واضح آرشیو وب فارسی:موج: معاون تحقيقات و فناوري وزارت بهداشت:ايران با پيشرفت 20درصدي در توليد علم در صدر كشورهاي جهان استخبرگزاري موج -
۱۰ دي ۱۳۹۰ (۲۱:۵۵ب.ظ)
معاون تحقيقات و فناوري وزارت بهداشت:
ايران با پيشرفت 20درصدي در توليد علم در صدر كشورهاي جهان است
خبرگزاري موج - معاون تحقيقات و فناوري وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشكي گفت: كشور ايران با پيشرفت 20درصدي در توليد علم در سال 2011 رتبه نخست جهان را به خود اختصاص داده است.
به گزارش خبرگزاري موج، دكتر مصطفي قانعي در جشنواره پژوهشي دانشگاه علوم پزشكي مشهد اظهار داشت: در بررسي روند رشد كمي توليدات علمي كشورهاي جهان كه در كليه گرايشها علمي انجام و نتايج آن در نشريه نيچر(Natare) به چاپ رسيده است ايران جزء 40 كشور برتر جهان در توليد علم و نخستين كشور دنيا در پيشرفت علم در سال 2011 ميلادي به شمار مي رود.
وي با اشاره به بيانات مقام معظم رهبري مبني بر لزوم جهاد علمي و كسب مرجعيت علمي منطقه خاطر نشان كرد: در حال حاضر ايران، كشور دوم منطقه پس از تركيه ( با فاصله توليد دو هزار مقاله )در زمينه توليد علم به شمار مي رود و با ادامه روند رشد علمي كشور دستيابي براي رسيدن به اهداف سند چشم انداز 20 ساله و برنامه پنجم توسعه ميسر خواهد شد.
معاون پژوهش و فناوري وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشكي با اشاره به توليدات علمي ايران در زمينه علوم پزشكي گفت: در سال 2000 ايران در رتبه بندي بر اساس ارجاعات مقالات پزشكي رتبه 53 جهان را داشت و در سال 2011 اين رتبه به 23 جهان رسيده است.
دكتر مصطفي قانعي با اشاره به اينكه سهم تعداد اعضاي هيئت علمي و دانشگاه هاي علوم پزشكي از كل دانشگاه هاي كشور 3 درصد است، خاطر نشان كرد: اين در حالي است كه 40درصد از توليد علم كشور متعلق به بخش سلامت است.
وي در ادامه با اشاره به اينكه در حال حاضر 95 درصد از داروهاي مورد نياز در كشور توليد و تنها 5 درصد از داروها از خارج از كشور تامين مي شود، گفت: براي واردات داروهايي كه با فناوري هاي نانو و براي درمان بيماري هاي سخت درمان تهيه و وارد كشور مي شود 40درصد از اعتبارات بخش دارو هزينه مي شود.
معاون پژوهش و فناوري وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشكي توجه به توليد داروهاي نانو تكنولوژي، بيوتكنولوژي و مولكول هاي كوچك به منظور توليد دارو از مهمترين رويكردهاي وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشكي عنوان كرد و گفت: داروي سينادوكسوزوم از جمله داروهاي نانو فناوري به شمار مي رود كه در دانشگاه علوم پزشكي مشهد توليد شده است.
دكتر مصطفي قانعي با اشاره به اينكه بايد در زمينه توليد علوم پزشكي و دارو با فناوري هاي نوين به سمتي پيش رويم كه كشورهاي جهان سر خضوع در برابر ايران فرود آورند، افزود: تاسيس 5 كلين روم در 5 دانشگاه علوم پزشكي برتر كشور به منظور توليد داروهايي با ارزش افزوده بسيار بالا با فناوري هاي نانو و بيو از جمله برنامه ها به منظور دستيابي به اين امر است.
وي در ادامه با اشاره به موفقيت هاي دانشگاه علوم پزشكي مشهد گفت : اين دانشگاه جزء 5 دانشگاه علوم پزشكي برتر كشور به شمار مي رود و بر اساس برنامه پنجم توسعه اين دانشگاه ها بايد به رتبه زير 200 دانشگاه هاي برتر جهان تبديل شوند.
شنبه|ا|10|ا|دي|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 57]