محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1830910949
باهنر: 10 سال ديگر هم مي گويم احمدي نژاد! / يك روز هم به انتخاب شدن ميرحسين راضى نبودم
واضح آرشیو وب فارسی:انتخاب: باهنر: 10 سال ديگر هم مي گويم احمدي نژاد! / يك روز هم به انتخاب شدن ميرحسين راضى نبودم
پايگاه خبري تحليلي انتخاب (Entekhab.ir) :
دبيركل جامعه اسلامي مهندسين، گفت: اگر قرار باشد ميان احمدىنژاد و موسوى يكى را انتخاب كنم، 10 سال ديگر هم باشد مىگويم احمدىنژاد.
به گزارش سرويس سياسي انتخاب به نقل از باشگاه خبرنگاران،محمدرضا باهنر در سفر يك روزه به اصفهان با اعضاى جبهه متحد اصولگرايان ديدار كرد.
وي در نشست پرسش و پاسخ دانشجوبان با اشاره به اهميت انتخابات نهمين مجلس شوراى اسلامى اظهار داشت: انتخابات پيش رو اولين انتخابات بعد از فتنه 88 و آخرين انتخابات قبل از ريـاست جمهورى آينده بوده و از اين لحاظ از اهميت به سزايى برخوردار است.
نائب رئيس مجلس شوراى اسلامى به انتخابات نهمين دوره مجلس اشاره كرد و بيان داشت: در انتخابات پيش رو رقابت پيچيده تـر از سـال هـاى گـذشـته است و جبهه متحد اصـولـگـرايـان نيز با همين دليل و با احساس ضرورت، فعاليت انتخاباتى خود را شروع كرده است.
وى تبيين اصول حاكم بر جامعه را يكى از وظايف جبهه متحد اصولگرايان دانست و افزود: اين جبهه با تاكيد بر انتخابات مجلس نهم، در آينده نزديك برنامه هاى خود براى اين مجلس را تدوين و منتشر خواهد كرد تا مردم و مخاطبين بتوانند با وسعت ديد بيشترى در انتخابات شركت كنند.دبير جامعه اسلامى مهندسين در اين نشست اظهار داشت: در انتخابات مجلس نهم رقابتها بغرنجتر و پيچيدهتر از دوره گذشته است.
وى با اشاره به جايگاه مجلس در نظام جمهورى اسلامى گفت: همواره رياست جمهورى به عنوان نـتـيجه متراكم دموكراسى و مجلس به عنوان نتيجه گسترده دموكراسى شناخته مى شود چرا كه در انتخابات مجلس تعداد افراد بيشترى به عنوان نمايندگان مردم انتخاب مى شوند.
بـاهـنـر همچنين با بيان اينكه در انتخابات مجلس امكان وحدت بخشى بيشترى وجود دارد افزود: يكى ديگر از ويژگى هاى مجلس حضور گروه هاى متنوع و احزاب با گرايش هاى مختلف است كه مى تواند تمامى سلايق و مطالبات مردم را پوشش دهد.
نائب رئيس مجلس شوراى اسلامى در ادامه به انتخابات نهمين دوره مجلس اشاره كرد و بيان داشت: در انتخابات پيش رو رقابت هاى پيچيده تـر از سـال هـاى گـذشـته است و جبهه متحد اصـولـگـرايـان نيز با همين دليل و با احساس ضرورت، فعاليت انتخاباتى خود را شروع كرده است. وى تبيين اصول حاكم بر جامعه را يكى از وظايف جبهه متحد اصولگرايان دانست و افزود: اين جبهه با تاكيد بر انتخابات مجلس نهم، در آينده نزديك برنامه هاى خود براى اين مجلس را تدوين و منتشر خواهد كرد تا مردم و مخاطبين بتوانند با وسعت ديد بيشترى در انتخابات شركت كنند.
