تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 30 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):اين (امام جواد(علیه الاسلام))مولودى است كه پر بركت ‏تر از او براى شيعه ما به دنيا ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817000600




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

آسيب‌شناسي شمارگان كتاب-12/لزوم گسترش كتابخانه‌ها/ شمارگان كتاب در ايران مطلوب است


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: آسيب‌شناسي شمارگان كتاب-12/لزوم گسترش كتابخانه‌ها/ شمارگان كتاب در ايران مطلوب است
حجت‌الاسلام رسول جعفريان رئيس كتابخانه مجلس شوراي اسلامي معتقد است شمارگان كتاب در كشور ما نسبت به جمعيت فارسي‌زبان مناسب است.

حجت‌الاسلام جعفريان رئيس كتابخانه مجلس در گفتگو با خبرنگار مهر با بيان اين مطلب گفت: در مقايسه با تعداد جمعيت فارسي زبان در جهان شمارگان 5 هزار نسخه بسيار مطلوب است و ما نبايد شمارگان كتاب در ايران را با ساير كشورهايي كه به زبان انگليسي يا ساير زبانها تكلم مي كنند و تعداد آنها چند برابر فارسي زبانان است، مقايسه كنيم.

وي افزود: مشكل عمده اي كه مانع از افزايش شمارگان مي‌شود اين است كه ناشران ناگزيرند قيمت ثابتي براي كتاب در نظر گيرند، در چنين شرايطي اگر كتابي مدت زمان زيادي در انبار بماند، در لحظه فروش باز به قيمت اوليه فروخته مي‌شود، بنابراين با چنين مقرراتي افزايش شمارگان كتاب براي ناشران مقرون به صرفه نيست.

جعفريان خاطرنشان كرد: اگر قيمت كتاب به روز تعيين شود ناشر مي‌تواند خطر كند و شمارگان را افزايش دهد اما تعيين قيمت ثابت با توجه به تورم 20 درصدي، موجب زيان وي مي‌شود. بر همين اساس عاقلانه ترين راه اين است كه شمارگان كتاب همان سه هزار نسخه باشد، حتي من پيشنهاد مي كنم شمارگان كتاب بيش از يكهزار نسخه نباشد.

رئيس كتابخانه مجلس تصريح كرد: از ديگر مشكلات ناشران، افزايش هزينه انبارداري است. كتابي كه سه سال در انبار مي‌ماند هزينه انبارداري آن چند برابر افزايش مي‌يابد و بنابراين ناشر براي جلوگيري از افزايش هزينه انبارداري ناگزير است شمارگان كتاب را كاهش دهد.

وي عدم تمايل به كتابخواني را از ديگر مشكلات حوزه نشر خواند و افزود: كتاب آخرين اقلام مورد نياز مردم قلمداد مي‌شود و آخرين كالاي مورد نياز است كه در سبد خريد مردم جاي مي‌گيرد و از سوي ديگر حدود 95 درصد مردم جامعه ايران كتابخوان نيستند و تمايلي هم به خريد كتاب ندارند.

جعفريان در ادامه با بيان اينكه ترويج كتابخواني مستلزم توسعه فضاي كتابخانه‌هاي عمومي است، اذعان داشت: ما نيازمند توسعه كتابخانه‌هاي عمومي هستيم نه كتابفروشيها، امروز خريد كتاب به كتابهاي كنكوري، قصه و شعر منحصر شده است و كسي به دنبال خريد كتابهاي علمي نيست؛ چرا كه كتابهاي علمي بويژه كتابهاي مرجع مخاطب خاصي دارد و جاگير است.

اين استاد تاريخ تهران دانشگاه در ادامه يادآور شد: تصور اينكه هر كسي بايد كتابخانه خصوصي داشته باشد تصور نادرستي است، چرا كه وسعت كوچك آپارتمانها اجازه داشتن كتابخانه خصوصي را نمي‌دهد بيشتر كلكسيونرها دنبال تشكيل كتابخانه خصوصي هستند.

وي در ادامه با تاكيد بر اهميت نقش دولت در حوزه نشر گفت: اداره و سرمايه گذاري در حوزه نشركتاب از عهده بخش خصوصي خارج است چرا كه نيازمند سرمايه گذاري كلاني طلب مي‌كند و بدون حضور دولت بايد حوزه نشر رونق ندارد و دولت بايد كمك كند و پرداخت يارانه‌ها را از سر بگيرد.

جعغريان در پايان يادآور شد: حوزه نشر با ساير حوزه‌ها تفاوت چشمگيري دارد، سرمايه گذاري در اين حوزه براي بخش خصوصي مقرون به صرفه نيست و ناشراني گاهي براي جبران خسارت خود ناگزير به كتابسازي روي مي آورند.

چهارشنبه|ا|14|ا|اسفند|ا|1387





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 96]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن