20 به نمايش درمي‌آيند.

فيلم "جوليا بودن" هم با حضور آنت بنينگ بازيگر فيلم ساعت 17 و مستند "عراق تكه تكه" با حضور جيمز لانگلي كارگردان ساعت 20 روز شنبه هفدهم اسفندماه روي پرده مي‌رود.

كمك به اعتلاي سينماي ايران

رئيس كانون كارگردانان سينماي ايران حضور تعدادي از اعضاي آكادمي اسكار در ايران را كمك به رشد و اعتلاي سينماي ايران دانست.

عليرضا رئيسيان درباره حضور اين گروه در ايران به خبرنگار مهر گفت: اين اتفاق به خودي خود مسئله‌اي بسيار مهم در بحث رشد سينماي داخلي و ارتباط با مهمترين بخش سينماي دنياست.

او در مورد ميزان آشنايي اين ميهمانان با سينماي ايران گفت: گويا قبل از حضور اين افراد در ايران هماهنگي‌هايي شده بود تا آنان تعدادي از فيلم‌هاي مهم سينماي ايران را ببينند و با آثار كارگردانان صاحبنام آشنا شوند. به همين خاطر گروه حاضر نسبت به فضاي سينماي ايران بيگانه نيستند و مي‌دانند فضاي سينماي ما در چه حال و هوايي است.

رئيس كانون كارگردانان درباره برنامه‌هاي خانه سينما براي اين گروه گفت: خانه سينما برنامه‌هايي خوب و مناسب براي گروه طراحي كرده، اما تصور مي‌كنم اگر نشستي مشترك هم براي فيلمبردارها، تدوينگران، آهنگسازان و طراحان صحنه برگزار مي‌شد، اتفاقي خوب بود. البته برنامه كنوني هيئت مديره خانه سينما داراي بهترين بخش‌ها براي تبادل نظرات و اطلاعات است.

رئيسيان همچنين درباره تاثير حضور اين گروه بر داوري‌هاي جشن خانه سينما گفت: اين گروه ملاقاتي با اعضاي تدوين اساسنامه جشن خانه سينما دارد تا به اين شكل تجربيات خود را با ما در ميان بگذارند و تصور مي‌كنم اين تبادل نظرات مثبت و ثمربخش باشد.

سه|ا|شنبه|ا|13|ا|اسفند|ا|1387





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[مشاهده در: www.jamejamonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 235]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن