تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 31 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):لباس پاكيزه غم و اندوه را مى برد و موجب پاكيزگى نماز است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817294095




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

7 بهمن؛ نشست خبري سخنگوي شهرداري تهران


واضح آرشیو وب فارسی:همشهری: 7 بهمن؛ نشست خبري سخنگوي شهرداري تهران
مديريت- همشهري آنلاين:
مشاور عالي شهردار تهران در خصوص منابع مالي شهرداري، نتايج جلسات مشترك دولت و شهرداري، ساماندهي بي‌خانمان‌ها و عملكرد ستاد تبصره 13 با خبرنگاران سخن گفت.

به گزارش مهر، دكتر محمد هادي ايازي ‌سخنگوي شهرداري تهران دوشنبه (7 بهمن) در نشست خبري ‌با اشاره به برنامه‌هاي شهرداري تهران در ايام دهه فجر گفت: ‌در مجموع 1357 برنامه فرهنگي در سطح شهر تهران به اين مناسبت انجام مي‌شود كه از آن جمله تجليل از 30 قهرمان ورزشي كه بعد از پيروزي انقلاب افتخار آفريدند، ‌تجليل از 30 هنرمند تاثير گذار بعد انقلاب، ‌تجليل از 30 تن از فرماندهان هشت سال دفاع مقدس و ساير برنامه‌هاي فرهنگي كه در سطح فرهنگسراهاي تهران انجام مي شود.

پيش بيني 6 هزار ميليارد تومان درآمد براي شهرداري تا سال 91

وي با اشاره به اقدامات شهرداري در موضوع فروش، ‌تملك و خريد املاك خاطرنشان كرد:‌ برابر مصوبات شوراي شهر، ‌شهرداري مكلف است همه ساله براي تامين منابع خود بخشي از املاك خود را بفروشد كه در اين راستا در سال 84 ،‌33 ميليارد تومان،‌ در سال 85 ،‌54 ميليارد تومان، ‌در سال 86 ،‌127 ميليارد تومان و در نه ماهه امسال 124 ميليارد تومان ملك فروخته شده است.

ايازي در مورد خريد و تملك املاك شهرداري براي اجراي طرحهاي عمراني ‌اظهار كرد:‌ در سال 84 ،‌ 220 ميليارد تومان، ‌در سال 85، ‌448 ميليارد تومان،‌ در سال 86، ‌هزار و 43 ميليارد تومان و در نه ماه ابتداي امسال 1700 ميليارد تومان از املاك شهر خريداري و تملك شده است.

وي افزود: ‌در سه سال گذشته در مجموع 857 ميليارد تومان توافقاتي بوده است كه با نيروهاي مسلح و نهادهاي عمومي و انقلابي انجام شده است. در برابر فروش 340 ميليارد توماني املاك ‌بالغ بر 4200 ميليارد تومان املاك خريداري شده است كه به عنوان مثال فقط 350 هكتار زمين از زمينهاي ارتش براي ادامه اتوبان همت تا كرج خريداري و همچنين 400 ميليارد تومان اعتبار نيز براي توافق با نيروهاي مسلح براي ادامه اتوبان پرو‍‍ژه نواب پيش‌بيني شده است.

مشاور عالي شهرداري تهران با اشاره به سرمايه گذاري مشترك شهرداري و بخش خصوصي گفت:‌ پروژه‌هاي باغ نور، ‌آبنوس، ‌پادگان جي،‌ مجتمع ديدار، ‌يزدان پناه، ‌هتل ديدار،‌ بليت‌هاي الكترونيكي و كارخانه و انبار روغن نباتي قو، ‌هشت پروژه‌اي هستند كه با مشاركت بخش خصوصي و هزينه بالغ بر 5 هزار ميليارد تومان انجام مي‌شوند.

وي افزود: در سه سال گذشته 800 ميليارد تومان منابع غير نقدي شهرداري از طريق سرمايه گذاري بخش خصوصي به منابع نقدي تبديل شده است و پيش‌بيني مي‌شود كه تا سال 91، ‌شش هزار ميليارد تومان درآمد از اين طريق و با هدف ايجاد درآمد پايدار براي شهرداري ايجاد شود.

سخنگوي شهرداري تهران در ادامه در پاسخ به سئوالي در مورد قرار داد 450 ميليون يورويي يك شركت چيني براي سرمايه گذاري در ايران ‌گفت:‌ براي اين كار سه پيشنهاد سرمايه گذاري در ايستگاه‌هاي مترو كه شامل مجتمع‌هاي تجاري نيز مي شود بافت فرسوده و ادامه بزرگراه امام علي (ع) مطرح شده است كه بر سرمايه‌گذاري در ادامه بزرگراه امام علي(ع) كه شامل بافت‌هاي فرسوده نيز هست و همچنين مجتمع‌هاي ايستگاهي مترو توافق شده است.

وي افزود: در مجموع املاك و داراييهاي شهر تهران بسيار زياد است و روز به روز هم بيشتر مي‌شود كه ارزش افزوده نيز دارد و فرصتي خواهد بود براي مديريت آينده شهر.

جلسات مشترك دولت و شهرداري خروجي تاثيرگذاري در ترافيك نداشته است

ايازي در پاسخ به سئوالي در مورد نتايج جلسات مشترك شهرداري و رئيس جمهور گفت:‌ هر چند اين جلسات با حضور رئيس جمهور انجام مي‌شود و اقدام خوبي است ‌اما متاسفانه تا كنون به اقدام اجرايي موثري در ترافيك تهران نداشته است.

وي افزود: در اين جلسات طرح جامع حمل و نقل و ترافيك تهران بررسي و به شوراي حمل و نقل و ترافيك براي بررسي بيشتر ارجاع شد و همچنين طرحهاي شهرداري نيز در اين زمينه مطرح و براي بررسي بيشتر به اين شورا سپرده شد.

ايازي خاطرنشان كرد: ‌اين موضوع نيز كه به جاي خط 7 و 8 مترو، ‌منوريل ساخته شود نيز در شوراي عالي ترافيك ‌بررسي مي‌شود كه مرجع نهايي تصميمگيري در مورد آن شوراي شهر و شوراي ترافيك خواهد بود.

مشاور عالي شهردار تهران خاطرنشان كرد: ‌تا كنون اين جلسات خروجي خاصي ‌نداشته ‌اما اميدواريم با استمرار چنين حركتهايي مشكلات ترافيك تهران برطرف شود كه در اين زمينه شهرداري تهران 5 محور را مطرح كرده است.

سخنگوي شهرداري تهران در پاسخ به سئوالي در مورد عدم حضور قاليباف در جلسه اخير با رئيس جمهوري ‌افزود: ‌شهردار تهران ‌به دليل حضور در جلسه‌اي با حضور مسئولان ارشد نظام در اين جلسه ‌حاضر نشد كه آقاي رئيس جمهور هم در جريان اين جلسه بودند.

وي در پاسخ به سئوال ديگري درباره حضور شهردار تهران در جلسات آتي با رئيس جمهوري گفت: شهردار تهران در جلسات آينده حضور خواهد داشت البته هر چيز ديگري نيز محتمل است.

ايازي تصريح كرد: ‌همه طرحهاي كوتاه مدت شهرداري در جلسه سوم مطرح شد و به طور مكتوب نيز ارائه شد كه دستور داده شد تا در شوراي حمل و نقل و ترافيك بررسي شود.

وي با بيان اينكه جلسات مشترك با رئيس جمهور تا زمان حل مشكل ترافيك تهران ادامه دارد خاطرنشان كرد: ‌اينكه گفته مي‌شود ‌مشكلات ترافيك تهران در چهار سال حل مي‌شود ‌كار ارزنده‌اي است كه شهرداري هم براي آن برنامه دارد ‌اما با اين روند نمي‌توان خيلي اميدوار بود.

سه ميليارد تومان اعتبار براي ساماندهي متكديان و بي‌خانمانها

مشاور عالي شهرداري تهران در پاسخ به سئوالي در مورد بركناري مشاور شهردار در امور محيط زيست‌ گفت: اين موضوع صحت ندارد. مهندس حيدرزاده هنوز به عنوان مشاور شهردار در امور محيط زيست و رئيس ستاد توسعه پايدار شهردار فعال است و مهندس نصيري نيز به دليل تجارب زياد در حوزه شهري و داشتن مدرك دكتراي محيط زيست اين سمت را بر عهده گرفته است.

ايازي در ادامه در پاسخ به سئوالي در مورد سند زيرساختي توسعه فضاهاي فرهنگي تهران ‌نيز گفت: طرح جامع تهران در سال 87 به تصويب شوراي عالي معماري كشور رسيد و براي اجرا به شهرداري تهران ابلاغ شد كه در اين راستا بايد 150 طرح موضعي و موضوعي براي تهران تهيه مي شد.

