واضح آرشیو وب فارسی:مهر: موسيپور تأكيد كرد:توجه جدي به مشكلات نمازخانههاي عمومي و بين راهي در قم
توجه جدي به مشكلات نمازخانههاي عمومي و بين راهي در قم
قم - خبرگزاري مهر: استاندار قم با تأكيد بر فراهم كردن شرايط اقامه نماز در تمامي اماكن عمومي در قم خواستار توجه جدي به مشكلات نمازخانههاي عمومي و بين راهي شد.
به گزارش خبرگزاري مهر، حجت الاسلام محمد حسين موسي پور در جلسه شوراي اقامه نماز استان كه با حضور امام جمعه قم و مديران دستگاه هاي عضو شورا برگزار شد طي سخناني با اشاره به اهميت و جايگاه نماز در اسلام گفت: نماز يكي از مهم ترين دستورات و فرائض ديني و از اركان مهم اسلامي و داراي آثار فردي و اجتماعي فراواني است.
وي با اشاره به كسب رتبه برتر كشوري استان قم در زمينه توجه به توسعه و ترويج نماز در سال گذشته، اين موفقيت را حاصل تلاش مجموعه دستگاهها و مراكز فرهنگي دست اندركار امر نماز دانست و تصريح كرد: استان قم طي دو سال اخير در زمينه مسائل مختلف عمراني و اقتصادي به پيشرفت ها و موفقيتهاي گوناگون و بزرگي دست يافته بود اما اين موفقيت از ارزش و شيريني خاصي برخوردار بود و نشان داد كه در كنار پرداختن به فعاليتها و اقدامات عظيم عمراني، استان از توجه به مسائل ارزشي و معنوي و در رأس آن فريضه مهمي چون نماز غافل نبوده است.
استاندار قم لزوم توجه جدي به مشكلات نمازخانههاي عمومي و بين راهي از جمله نظافت و پاكيزگي اين اماكن را متذكر شد و افزود: تمامي نيازهاي فرهنگي اعم از قرآن، كتب ادعيه و مهر، نمازخانههاي بين راهي استان بايد توسط اداره كل تبليغات اسلامي استان تأمين شود.
حجت الاسلام موسي پور در مورد نيازهاي تعميراتي اين نمازخانهها گفت: كليه نيازهاي اين بخش توسط پايانههاي استان بررسي و نسبت به رفع آنها برنامه ريزي و اقدام لازم انجام شود.
وي با اشاره به برنامه ريزيهاي انجام گرفته براي احداث و يا تعمير سرويسهاي بهداشتي و وضوخانه مساجد استان افزود: اعتبار مساجد استان در سال جاري به اين بخش اختصاص داده شده است.
استاندار قم ضرورت توجه به نظافت محيطهاي اقامه نماز به ويژه مساجد درون شهري را مورد تاكيد قرار داد و گفت: با توجه به اهميت اين مساله مي طلبد كه متوليان امر و هيئت امناي مساجد اين مهم را در اولويت برنامههاي خود قرار دهند.
حجت الاسلام موسي پور لزوم برنامه ريزي براي اقامه سه وعده نماز همچنين پخش اذان در مساجد استان را يادآور شد و افزود: براي شهري همانند قم كه بايد در مسائل ديني و عبادي الگو باشد زيبنده نيست كه سه وعده نماز در مساجد آن اقامه نشود.
وي با تاكيد بر ضرورت ساماندهي و مديريت بحث احداث مساجد جديد در سطح محلات و مناطق مختلف استان گفت: با توجه به مسائل و مشكلات مربوط به تامين هزينه هاي ساخت و تجهيز اين گونه مساجد، لازم است تا اين موضوع از سوي دستگاههاي فرهنگي مسئول مديريت شود.
استاندار قم با اشاره به لزوم پرداختن به كارهاي محتوايي و مفهومي در خصوص توسعه و ترويج فرهنگ تعالي بخش نماز گفت: اخيراً در خصوص فعاليتهاي ترويجي در زمينه نماز، كارهاي نسبتاً خوبي در شهر شروع شده كه انتظار ميرود همراه با ارتقاء كيفي، اين فعاليتها استمرار داشته باشد.
حجت الاسلام موسي پورادامه داد: رسيدگي به نظافت و پاكيزگي نمازخانه هاي پارك ها و بوستان هاي شهري همچنين تزيين اين مكان ها به پيام ها و احاديث و روايات از جمله مسائلي است كه بايد مورد توجه قرار گيرد.
وي به اهميت توجه به اقامه نماز در محيطهاي عمومي اشاره و تصريح كرد: امكان اقامه نماز بايد در همه محيطهاي عمومي از جمله بوستانها و پاركها، سالنها و فضاهاي ورزشي و امامزادگان و اماكن زيارتي فرهنگي استان فراهم گردد.
استاندار قم افزود: براي مشخص شدن حد ترخص لازم است براي كليه مسيرهاي ورودي و خروجي استان تابلوهاي تعيين حد ترخص توسط سازمان پايانه ها تهيه و نصب شود.
حجت الاسلام موسي پوربا تاكيد بر لزوم تبيين و آموزش فلسفه وآثار نماز گفت: بايد به اين مهم در برنامه هاي رسانه ملي به ويژه برنامه هاي خاص كودك و نوجوان بيشتر بها داده شود.
استاندار قم همچنين بر لزوم توجه جدي به موضوع نماز جماعت و نماز اول وقت در عزاداريها و هيئات مذهبي تاكيد كرد.
© 2003 Mehr News Agency .
دوشنبه|ا|12|ا|دي|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 129]