واضح آرشیو وب فارسی:ايلنا: رئيس پليس راهنمايي و رانندگي استان قزوين: عملكرد سازمان فرهنگي -ورزشي شهرداري قزوين ستودني است
سازمان فرهنگي -ورزشي شهرداري در حوزه آموزش و توسعه فرهنگ ترافيك تعامل سازنده اي با اداره راهنمايي و رانندگي داشته است به گونه اي كه بسياري از انتظارات برآورده نشده اين اداره به مرحله اجرا گذاشته مي شود.
ايلنا- قزوين: رئيس پليس راهنمايي و رانندگي استان قزوين گفت: عملكرد سازمان فرهنگي- ورزشي ستودني است و نهادهاي ديگر بايد در اجراي طرح هاي خود از آن الگو بگيرند.
به گزارش ايلنا؛ سرهنگ غلامعلي حسني افزود: اين سازمان در حوزه آموزش و توسعه فرهنگ ترافيك تعامل سازنده اي با اداره راهنمايي و رانندگي داشته است به گونه اي كه بسياري از انتظارات برآورده نشده اين اداره از ساير نهادهاي مرتبط با ترافيك به وسيله همين سازمان به مرحله اجرا گذاشته مي شود.
وي گفت: در تعامل شهرداري و اداره راهنمايي و رانندگي قبل از ارايه خدمات سخت افزاري بايد فرهنگ استفاده صحيح از اين خدمات را نهادينه كرد كه اين امر تا حد زيادي از سوي شهرداري و از طريق سازمان فرهنگي ورزشي مورد توجه قرار گرفته است.
رئيس پليس راهنمايي و رانندگي استان قزوين گفت: موفقيت در آموزش و اطلاع رساني به شهروندان و تشويق آنان به اجراي مقررات موجبات حفظ فضاي شهري از گزند و معضلات ناشي از ترافيك را فراهم مي آورد.
حسني در خصوص نحوه همكاري اين دو نهاد اذعان كرد: شهرداري قزوين همه ساله تفاهم نامه هايي را با نيروي انتظامي استان در قالب كميته هاي اجتماعي، امنيتي و ترافيكي منعقد مي كند كه طي آن شهرداري و نيروي انتظامي موظف به هماهنگي و همكاري نزديك با يكديگر خواهند شد.
وي ادامه داد: در كميته اجتماعي كه مباحث فرهنگي ترافيك را نيز در بر مي گيرد،سازمان فرهنگي ورزشي ملزم به تامين اقلام فرهنگي مرتبط با نيروي انتظامي از جمله موارد مربوط به ترافيك و توزيع آن ها در ميان شهروندان و نهادهاي مختلف مانند مدارس و مهدهاي كودك و نظاير آن است.
وي با اشاره به محدوديت اعتبارات اداره راهنمايي و رانندگي در بخش آموزش و تبليغات تصريح كرد: در همين راستا سازمان فرهنگي ورزشي در بحث فرهنگسازي ترافيك در قالب تبليغات و حمايت هاي ريالي و از طريق تهيه و توزيع بسته هاي آموزشي فرهنگي براي گروه هاي سني مختلف، لوح هاي فشرده، چاپ بنر، تراكت، كتابچه و بروشور و همچنين تبليغات در رسانه ملي با حمايت هاي مالي اين سازمان با محتواي توصيه هاي ايمني رانندگي براي ساماندهي ترافيك شهر در حوزه نرم افزاري به ياري اين اداره پيوسته است.
رئيس پليس راهنمايي و رانندگي استان با تاكيد بر دوجانبه بودن اين همكاري ها خاطرنشان كرد: اين اداره نيز در صورت درخواست سازمان فرهنگي ورزشي در اجراي برنامه هاي مختلف نظير برگزاري برنامه هاي تابستانه، نمايشگاه ها و همايش هاي مختلف ورزشي از جمله پياده روي هاي خانوادگي، در كنار اين نهاد فرهنگي قرار مي گيرد و به عنوان مجري انتظامي ترافيكي، اين نهاد را از طريق اعمال تمهيدات ترافيكي ياري مي دهد.
وي تاكيد كرد: مسلم است كه اجراي اين گونه برنامه ها تجمع افراد و در نتيجه ايجاد مسايل ترافيكي را در پي دارد اما با در نظر گرفتن ثمرات مثبت آن ها و با توجه به اينكه برگزار كنندگان اين برنامه ها از طريق هماهنگي و برقراري ارتباط نزديك با سازمان هاي اتوبوسراني و تاكسيراني، زمينه استفاده از حمل و نقل عمومي را براي شهروندان فراهم مي آورند، مي توان گفت مسايل ترافيكي ناشي از برنامه هاي ياد شده قابل حل و فصل بوده و با ورود اداره راهنمايي و رانندگي به اين بخش به حداقل ممكن خواهد رسيد.
رئيس پليس راهنمايي و رانندگي استان قزوين با تاكيد بر اينكه اداره راهنمايي و رانندگي خود را موظف به همكاري در اين برنامه ها مي داند يادآور شد: علاوه بر انتظام بخشي ترافيكي حضور كارشناسان اين اداره در برنامه هاي مختلف فرهنگي و فراغتي سازمان فرهنگي ورزشي و ارايه موارد آموزشي و ترافيكي به شهروندان به صورت چهره به چهره نمونه ديگري از اين همكاري ها است كه با توجه به نوع برنامه ها و به خصوص ويژگي شادي آفرين بودن آن ها تاثير به سزايي در فرهنگ سازي ترافيك دارد.
وي جشنواره شهروند برگزيده با معرفي شهروند نمونه ترافيكي و همايش همياران محرم را نمونه هايي از برنامه هاي مشاركتي اين دو نهاد ذكر و تصريح كرد: در اين رابطه برنامه هاي ديگري نيز اجرا شده است كه هدف كلي آن ها جهت دهي به توصيه ها در بعد شهرنشيني و ترافيكي، هماهنگي و هم سويي خواسته هاي دو طرف براي رسيدن به شهري روان و سالم به عنوان يكي از اهداف چشم انداز 1404 شهرداري قزوين و در نتيجه ارايه نكات مشترك دو نهاد به شهروندان است.
رئيس پليس راهنمايي و رانندگي استان قزوين با اشاره به وظايف ذاتي برخي از دستگاه هاي فرهنگي استان، فعاليت هاي آن ها را در زمينه توسعه فرهنگ ناكافي دانست و تاكيد كرد: سرمايه گذاري در اين حوزه بيشترين انتفاع مردم را سبب مي شود بنابراين انتظار ايفاي نقش پررنگ تر به وسيله آنان در زمينه تبليغ، آگاهي دادن و فراهم كردن بسترهاي مختلف فرهنگي كه يكي از شاخه هاي اصلي دين مبين اسلام است يك انتظار كاملا موجه محسوب خواهد شد.
پايان پيام
پنجشنبه|ا|8|ا|دي|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايلنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 320]