واضح آرشیو وب فارسی:آفرينش: ميرحسين: درباره حضورم جدي هستم
گروه سياسي:ميرحسين موسوي با تاكيد بر اينكه درباره حضور خود در انتخابات رياست جمهوري دهم جدي است اعلام كرد كه دليل حضورش در اين عرصه دور زدن هاي واضح قوانين است زيرا از اين وضعيت احساس خطر مي كند. ميرحسين موسوي كه در جمع جوانان موسوم به جامعه دانش آموختگان دانشگاه آزاد اسلامي سخن مي گفت با بيان اين مطلب، تصريح كرد: اين حضور را در تناقض با فعاليت هاي بقيه دوستان نمي بينم.
به خاتمي و كروبي ارادت دارم
وي با اشاره به اعلام نامزدي خاتمي و كروبي، تصريح كرد: من هم به آقاي خاتمي و هم به آقاي كروبي ارادت دارم و خودم را از دوستان آنها مي دانم و از قديم هم كار كرده ايم. موسوي با اشاره به حضور كانديداهاي مختلف در عرصه انتخابات ، خاطرنشان كرد: اين چند صدايي بودن را مفيد مي دانم، چرا كه معتقدم هر كدام ظرفيت هايي را براي كشور ايجاد مي كند. درانتخابات اخير مجلس، در برخي مناطق شركت كنندگان در انتخابات به شكل غير قابل قبولي تنزل يافته بود و اگر مي خواهيم اين مساله تكرار نشود، در اين مرحله از صداهاي گوناگون استقبال كنيم.
بيش از گذشته بايد نگران وحدت جامعه باشيم
نخست وزير دوران دفاع مقدس سپس اظهار كرد: من به دنبال يك گفتمان ويژه هستم و اين هم منبعث از فضاي اول انقلاب اسلامي است. به نظر من امروز بيش از گذشته بايد نگران وحدت جامعه باشيم و بايد كاري كنيم كه صرف نظر از مبارزات سياسي، صفوف مردم را شقه شقه نكنيم.موسوي با اشاره به تاكيد امام خميني(ره) بر وحدت در جامعه افزود: در كمتر سخنراني از حضرت امام (ره) مي بينيم كه ايشان از وحدت در جامعه صحبت نكرده باشند، ولي متاسفانه در سال هاي اخير بيش از اندازه فضاي سياسي كم اعتنا به اين وحدت مردم بوده است كه اين مي تواند خطرآفرين باشد.نخست وزير دوران دفاع مقدس در ادامه با بيان اينكه در نظامي كه انتخابات را مهم مي داند بايد انتظار داشت كه دولت هاي مختلفي با ديدگاه هاي مختلف بر سر كار بيايند، تاكيد كرد: اگر قواعد حاكم بر نظام خوب حفظ شود نبايد بيمي از اين داشت كه جناح هاي مختلف جايگزين يكديگر شوند.موسوي در قسمتي ديگر از سخنان خود گفت: هر گفتماني دافعه و جاذبه اي دارد و بنده به گفتمان انقلاب معتقدم و با بازخواني آن با توجه به شرايط زماني و مكاني آن را مطرح مي كنم و طبيعي است كه در سطح جامعه توجهي به شيوه طرح اين موضوع وجود داشته باشد.
با تضعيف مديران با تجربه، كشوررا فقيرتركرده ايم
وي با بيان اين كه قشر وسيعي از مديران خوب كشور در جناح هاي مختلف حاضرند با هر دولتي كه براي كشور خدمت كند، كار كنند. تاكيد كرد: متاسفانه ما اين حقيقت را نديده گرفته ايم و با تضعيف نيروي انساني كارآمد و مديران با تجربه، كشور را فقيرتر كرده ايم و فقر از نظر نيروي انساني مهمتر از فقر مالي است.موسوي با اشاره به اينكه مردم خيلي مثل تشكيلات و جناح ها خود را در كليشه ها حبس نمي كنند،گفت: مردم در يك جمله هم از ايستادگي در مقابل قدرت هاي زورگو ممكن است تعريف كنند و هم از آزادي هاي اساسي دفاع كنند و از دخالت در امور شخصي مردم تبري بجويند.موسوي اضافه كرد: مردم عادي كشور ما مي دانند كه ايستادگي در مقابل سيل عظيم تغييرات فرهنگي و رسانه اي كه در جهان راه افتاده، غيرممكن است در عين حال معتقد به يله كردن همه امور و تسليم در مقابل هر تغييري نيستند. آنها با عقل جمعي خود مي دانند كه در اين گونه موارد آنچه موثر است مديريت اين تغييرات در جهت منافع ملي و ارزش هاي اسلامي است.موسوي، يكي از دلايل ورود خود به صحنه گفت وگو در عرصه عمومي را احساس خطر از دور زدن هاي واضح قوانين دانست و گفت: به نظر بنده اهميت اين مساله از هر مشكل ديگر بيشتر است. اگر قرار است آنچه مجلس تصويب مي كند و به صورت قانون در مي آيد يا مجمع در چارچوب اختيارات و وظايف خود، تصويب و ابلاغ مي كند، اجرا نشود و اين رويه شود بعد از مدتي چه چيزي از نظام جمهوري اسلامي و قانون اساسي مي ماند.
دوشنبه|ا|19|ا|اسفند|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: آفرينش]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 170]