واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: همايش تجليل از نوآوري هاي عرصه تبليغ در قم برگزار شد
قم- همايش تجليل از نوآوري هاي عرصه تبليغ روز پنج شنبه با حضور مسوولان، فضلاء و مبلغان استان قم برگزار شد.
به گزارش ايرنا ، هدف از برگزاري اين همايش تشويق مبلغان براي نوآوري و خلاقيت در تبليغ ديني با توجه به گروه هاي سني، جنسيت و وضعيت فرهنگي و اجتماعي جامعه هدف اعلام شده است.
معاون فرهنگي وتبليغي دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم اين همايش را از مهمترين و كارآمدترين همايش ها ذكر كرد و گفت: متاسفانه مساله نوآوري و شكوفايي از سوي حوزه و دانشگاه مورد بي توجهي قرار گرفته است.
حجت الاسلام "سيد محمود مدني" افزود: همايش مذكور نخستين همايش در عرصه تبليغ و اقدامات، ايده ها و ابتكاران نوآورانه مبلغان است كه بايد هر ساله به برگزاري آن در ابعاد گسترده تر توجه شود.
وي با اشاره به اهميت نوآوري در تبليغ دين گفت: متاسفانه افراط و تفريط دو معضلي است كه سلامت تبليغ مورد تهديد قرار مي دهد و به شكل نفي مباحث گذشته و يا جديد بروز مي كند.
او افزود: اين نوآوري ها بايد در حوزه و عرصه هاي تبليغ دين وارد شود درغير اين صورت در مقابل روند پرشتاب تحولات و تغييرات فرهنگي و اجتماعي جامعه عقب خواهد ماند.
مسوول مطالعات و برنامه ريزي معاونت فرهنگي و تبليغي دفتر تبليغات حوزه علميه قم هم با اشاره به سابقه كوتاه مدت اين دفتر گفت: اين مركز درصدد طراحي زيرساخت هاي تحول در تبليغ مي باشد.
حجت الاسلام "علي اكبر حصاري" افزود: فعاليت اين مركز به شش بخش مختلف چون زيرساختي، بهسازي، نوسازي، توسعه، علمي سازي و فرهنگسازي دسته بندي شده است.
وي بيان داشت: در عرصه بهسازي توجه به فناوري هاي تبليغ از جايگاه مهمي برخوردار مي باشد كه با بهره گيري از فناوري هاي روز به امر تبليغ پرداخته مي شود.
وي خاطر نشان كرد: استفاده از اين ابزارها مي تواند زمينه تاثيرگذاري فعاليت هاي تبليغي را افزايش داده و ماندگاري بيشتري براي مطالب در ذهن مخاطب ايجاد كند.
حصاري خاطرنشان كرد: اين دفتر سعي در دست يابي به روش هايي دارد كه ضمن حفظ ويژگي هاي تبليغ سنتي و شنيداري ، از خستگي روش هاي اوليه تبليغي بكاهد.
وي اظهار داشت: طي فراخوان اين مركز براي همايش نوآوري در عرصه هاي تبليغ ديني در دو نوبت، 300 طرح و ايده نوآورانه به دفتر مذكور ارسال شد.
وي ادامه داد: با برگزاري اين همايش ها مي توان نظام و سيستمي در راستاي تبيلغ ديني تدوين و ايده هاي نوآورانه را در جامعه اجرايي كرد.
حصاري در ادامه افزود: علم تبليغ ديني به مباحث مختلفي چون تكنولوژي، فلسفه، اقتصاد و برنامه ريزي تبليغي طبقه بندي مي شود كه در هر زمينه بايد پژوهش هاي گسترده اي صورت گيرد.
در ادامه اين همايش نيز كارگاه "نوآوري در تبليغ" برگزار شد.
در پايان همايش نوآوري در عرصه تبليغ ديني چهار نفر برگزيده شده و ايده و ابتكار هشت نفر ديگر نيز شايسته تقدير شناخته شد. ك/2
/7402/380/536/ 1645
پنجشنبه|ا|15|ا|اسفند|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 59]