وي افزود: ‌يكي از طرحهاي موضوعي، ‌طرح جامع فضاهاي فرهنگي ورزشي تهران است كه خوشبختانه در سه سال اخير اقدامات زيادي در اين زمينه شده است و متولي آن شركت توسعه فضاهاي فرهنگي تهران به نيابت از معاونت شهرسازي و نهاد طرحهاي توسعه شهر تهران است.

ايازي تصريح كرد:‌ فضاهاي فرهنگي تهران شامل فضاهاي مذهبي،‌ هنري،‌ فرهنگي و ورزشي،‌ فضاهاي ورزشي كه بايد در تهران احداث شود و راسته‌هاي فرهنگي مورد نياز تهران از جمله موارد اين سند است.

سخنگوي شهرداري تهران در مورد تجميع دانشكده‌هاي شهرداري تهران نيز گفت:‌ دانشكده آتش نشاني، ‌مترو و دانشكده جامع علمي و كاربردي، ‌دانشكده‌هاي شهرداري تهران است كه تجميع آن‌ها مطرح شده است و اميدواريم با تعامل با وزارت كشور،‌ شهرداري و شوراي شهر ‌اين موضوع بيشتر بررسي و بهترين اقدام در مورد آن انجام شود.

ايازي در مورد ساماندهي متكديان و بي‌خانمانها نيز گفت:‌ سه ميليارد تومان اعتبار براي اين كار پيش بيني‌شده است و گرمخانه‌هاي تهران نيز بالغ بر هزار نفر ظرفيت پذيرش دارند و مشكل خاصي نيز در اين زمينه وجود ندراد، ‌اما شهرداري متولي دائمي نگهداري از آنان نيست و فقط وظيفه اسكان موقت آنان را بر عهده دارد.

عملكرد ستاد تبصره 13 و برگشت بودجه به خزانه قابل قبول نيست

سخنگوي شهرداري تهران در پاسخ به سوالي در مورد گزارش ديوان محاسبات درباره عملكرد ستاد تبصره 13 و برگشت بودجه به خزانه كشور ‌تصريح كرد:‌ سازمان بازرسي كل كشور و ديوان محاسبات به عنوان بالاترين مراجع نظارتي هستند و گزارشهاي آنان مستند است.

وي افزود: در گذشته اعلام كرديم كه عملكرد تبصره 13 مورد ارزيابي قرار گيرد كه اين كار توسط ديوان محاسبات انجام شد.

ايازي خاطرنشان كرد: عملكرد ستاد تبصره 13 در مورد اين قانون كه قانون مترقي‌اي بوده است و مي‌توانست به مشكلات ترافيك تهران و ساير كلانشهرها كمك زيادي كند اين عملكرد از منظر ديوان محاسبات مطلوب نبوده است و اعتقاد داريم در شرايطي كه مردم تهران در ترافيك و آلودگي هوا به سختي زندگي مي‌كنند، ‌اين موضوع كه بودجه به خزانه برگردد كار قابل قبولي نيست.

25 واگن دو طبقه براي تهران-كرج رسيده اما نمي توانيم آنها را ترخيص كنيم

سخنگوي شهرداري تهران در پاسخ به سوالي در مورد فشار دولت بر شهرداري بر اجراي طرحهاي كوتاه مدت در رفع ترافيك تهران گفت:‌ اين كه بتوان با اقدامات كوتاه مدت اين كار را انجام داد از عهده شهرداري بر مي‌آيد و نيازي به اين جلسات نسيت ‌اما مشكلات جدي‌تري وجود دار كه بايد حل شود.

ايازي خطاب به خبرنگاران تصريح كرد: بايد پرسيده شود كه چرا قانون مصوب مجلس كه بر اساس آن شهرداري مي‌تواند 5/1 ميليارد دلار از صندوق ذخيره ارزي برداشت كند ‌محقق نشده است ؟ چرا خط 7 و 8 مترو بايد به خط منوريل تغيير يابد؟ ‌چرا يارانه‌اي كه بايد دولت براي بليت ها به مترو دهد تا كنون پرداخت نشده است و از 290 ميليارد تومان اعتبار مترو تا كنون 190 ميليارد تومان پرداخت شده است؟

وي حل مشكل ترافيك تهران را نيازمند عزم جدي دانست و گفت:‌ بايد قوه قضائيه، ‌مقننه و مجريه در اين موضوع وارد شوند و خوشبختانه كميسيونهاي مختلف مجلس به اين موضوع ورود پيدا كرده‌اند و قوانيني نيز تصويب شده است ‌اما مشكل اين است كه چرا اين قوانين اجرا نمي‌شود.

