واضح آرشیو وب فارسی:ايلنا: رييس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجانشرقي: ورودي اكثر شهرهاي گردشگرپذير آذربايجان شرقي بايد اصلاح شوند
صنوف و مشاغلي در اين وروديها مشغول به فعاليت هستند كه متاسفانه زيبايي بصري را از بين برده و فضا را براي ورود گردشگر نامناسب كرده اند.
ايلنا- آذربايجانشرقي:رييس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجانشرقي اصلاح ورودي اكثر شهرهاي گردشگرپذير آذربايجان شرقي را يك امر ضروري دانست.
به گزارش ايلنا از تبريز ،مهندس تراب محمدي با بيان اينكه ورودي اكثر شهرهاي گردشگر پذير استان، در شان گردشگران و اهالي شهرها نيست گفت: وروديهاي اكثر شهرهاي استان هم اكنون براي ورود گردشگر جذاب، مناسب و آبرومند نيستند و نيازمند اصلاح از طريق اجراي طرحهاي گردشگري و پاركهاي مسافر و مجتمعهاي رفاهي و خدماتي است و متاسفانه شهرداران برخي شهرها به اين موضوع مهم بيتوجه هستند.
وي تصريح كرد: صنوف و مشاغلي در اين وروديها مشغول به فعاليت هستند كه متاسفانه زيبايي بصري را از بين برده و فضا را براي ورود گردشگر نامناسب كردهاند.
به گفته محمدي، سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان تلاش ميكند در صورت مشاركت شهرداريها كمپها و امكانات اقامتي را در وروديهاي شهر ايجاد كند.
رييس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان، وجود تاسيسات و امكانات رفاهي و خدماتي در ورودي شهرها و بين راهها را يكي از زير ساختهاي اساسي براي جذب گردشگر عنوان كرد و گفت: حفظ آمار گردشگران ورودي به استان پيش از هر چيز نيازمند تامين زيرساختهاي اوليه براي اين مقوله است.
محمدي با اشاره به اينكه ،تا كنون سازمان ميراث فرهنگي با همكاري بخش خصوصي اقدامات موثري در اين زمينه انجام داده، يادآور شد: بيش از ۱۵كمپ گردشگري و مجتمع بين راهي در ورودي شهرستانها و مسيرهاي بين راهي توسط اين سازمان احداث شده و به بهره برداري رسيده است.
وي تصريح كرد: در سال گذشته آذربايجانشرقي در زمينه طولاني كردن مدت اقامت گردشگران در استان رتبه اول كشوري و ملي را اخذ كرد كه لازم است براي حفظ و بهبود اين جايگاه و جلب رضايت گردشگران بيش از پيش تلاش شود.
دبير ستاد دائمي تسهيلات سفر استان خاطرنشان كرد: با توجه به كسب رتبههاي مختلف و شناختي كه گردشگران از استان ما پيدا كردهاند، همه سازمانهاي ذيربط بايد سعي كنند با ارائه تسهيلات شايستهترآذربايجان شرقي را مانند روال سالهاي سابق به عنوان يك مقصد ويژه گردشگري بشناسانند.
وي افزود: اگر شهرداران بخواهند در جذب گردشگر به شهرهايشان موفق باشند بايد حداقل امكانات شامل سرويس بهداشتي و نمازخانه را ايجاد كرده و در نگهداري آن كوشا باشند و اصلاح ورودي شهرها بايد به گونهاي باشد كه گردشگررا به خود جذب كند و آنها از آثار گردشگري بازديد كنند .
محمدي تاكيد كرد: توسعه صنعت گردشگري در كشور و پيشرفت آذربايجان شرقي در حوزه جذب گردشگر، ضرورت فرهنگ سازي در مهمان پذيري در شهرها و مناطق مختلف استان را بيش از پيش مسجل مينمايد.
پايان پيام
شنبه|ا|10|ا|دي|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايلنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 169]