***اصلاح طلبان و فتنه گران دو رقيب اصلى اصولگرايى
وى اصلاحطلبان و فتنهگران را دو رقيب داخلى رسـمـى و تـئـوريك اصولگرايان در انتخابات مجلس برشمرد و تاكيد كرد: به جز اين دو گروه دشمنىهاى مختلفى نيز از خارج از كشور براى انتخابات داريم و عوامل استكبارى مدام در حال جاسوسى، جنگ نرم، سخت و اطلاعاتى با كشور ما هستند كه اين بار شديدتر از پيش بوده و دلايل و آثار آن هم مشخص است.
نـمـايـنـده مـردم تـهـران، رى، اسـلامشهر و شميرانات ادامه داد: در اصلاحطلبان و فتنهگران هم طيفهاى مختلفى وجود دارد به گونهاى كه برخى از رقباى داخلى با اصولگرايان به عنوان تشكيلات سياسى رقابت مىكنند اما تعدادى نيز با نظام جمهورى اسلامى رقابت دارند.
وى با اشاره به اينكه گروهى از اصلاحطلبان سـاختار شكن هستند، اظهار داشت: اين افراد گرچه شايد در گذشته با انقلاب و نظام موافق بودهاند اما اكنون تئورىهاى پايهاى امام خمينى (ره) و ساختارهاى نظام جمهورى اسلامى را قبول ندارند و استدلالهايى نيز براى اين تفكر خود دارند.
باهنر افزود: اين گروهها اگر ضد انقلاب و وابـسـتـه به خارج از كشور نبوده و انسانهاى معتدل، منصف و ملى نيز باشند، اما در نهايت معتقدند نظام عقيدتى و ايدئولوژيك نمىتواند مـدافـع منافع ملى باشد و به درد دنياى امروز نمىخورد.
وى در ادامه تصريح كرد: ما براى رد حرفهاى اين افراد استدلال، نقشه راه و تجربه 30 ساله داريم و مىتوانيم به آنها اثبات كنيم كه با تكيه بر ايدئولوژى و اعتقاد بزرگترين كارهاى سياسى و حكومتى را مىتوان انجام داد و منافع بسيارى را نيز حفظ كرد كه البته اين راه هزينههايى را هم دارد.
نماينده مجلس شوراى اسلامى در دورههاى دوم، سوم، چهارم، پنجم، هفتم و هشتم با بيان اينكه گروه ديگرى از اصلاحطلبان ساختارشكن نبوده و حكومت اسلامى را قبول دارند، تاكيد كرد: ايـن افـراد مـعـتـقـدند انسانهايى كه در نظام جمهورى اسلامى حاكم مىشوند بايد عادل و عالم باشند و مسلمانهاى صالح بايد حاكم بر نظام باشند، اما حاكميت اسلام به مصلحت نيست.
وى اضافه كرد: اين ديدگاه همان تئورى نهضت آزادى و عقيده افرادى مانند مهندس بازرگان و مـهـنـدس سـحـابى است و با ديدگاه ما درباره حكومت اسلامى متفاوت است.
باهنر در ادامه گفت: گروه ديگر آنها نيز اسلام، حكومت اسلامى و ولايت فقيه را قبول دارند، اما سهمى از حكومت را طلب مىكنند و نهايت حرف آنها اين است كه رهبر بايد با آنها بده بستان داشته و هواى آنها را داشته باشد.
وى با اشاره به اينكه گروه ديگر نظام جمهورى اسلامى، انقلاب و ولايتفقيه را قبول دارند و تنها مـىگـويـند ما گروه راستىهاى سنتى را قبول نداريم، گفت: اين موضوع مهم نيست كه اين افراد راستهاى سنتى، جبهه متحد اصولگرايان، جبهه پيروان خط رهبرى، موتلفه يا هر تشكل ديگر را قبول نداشته باشند.
نايب رئيس مجلس شوراى اسلامى ادامه داد: اين افراد مجرم نبوده و مىتوانند در انتخابات شركت كنند، اما براى اين موضوع تنها بايد دو كار انجام دهند، يك كار اين است كه مرز و ارتباط خود را با فتنه، مشخص كنند و ديگر اينكه اصلاحطلبى را تعريف كنند.
***جريان انحرافي از دل اصولگرايان به وجود آمده است اما مبانى آنها برگرفته از جريان اصلاح طلبي است
باهنر ضمن بيان اينكه مشايى را رهبر جريان انحرافى مى داند گفت: الان هم حاضرم شهادت دهم كه اگر وزيرى از دولت با مشايى با تندى برخورد كند رئيس جمهور او را عزل خواهد كرد.
نـائـب رئيس مجلس شوراى اسلامى با بيان اينكه به نظر من اعتقاد احمدى نژاد نسبت به سال 89 و 90 عوض نشده است تصريح كرد: ترديدى ندارم كه مقام معظم رهبرى حضور مشايى را در مناصب اجرايى كشور به مصلحت نمى دانند.
وى در ادامه جريان انحرافى را ديگر گروه رقيب ايدئولوژيك اصولگرايان معرفى نمود و گفت: با اينكه اين گروه
بـاهـنر با بيان اينكه اين گروه داراى مفاسد سياسى و اقتصادى پيچيده اى است افزود: اينكه اين گروه فكر مى كنند كه جوانان امروز را با اسلام و انقلاب نمى توان جذب كرد و پايه هاى حكومت بايستى از ديندارى فاصله بگيرد خود يك انحراف بزرگ است.
عـضو جبهه متحد اصولگرايان با بيان اينكه جريان فتنه و جريان انحرافى سعى بر استفاده از مهره هاى سفيد در انتخابات دارند افزود: البته بايد مراقب بود كه برخى از افرادى كه با اين جريان ها ارتباط و وابستگى ندارند به منحرف بودن متهم نشوند.
نـمـايـنـده مـردم تـهـران، رى، اسـلامشهر و شميرانات در مجلس اضافه كرد: اين افراد تصور مـىكـنـنـد پـايـه حـكـومت بايد از ديندارى و اسلامخواهى فاصله بگيرد كه اين انحرافى در عقيده و رفتارشان است كه به دنبال آن ساختارها، نفوذها، مفاسد اقتصادى و غيره وارد مىشود.
وى در ادامه با اشاره به فرمايش رهبر معظم انـقـلاب دربـاره گروههاى انحرافى تاكيد كرد: مـنـظـور ايشان از اين فرمايش كه »من جلوى انحراف را مىگيرم و تا زنده هستم اجازه نمىدهم انـقـلاب مـنـحرف شود«، اين گروه بودهاند نه اصلاحطلبان.
مـحـمدرضا باهنر در تحليلى ديگر افزود: ما علاوه بر اصلاح طلبان و جريان فتنه يك مشكل ديگرى هم داريم، متاسفانه هر دوره نسبت به دوره قبل تاثير پول بر نتيجه انتخابات مجلس در حـال افزايش است،كه اين هزار فساد پشتش نهفته است و شوراى نگهبان و قوه قضائيه بايستى جلوى اين روند را بگيرند.
***جامعه روحانيت و مدرسين پايه تشكيل جبهه متحد اصولگرايان
باهنر با بيان اينكه جامعه روحانيت و جامعه مدرسين پايه جبهه متحد اصولگرايان را بنيان نـهادند، تصريح كرد: البته ممكن است ما نيز اشكالات و انتقاداتى از هم داشته باشيم يا به رفتار ما نقد وجود داشته باشد، اما ادعاى ما اين اسـت كـه اگر هدف فرد يا گروهى در راستاى اسلام، نظام، انقلاب و شهدا باشد در همراهى، همدلى و هم گامى با روحانيت انقلابى مبارز ضرر نكرده است.
***به دنبال ايجاد ستاد اجرايى اصولگرايان در انتخابات هستيم
وى با بيان اينكه منظور از شاخص ايثارگر فرد يا افـرادى هـسـتـنـد كـه مقبول عموم بسيجيان، ايثارگران و خانواده شهدا باشد، تصريح كرد: البته مقامهاى بالا بايد اين فرد را تاييد كنند كه براى اين شاخص نيز پنج تا شش نفر انتخاب شده و همه روى آنها تفاهم داشتند، اما خود اين افراد به دلايل مختلف اين موضوع را نپذيرفتند كه از جمله آنها آقاى مهرهكش بود و ما اكنون به دنبال قانع كردن آنها هستيم.