ايازي تصريح كرد:‌ دولت مي‌گويد اين جلسات را برگزار كرديم و ‌انتظار داريم بگويند چرا قوانين مصوب مجلس اجرا نشده و اين حداقلي است كه بايد اجرا مي‌شده است. همانطور كه دولت نيز از شهرداري انتظار طرح و برنامه دارد ما نيز انتظار داريم اقدامات فراتر از مصوبات مجلس انجام شود.

مشاور عالي شهردار تهران با بيان اين كه تا كنون ريالي از صندوق ذخيره ارزي به شهرداري پرداخت نشده است ‌افزود:‌ انتظار داريم قوانين مصوب مجلس به طور كامل اجرا شود ‌اما تا كنون فقط 12 ميليارد تومان از يارانه مربوط به مترو پرداخت شده است و اجازه استفاده از 5/1 ميليارد دلار ذخيره ارزي نيز نداشته ايم.

وي خاطرنشان كرد:‌ نتيجه اين كار اين شده است كه 14 واگن دو طبقه خط متروي تهران – كرج در گمرك مانده چون پول ترخيص آن را نداريم و 11 واگن نيز روي آب است و در مجموع 25 واگن دو طبقه براي تهران- كرج رسيده اما نمي‌توانيم آنها را ترخيص كنيم.

ايازي تصريح كرد:‌ جالب اينجاست كه تا امروز هزينه گمركي براي واردارت مترو پرداخت نمي‌كرديم و ‌براي اولين بار است كه بايد امسال 25 ميليارد تومان بابت ترخيص و هزينه گمركي آن پرداخت كنيم.

سخنگوي شهرداري تهران در مورد اقدامات شهرداري در حمايت از مردم غزه نيز گفت:‌ تجمع كاركنان شهرداري، ‌برگزاري مسابقه كاريكاتور غزه، ‌بزرگداشت شهداي غزه، ‌نامه به شهردار هيروشيما به عنوان شهردار صلح جهاني، ‌نامه شهردار تهران به اجلاس كلانشهرهاي آسيايي از جمله اين اقدامات است و اگر دولت صلاح بداند از سوي شهرداري كمكي شود و شوراي شهر نيز تصويب كند ‌اين كار را حتما انجام مي‌دهيم.

5 مسجد در دهه فجر افتتاح مي‌شود

سخنگوي شهرداري تهران در پاسخ به اين مساله كه مسئلان حوزه امور مساجد از صرف كردن اعتبارات تعيين شده براي مساجد در حوزه‌هاي ديگر توسط شهرداري تهران اظهار نارضايتي داشته‌اند گفت : كدام دستگاه در تهران به اندازه شهرداري به امور مساجد كمك مي‌كند؟ امسال 17 ميليارد تومان اعتبار براي مساجد در شهرداري پيش‌بيني شد كه صرف اين امور شده و ريز اعتبار تخصيص داده شده نيز مشخص است.

ايازي افزود: اگر كمك همه دستگاهها را روي هم بگذاريد به اندازه كمكهاي شهرداري در مرمت و نوسازي و ايجاد مسجد نبوده است كه اين را نيز وظيفه خود مي‌دانيم. بودجه‌هاي مصوب شورا را نمي‌توان صرف كاري ديگر كرد اين خلاف مصوب شورا است. اين انگيزه نيز وجود دارد كه از بودجه در اختيار شهردار نيز صرف اين امور شود.

وي همچنين با بيان اينكه شهرداري تهران متولي ساخت مسجد نيست بيان داشت: هم اكنون 35مسجد توسط شهرداري در حال ساخت است كه 5 مورد از آن ها نيز در دهه فجر افتتاح خواهد شد.

توسعه خطوط بليتي امكانپذير نيست

مشاور عالي شهردار تهران در مورد دليل افزايش خطوط ريالي اتوبوس نيز گفت: بر اساس مصوبه شوراي شهر 60درصد ناوگان توبوسراني بايد توسط بخش خصوصي اداره شود هم اكنون خطوط بليتي نيز بيش از 40درصد مصوبه شورا است.

ايازي با اشاره به اينكه هزينه سفر ا اتوبوس‌هاي بليتي به قيمت بليط 20 تومان به ازاي هر نفر ، 400 تومان براي شهرداري تمام مي‌شود گفت : امسال بالغ بر 250 ميليارد تومان به اتوبوسراني تهران اختصاص داده شده و توسعه خطوط بليتي با توجه به سقف اعتباري كه به آن اختصاص مي‌يابد برايمان امكان پذير نيست.

برگشت بودجه شهرداري از شورا كذب است

سخنگوي شهرداري تهران در پاسخ به اين مساله كه بودجه شهرداري به دليل برخي ايرادها از شورا برگشت داده شده تصريح كرد: لايحه بودجه تقديم شوراي شهر شده و برگشت آن را تكذيب مي‌كنم. روز گذشته نيز اوليت جلسه هماهنگي با كميسيون برنامه و بودجه برگزار شد.

ايازي ادامه داد: بودجه شهرداري نيز امسال حتما محقق خواهد شد، 2 ماه پاياني سال همواره سقف درآمدهاي شهرداري افزايش مي‌يابد و امسال هم اميدواريم اين اتفاق رخ دهد.

وي ادامه داد: سقف اعتبارات سال آينده متناسب با درآمدهايي است كه تحقق آنها پيش بيني مي شود.

فروش متري مسكن با تصويب شورا و مجوز بانك مركزي است

سخنگوي شهرداري تهران در خصوص فروش متري مسكن نيز با بيان اينكه بر اساس مصوبه شورا مجوز فروش متري مسكن و اوراق مشاركت داشتيم اظهار داشت: مجوز اوراق مشاركت بنا به پيش آمدن مشكلات خاصي هنوز از سوي مراجعي كه در دولت هستند هنوز صادر نشده و ما موفق به فروش آنها نشديم اما مرحله اول فروش متري مسكن نيز انجام شد كه اعتراضاتي مبني بر عدم هماهنگي با وزارت مسكن و بانك مركزي مطرح شد كه خوشبختانه جلساتي با دكتر مظاهري و دبير كل بعدي بانك مركزي داشته و مجوز بانك مركزي براي فروش متري مسكن دريافت شد.

ايازي ادامه داد: اين كار هم اكنون در حال انجام است و دقيقا در چارچوب برنامه مرحله اول اجرا مي‌شود.

وي با اشاره به اين مساله كه گفته مي‌شود شهرداري به دليل كمبود منابع و درآمد اين اقدام را انجام داده است گفت: اين مساله را تكذيب مي‌كنم. اين اقدام در چارچوب مصوبه شوراي شهر بوده و به هر ميزان اعتباري كه از سوي مردم دريافت مي‌شود صرف ساخت و ساز براي آنها شده و مابه ازاي آن تعهد داريم كه خانه به شهروندان تحويل دهيم و اين كار انجام خواهد شد.

مشاورعالي شهردار تهران ادامه داد: مجوز بانك مركزي را گرفته و با وزارت مسكن نيز هماهنگي انجام شده است و در اين بخش نيازي به مجوز وزارت كشور نبوده است، مجوز بانك مركزي هم به اعتبار دريافت نقدينگي از شهروندان اخذ شده و هماهنگي با بانك مسكن نيز از باب اين مساله كه اطمينان برايش حاصل شود كه مي‌توانيم اين منازل را احداث كرده و در اختيار شهروندان قرار دهيم انجام شد.

ايازي درمورد عدم صدور شناسنامه فني ساختمان نيز گفت: درچارچوب توافقي كه ميان سازمان نظام مهندسي، شوراي شهر و شهرداري تهران صورت گرفت كار را دنبال كرده و مي‌كنيم اما قراربود ساختمان‌هاي متراژ پايين‌تر را در اختيار نظام مهندسي قرار دهيم اما براساس زمانبندي تعيين شده، اين سازمان نتوانست اقدامات لازم را انجام دهد و درخواست زمان بيشتري داشته است.

وي ادامه داد: با هماهنگي صورت گرفته با شورا، شهرداري و نظام مهندسي اين هماهنگي انجام شد و قرار شد زمانبندي كار بيشتر شود.

اطلاعي از كانديدا شدن شهردار در انتخابات رياست جمهوري ندارم

سخنگوي شهرداري تهران در پاسخ به اين سئوال كه آيا شهردار تهران كانديداي رياست جمهوري خواهد شد يا خير با اشاره به اينكه سخنگوي "شهرداري تهران" است، گفت: شهردار تهران به عنوان يك چهره سياسي مطرح است و برخي نمايندگان مجلس و رجل سياسي نيز خواستار حضور وي در انتخابات شده اند اما من اطلاعي از اين موضوع ندارم و پاسخ به اين مساله به خود ايشان برمي‌گردد.

سه|ا|شنبه|ا|8|ا|بهمن|ا|1387





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: همشهری]
[مشاهده در: www.hamshahrionline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 200]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن