واضح آرشیو وب فارسی:جمهوري اسلامي: نماينده ولي فقيه در استان و امام جمعه اصفهان: ضمانت اجراي قانون در امور دانشگاهها لازم است
اصفهان- خبرنگار روزنامه جمهوري اسلامي: نماينده ولي فقيه در استان و امام جمعه اصفهان گفت: زمان از حد نصيحت صرف گذشته و ضمانت اجراي قانون در امور دانشگاهها لازم است كه اين از وظايف مسئولان امر آموزش در مجلس است.
آيتالله سيد يوسف طباطبائي در نشست اعضاي كمسيون آموزش و تحقيقات مجلس شوراي اسلامي با اشاره به اينكه اقدامات خوبي كه در بحث آموزش و تحقيقات صورت گرفته است، تأكيد كرد: مسئولان امر آموزش و تحقيقات در نظر داشته باشند كه وظايف محوله آنها فقط در حد حرف زدن نباشد بلكه در حد توان عملياتي و اجرايي اقدام كنند.
وي با بيان اينكه در كشور كار عملي كمتر صورت ميگيرد، افزود: انتظار ميرود در كمسيون آموزش فرهنگي اقداماتي گستردهتر از اين انجام شود.
نماينده ولي فقيه در استان و امام جمعه اصفهان به آخرين سفر رئيسجمهور به اصفهان اشاره و تصريح كرد: در جمع بندي تصميمات هيأت دولت اصل دانشگاهها مشخص شد در حالي كه مساحت، حد و حدود و تعداد پذيرش مشخص نشد.
آيتالله طباطبائي به وضعيت دانشگاههاي اصفهان اشاره كرد و گفت: در استان اصفهان برخي دانشگاهها همانند نجف آباد با پذيرش 23 هزار دانشجو و دانشگاه صنعتي و خوراسگان با مساحتي نامحدود هستند كه بايد محدوده دانشگاه مشخص شود.
امام جمعه اصفهان به لزوم تفكيك جنسيتي در دانشگاهها اشاره كرد و افزود: اوايل انقلاب به اندازه الآن دانشجوي دختر در دانشگاهها نداشته و تاكيد بر اختلاط دانشجويان نبود در حالي كه اكنون با توجه به افزايش متقاضيان و بر حسب شرايط جايز نيست و بايد اين اختلاط زن و مرد برچيده و از اين فعل حرام دست برداشت.
وي اضافه كرد: بايد از ابتداي ورود و ثبت نام به دانشگاهها، قانوني تصويب شود كه مسير دانشجو مشخص و دانشگاه محلي براي دوستيابي عدهاي نباشد.
عضو مجلس خبرگان رهبري به دانشگاههاي كره جنوبي اشاره كرد و گفت: در اين كشور غير اسلامي براي بالا بردن راندمان كاري و نيز براي رشد مسائل اقتصادي محلهاي كار مرد و زن را جدا كردهاند.
وي دانشگاه فلاورجان و علامه مجلسي اصفهان را نمونه دانشگاههاي جداگانه دانست و افزود: لزوم اختلاط دختر و پسر دانشجو در دانشگاهها بايد سنجيده شود كه بر پايه درس،جسم، دين و نيز بر چه مبناي عقلي است.
امام جمعه اصفهان بيان داشت: دولت و حكومت بايد عاقلانه و وزارت علوم بايد نياز سنجي كند كه برخي رشتهها متناسب با جنسيت تخصيص پيدا كند چرا كه برخي از رشتهها همانند مهندسي معدن،راه و ساختمان براي زنان لزومي ندارد.
وي با بيان اينكه بايد رشتهها سهميه بندي و هر كسي بر اساس سهميه مشخص آن رشته دانشجو شود، افزود: برخي از رشتهها در كشور ما همانند پزشكان متخصص زن نياز و برخي اصلاً در كشور كاربرد ندارد.
آيتالله طباطبائي با اشاره به گسترش تاسيس انواع دانشگاهها، بر ضرورت توجه به نياز سنجي در ورود دانشگاه و تحصيل در يك رشته ساماندهي تاكيد كرد وگفت: تاسيس دانشگاه صرف به بهانه افزايش سطح معلومات را يك سرگرمي فارق از ايجاد اشتغال براي فرداي جوانان است و بسياري از جوانان با ورود به دانشگاه حاضر به اشتغال در شغلهاي خدماتي كه نياز جامعه است،نيستند.
وي با تاكيد به اينكه جدايي حوزه و دانشگاه نابودي اسلام را به دنبال دارد، گفت: بايد فكري براي اسلامي شدن و پذيرش بومي دانشجويان كرد.
شنبه|ا|10|ا|دي|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جمهوري اسلامي]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 78]