واضح آرشیو وب فارسی:مهر: اختصاصي مهر /سياست وزارت علوم در مورد حضور كانديداهاي رياست جمهوري در دانشگاهها
معاون فرهنگي و اجتماعي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري با توجه به ممانعت هيئتهاي نظارت برخي دانشگاهها از حضور كانديداهاي احتمالي انتخابات رياست جمهوري، استراتژي وزارت علوم در زمينه حضور كانديداهاي رياست جمهوري در دانشگاهها را اعلام كرد.
حضور كانديداها و طرفداران فكري آنها در دانشگاهها بخشي از استراتژي وزارت علوم است
محمد باقر خرمشاد در گفتگو با خبرنگار مهر، استراتژي وزارت علوم در زمينه انتخابات رياست جمهوري را مشاركت حداكثري جامعه دانشجويان دانست و گفت: ما به لوازم اين استراتژي پايبند هستيم و هر چه كه اين استراتژي ايجاد كند در چارچوب قوانين به آن پايبنديم كه حضور كانديداها و حضور طرفداران فكري آنها در دانشگاهها بخشي از اين استراتژي ها است.
وي با تأكيد بر اينكه كانديداهايي كه در گذشته داراي منصب بودند مستقيم يا غيرمستقيم بايد بتوانند در دانشگاهها حضور داشته باشند، افزود: گروههاي طرفدار كانديداها را نيز ترجيح مي دهيم كه به صورت مناظره و ميزگرد در دانشگاهها حضور داشته باشند.
هيئت هاي نظارت دانشگاهها روند حضور كانديداها در دانشگاهها را فراهم كنند
معاون فرهنگي و اجتماعي وزارت علوم گفت: هيئت هاي نظارت دانشگاهها بايد با هدف مشاركت فعاليت دانشجويان در انتخابات، روند حضور كانديداها را در دانشگاهها تسهيل كنند.
وي انتخابات را فرصت خوبي براي افزايش سطح بينش و توانمندسازي سياسي دانشجويان قلمداد كرد و به مهر گفت: از كانديداها اين انتظار را داريم كه متناسب با شأن دانشگاهي در قالبهاي علمي آكادميك صحبت كنند.
دانشگاهها در روزهاي پيش رو ميزبان چهره هاي سياسي باشند
خرمشاد اضافه كرد: با اين كيفيت انتظار داريم كه دانشگاهها در اين روزها ميزبان چهره هاي سياسي باشند و توصيه ما به هيئتهاي نظارت دانشگاهها اين است كه تسهيل كننده باشند و فضاي پر شور و مثبتي را در دانشگاهها براي انتخابات ايجاد كنند.
وي با اشاره به جلوگيري برخي دانشگاهها از حضور كانديداها در دانشگاهها براي سخنراني به مهر گفت: هيئت هاي نظارت اين دانشگاهها محلي بوده و با توجه به اينكه ابتداي فعاليتهاي انتخاباتي است اين دانشگاهها به صورت محلي تصميم گيري كرده اند اما سياست مجموعه وزارت علوم حضور كانديداها در دانشگاهها است.
معاون فرهنگي وزارت علوم همچنين اضافه كرد: از قبل به تعدادي از دانشگاهها ابلاغ شده و ساير دانشگاهها نيز كه در اين زمينه به آنها ابلاغي نشده است از اين طريق اطلاع رساني مي شود كه سياست وزارت علوم، حضور و مشاركت فعال دانشجويان در عرصه انتخابات است.
به گزارش مهر، هفته گذشته برخي دانشگاهها در هيئت نظارت خود تصميم به جلوگيري از حضور برخي كانديداها در دانشگاههاي خود گرفتند.
رامين رحماني رئيس دانشگاه علوم كشاورزي و منابع طبيعي گرگان در اين زمينه به مهر گفته بود: دانشگاه علوم كشاورزي و منابع طبيعي گرگان بنا ندارد اعتبارات و امكانات خود را در اختيار كانديداهاي رياست جمهوري به معناي عام قرار دهد. درهاي دانشگاه به روي رجال سياسي كه كانديدا نيستند باز است. اعتقاد نداريم فردي به تنهايي از يك جناح به صورت يك جانبه از خود و جناح خود حمايت كند بلكه با ميزگردهاي زاويه دار يا مراسمي كه دو يا چند نفر از گرايشات سياسي مختلف در آن حضور دارند موافق هستيم.
علي محمد زلفي گل رئيس دانشگاه بوعلي همدان نيز به مهر گفت: دانشگاه بوعلي همدان تصميم ندارد قبل از اعلام كانديداها و تائيدشان توسط شوراي نگهبان به هيچ يك از كانديداها يا افراد مرتبط با آنها اجازه سخنراني در دانشگاه را بدهد زيرا تجربيات دانشگاه بوعلي سينا طي دوره هاي گذشته نشان داده كه چنين اقداماتي دانشگاه را با چالش روبرو مي كند و از يك هفته قبل تا يك هفته بعد از سخنراني جو دانشگاه تحت تاثير قرار مي گيرد.
جمعه|ا|16|ا|اسفند|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 428]