تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 19 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دعا كردن را در هنگام رقّت قلب غنيمت شمريد، كه رقت قلب، رحمت است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827685502




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

نماينده ولي فقيه در استان و امام جمعه اصفهان: ضمانت اجراي قانون در امور دانشگاه‌ها لازم است


واضح آرشیو وب فارسی:جمهوري اسلامي: نماينده ولي فقيه در استان و امام جمعه اصفهان: ضمانت اجراي قانون در امور دانشگاه‌ها لازم است
اصفهان- خبرنگار روزنامه جمهوري اسلامي: نماينده ولي فقيه در استان و امام جمعه اصفهان گفت: زمان از حد نصيحت صرف گذشته و ضمانت اجراي قانون در امور دانشگاه‌ها لازم است كه اين از وظايف مسئولان امر آموزش در مجلس است.
آيت‌الله سيد يوسف طباطبائي در نشست اعضاي كمسيون آموزش و تحقيقات مجلس شوراي اسلامي با اشاره به اينكه اقدامات خوبي كه در بحث آموزش و تحقيقات صورت گرفته است، تأكيد كرد: مسئولان امر آموزش و تحقيقات در نظر داشته باشند كه وظايف محوله آنها فقط در حد حرف زدن نباشد بلكه در حد توان عملياتي و اجرايي اقدام كنند.
وي با بيان اينكه در كشور كار عملي كمتر صورت مي‌گيرد، افزود: انتظار مي‌رود در كمسيون آموزش فرهنگي اقداماتي گسترده‌تر از اين انجام شود.
نماينده ولي فقيه در استان و امام جمعه اصفهان به آخرين سفر رئيس‌جمهور به اصفهان اشاره و تصريح كرد: در جمع بندي تصميمات هيأت دولت اصل دانشگاه‌ها مشخص شد در حالي كه مساحت، حد و حدود و تعداد پذيرش مشخص نشد.
آيت‌الله طباطبائي به وضعيت دانشگاه‌هاي اصفهان اشاره كرد و گفت: در استان اصفهان برخي دانشگاه‌ها همانند نجف آباد با پذيرش 23 هزار دانشجو و دانشگاه صنعتي و خوراسگان با مساحتي نامحدود هستند كه بايد محدوده دانشگاه مشخص شود.
امام جمعه اصفهان به لزوم تفكيك جنسيتي در دانشگاه‌ها اشاره كرد و افزود: اوايل انقلاب به اندازه الآن دانشجوي دختر در دانشگاه‌ها نداشته و تاكيد بر اختلاط دانشجويان نبود در حالي كه اكنون با توجه به افزايش متقاضيان و بر حسب شرايط جايز نيست و بايد اين اختلاط زن و مرد برچيده و از اين فعل حرام دست برداشت.
وي اضافه كرد: بايد از ابتداي ورود و ثبت نام به دانشگاه‌ها، قانوني تصويب شود كه مسير دانشجو مشخص و دانشگاه محلي براي دوست‌يابي عده‌اي نباشد.
عضو مجلس خبرگان رهبري به دانشگاه‌هاي كره جنوبي اشاره كرد و گفت: در اين كشور غير اسلامي براي بالا بردن راندمان كاري و نيز براي رشد مسائل اقتصادي محل‌هاي كار مرد و زن را جدا كرده‌اند.
وي دانشگاه فلاورجان و علامه مجلسي اصفهان را نمونه دانشگاه‌هاي جداگانه دانست و افزود: لزوم اختلاط دختر و پسر دانشجو در دانشگاه‌ها بايد سنجيده شود كه بر پايه درس،جسم، دين و نيز بر چه مبناي عقلي است.
امام جمعه اصفهان بيان داشت: دولت و حكومت بايد عاقلانه و وزارت علوم بايد نياز سنجي كند كه برخي رشته‌ها متناسب با جنسيت تخصيص پيدا كند چرا كه برخي از رشته‌ها همانند مهندسي معدن،راه و ساختمان براي زنان لزومي ندارد.
وي با بيان اينكه بايد رشته‌ها سهميه بندي و هر كسي بر اساس سهميه مشخص آن رشته دانشجو شود، افزود: برخي از رشته‌ها در كشور ما همانند پزشكان متخصص زن نياز و برخي اصلاً در كشور كاربرد ندارد.
آيت‌الله طباطبائي با اشاره به گسترش تاسيس انواع دانشگاه‌ها، بر ضرورت توجه به نياز سنجي در ورود دانشگاه و تحصيل در يك رشته ساماندهي تاكيد كرد وگفت: تاسيس دانشگاه صرف به بهانه افزايش سطح معلومات را يك سرگرمي فارق از ايجاد اشتغال براي فرداي جوانان است و بسياري از جوانان با ورود به دانشگاه حاضر به اشتغال در شغل‌هاي خدماتي كه نياز جامعه است،نيستند.
وي با تاكيد به اينكه جدايي حوزه و دانشگاه نابودي اسلام را به دنبال دارد، گفت: بايد فكري براي اسلامي شدن و پذيرش بومي دانشجويان كرد.

شنبه|ا|10|ا|دي|ا|1390





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جمهوري اسلامي]
[مشاهده در: www.jomhourieslami.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 78]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن