واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاري قرآني ايران: آغاز دهه چهارم انقلاب؛ ضرورتها و فرصتها/12عضو انجمنهاي اسلامي دانشجويان مستقل: الگوشدن آرمانها در جهان علت فراگيري گفتمان انقلاب است
گروه سياسي: علت هژموني گفتمان انقلاب اسلامي در دنيا بررسي شود و در اين زمينه الگوشدن آرمانهاي انقلاب براي كشورهاي منطقه و فراگيرشدن آرمانها در بين مردم جهان از مهمترين دلايل است. .
به گزارش خبرنگار سياسي خبرگزاري قرآني ايران (ايكنا) زهرا سلطاني، عضو شوراي مركزي اتحاديه انجمنهاي اسلامي دانشجويان مستقل در نشست «آغاز دهه چهارم انقلاب؛ ضرورتها و فرصتها» كه در محل خبرگزاري ايكنا برگزار شد، تصريح كرد:: اين اتحاديه در نشست ساليانه خود استقامت بر گفتمان امام(ره) را شرط تحقق عدالت و پيشرفت ميداند، زيرا نسل جديد امام(ره) را نديده است و انقلاب را به خوبي درك نكرده و با دفاع مقدس فاصله زماني دارد.
وي در ادامه بيان كرد: شرط تاكيد بر گفتمان امام(ره) اطلاعرساني و تبيين آرمانهاي ايشان از طريق نخبگان است.
سلطاني با بيان اينكه آرمانهاي ملت ايران هر روز جلاي بيشتري براي ملتهاي دنيا پيدا ميكند، خاطرنشان كرد: بايد علت هژموني گفتمان انقلاب اسلامي در دنيا بررسي شود و در اين زمينه الگوشدن آرمانهاي انقلاب براي كشورهاي منطقه و فراگيرشدن آرمانها در بين مردم جهان از مهمترين دلايل است.
وي در ادامه بيان كرد: نظام اسلامي توانست نظام ستمشاهي را نابود كند و الگوي ساير ملتها در جهت آزادي از زير بار استكبار شود و با عملي كردن شعار نه شرقي و نه غربي در دنيا به چنين اقتداري دست يافت.
سلطاني با اشاره به دنياي دو قطبي چند دهه قبل تصريح كرد: انقلاب اسلامي در برابر خواستههاي نامشروع دو قطب مسلط جهان ايستاد و استقلال سياسي و فرهنگي خود را حفظ كرد و همه اين عوامل زمينهساز ورود به دهه اقتدار و عدالت شده است.
اين فعال دانشجويي به برخي دستاوردهاي ملت ايران در سايه انقلاب اسلامي پرداخت و اظهار كرد: تحقق مردمسالاري ديني، شريكبودن مردم در تصميمگيريهاي نظام و حاكميت مردم بر سرنوشت خود ميتواند ايران اسلامي را متمايز از كشورهاي مدعي دموكراسي كند.
وي عدالت و پيشرفت را بر اساس توسعه در همه زمينهها دانست و افزود: زماني در كشور به همه ابعاد توسعه توجه نميشد، ولي با لحاظ شدن عنصر عدالت فرصتهاي پيشرفت متوازن فراهم شده است.
دبير انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاه شاهد، مهمترين رسالت پيامبران را اقامه عدل خواند و خاطرنشان كرد: عدالتخواهي هميشه وجود داشته است و نظام جمهوري اسلامي نيز پرچم عدالتگستري و تحقق عدالت را از مهمترين اهداف خود ميداند.
وي با اشاره به وظيفه جنبش دانشجويي در قبال عدالت در جامعه تصريح كرد: پيگيري عدالت و گفتمان امام(ره) و رهبري و آموزههاي اسلام بايد ملاك عمل قرار گيرد و تاكيد بر اجراي عدالت راهكار نهادينه شدن آن در جامعه است.
اين فعال دانشجويي استقلال جريانات دانشجويي از قدرت و ثروت را موجب حيات آنها دانست و افزود: نمونههاي زيادي بوده است كه وظيفه اصلي خود را فراموش كرده و تبديل به پيادهنظام احزاب شدند و امروز هيچ نامي از آنها نيست.
عضو شوراي مركزي اتحاديه انجمنهاي اسلامي دانشجويان مستقل، پيگيري بيانات رهبري در جامعه را نيز يكي از مهمترين وظايف جريانات دانشجويي خواند و گفت: دور شدن از سخنان ايشان موجب فاصله گرفتن از آرمانهاي انقلاب ميشود.
وي با اشاره به چهار مقوله استقلال، آرمانخواهي، تبعيت از رهبري و ارتباط با مردم خاطرنشان كرد: اين عوامل مولفههاي اصلي مورد نياز جنبش دانشجويي است و اگر همواره چارچوب حركت قرار گيرند، موجب حفظ ماهيت و اصالت تشكلهاي دانشجويي ميشود.
دبير انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاه شاهد، به ساير ويژگيهاي جنبش دانشجويي پرداخت و عنوان كرد: داشتن قدرت تحليل، درگير بازيهاي سياسي نشدن، قدرت ترسيم آينده و يافتن راهكار براي مشكلات و از همه مهمتر تشخيص آرمانها و يافتن راه عملي كردن آن در جامعه امروز بيش از هر چيزي در محيطهاي دانشگاهي مورد نياز است.
وي در پايان به مقدمات ايجاد عدالت اشاره كرد و افزود: توزيع قدرت و سپردن مسئوليت بر اساس شايستگي، كارامدي و تعهد، ايجاد فضاي پرسش و پاسخ و نقد و مناظره بين نخبگان، فراهم كردن فضاي مطالبه مردم از حاكمان، نظارت عمومي بر تصميمگيري مسئولان و تقواي شخصي عواملي است كه بدون آنها تحقق عدالت با مانع روبرو ميشود.
يکشنبه|ا|18|ا|اسفند|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاري قرآني ايران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 315]