واضح آرشیو وب فارسی:فارس: رئيس كل دادگستري گيلان: برخورد با متجاوزان عرصه منابع طبيعي يك تكليف است
خبرگزاري فارس: رئيس كل دادگستري گيلان گفت: برخورد و مقابله با متجاوزان عرصه منابع طبيعي يك تكليف بوده و حفاظت از اين منابع وظيفه همگان است.
به گزارش خبرگزاري فارس از رشت، محمدباقر حشمتي پيش از ظهر امروز در جلسهاي به مناسبت 20 اسفند روز منابع طبيعي، قانون و حفاظت در محل اداره كل منابع طبيعي گيلان اجراي قانون را ملزم دانست و افزود: قانون مسير اهداف و حركت را مشخص ميكند و ما بايد ملزم به اجراي آن باشيم و از اعمال نظرهاي شخصي و سليقهاي در اجراي قانون جلوگيري كنيم.
وي با بيان اينكه قانون به همه اقتدار و استقلال ميدهد، اظهار داشت: منابع طبيعي اقتدار و استقلال خود را به واسطه قانون معين ميكند و در سايه اجراي صحيح و درست آن، مشكلات از جامعه رخت بر ميبندد، زيرا قانون مسير را براي همه مشخص كرده است.
حشمتي با اشاره به اينكه اجراي صحيح قانون ابزار و نيازمنديهاي خاص خود را ميطلبد، تصريح كرد: قانون به مجريان توانمند، صادق، با انگيزه و داشتن وجدان كاري نياز دارد.
وي به اهميت وجدان كاري در كارها اشاره كرد و اظهار داشت: وجدان كاري و اجراي صحيح قانون بخش اعظمي از مشكلات و معضلات جامعه را برطرف ميكند.
رئيس كل دادگستري گيلان در ادمه بر ضرورت قاطعيت در اجراي قانون تاكيد كرد.
حشمتي در بحث حفاظت از منابع طبيعي و جنگلها تصريح كرد: حفاظت از منابع طبيعي نيازمند مشاركت مردم است و در اين رابطه كمبود نيرو و تجهيزات وجود دارد.
وي تصريح كرد: حفاظت از منابع طبيعي وظيفه همگان است و بايد دست متجاوز به عرصه منابع و افراد سودجو به آن قطع شده و در مديريت صحيح از منابع طبيعي توجه شود.
حشمتي افزود: در انجام برنامه بايد جوامع و گروههاي ذينفع در بحث منابع طبيعي مشاركت داده شوند و در اين صورت است كه مي توانيم تاثير پذير بوده و در كارها نقش داشته باشبم.
رئيس كل دادگستري گيلان موفقيتهاي دستگاه قضايي با منابع طبيعي را در حراست از اين منابع موفقيتآميز دانست و خاطر نشان كرد: اگر چه معتقد به حل همه مشكلات نيستيم ولي در حد توان و فراتر از آن با متجاوزان عرصه منابع طبيعي برخورد كرديم و امسال بيش از 50 تا 100 درصد نسبت به سال گذشته در رفع تصرفات اراضي ملي توفيقات داشتهايم.
وي اظهار داشت: در كنار اين توفيقات، طبق ساختار وظيفه دستگاه قضايي و مطابق با قانون، با متجاوزان عرصه منابع طبيعي برخورد ميشود و حساسيت بالايي در بحث تجاوز و تصرف اراضي ملي در دستگاه قضايي وجود دارد.
حشمتي همچنين قاضي را در صدور حكم قضايي مستقل خواند و گفت: قاضي در اين ارتباط ميتواند از اختيارات خود در تخفيف مجازات استفاده كند.
مديركل منابع طبيعي گيلان نيز در اين جلسه گزارشي از روند اجراي برنامههاي منابع طبيعي را ارائه داد.
رسول محمدي همچنين از همكاري دستگاه قضايي در رسيدگي به پروندههاي منابع طبيعي ابراز رضايت كرد و اظهار داشت: 300 ميليون تومان براي رسيدگي به پروندههاي سنوات گذشته منابع طبيعي تقاضا كرده بوديم كه بخشي از اين منابع تامين شد.
به گفته وي كار رسيدگي پروندههاي منابع طبيعي به صورت ويژه در دادگستري استان انجام ميشود.
محمدي در بحث تصرف اراضي ملي تصريح كرد: با همكاري سپاه، نيروي انتظامي، يگانهاي حفاظتي و مشاركت بسيجيان و مردم، امسال تصرفي در بحث منابع طبيعي صورت نگرفت و اين پروندهها متعلق به سنوات گذشته است.
وي حفاظت و مراقبت از اراضي منابع طبيعي و جنگلها را وظيفه همگان خواند و بر ضرورت مشاركت مردم در اين امر تاكيد كرد.
در پايان اين مراسم درختي توسط رئيس كل دادگستري و رئيس پليس آگاهي گيلان در محل منابع طبيعي استان غرس شد.
انتهاي پيام/م10
سه|ا|شنبه|ا|20|ا|اسفند|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 104]