باهنر اضافه كرد: در انتخاب افراد سياسى نيز قرار شد مجموعههاى سياسى فعال مانند رهپويان، جـبهه پيروان خط رهبرى، جمعيت ايثارگران و تشكلها هر كدام فردى را معرفى كنند و در بين آنها هـر كـس بـيـشترين راى را در بين تشكلهاى اصولگرا بياورد شاخص يا ارشد سياسى شود كه در اصفهان، سقائياننژاد انتخاب شد. وى در ادامه بيان داشت: در پى آن هستيم كه با مشورت با اين سـه ارشد، مسئول جبهه پيروان خط رهبرى و مسئول تحولخواهان و غيره هيئت هفت يا هشت نفرهاى را به عنوان ستاد اجرايى اصولگرايان در انتخابات معرفى كنيم.
رابط جبهه متحد اصولگرايان با اشاره به اينكه در اصـفـهان اصولگرايان بايد در انتخابات منافع عمومى وحدت را در ذهن داشته باشند، تصريح كرد: تلاش مىكنيم تبيينى از اصول حاكم بر جبهه متحد اصولگرايى داشته و برنامههايى كه در جبهه متحد اصولگرايى تدوين مىشود را هر چه زودتر مـنـتـشـر كـنـيم تا مخاطبان با چشمان بازتر و آگاهانهتر در اين انتخابات شركت كنند.
***ولايت فقيه و تبعيت از آن شاخص اصولگرايى
در اين نشست يكى از دانشجويان با طرح اين مطلب كه فتنه بعدى توسط اصولگرايان كج فكر شـكـل مـىگـيـرد و نه توسط جريان انحرافى، خواستار اظهار نظر مهندس باهنر در اين رابطه شد.
بـاهـنـر در جواب به اين سوال با بيان اينكه اصـولگرايان همواره در معرض انحراف هستند گفت: ما مدعى هستيم كه شاخص ما ولايت فقيه است و افراد را نسبت به اين شاخص مى سنجيم.
باهنر در ادامه گفت: در همين سه تا چهار سال گذشته افرادى را ديديم كه ادعاى دفاع تبعيت مطلق از ولايتفقيه را داشتند اما در نهايت كم آوردند.
*** لاريجانى بيشترين شانس را براي ورود به مجلس دارد
در ادامه يكى از دانشجويان فعال سياسى، با بيان غيرقابل قبول بودن حضور نمايندگان آقايان لاريـجـانـى و قـالـيـبـاف در كـميته جبهه متحد اصولگرايان خواستار توضيح اين اتفاق از مهندس باهنر شد.
باهنر در جواب وى اذعان داشت: در كشور ما احزاب منسجم وجود ندارد و ما خود را هم حزب كامل نمى دانيم بلكه گروه هاى قشرى و سياسى هستيم كه نيروهايى هم داريم، اما جبهه متحد سعى بر اين دارد كه چتر خود را به صورت حداكثرى براى اصولگرايان باز كند.
دبير كل جامعه اسلامى مهندسين افزود: ما حتى جبهه پايدارى را هم با اينكه حزب نيست و موقعيت تشكيلاتى ندارد، به خاطر حوزه تاثيرشان دعوت كرده ايم.
باهنر در ادامه با بيان اينكه قاليباف مجموعه و تشكيلات بزرگ پيشرفت و عدالت را در كشور دارا است، اظهار داشت: لاريجانى نيز داراى ظرفيت بسيار بزرگى از نمايندگان فعلى مجلس است.
وى افزود: مجموعه اى كه لاريجانى در حال حاضر در مجلس مديريت مى كند بيشترين شانس را براى ورود به مجلس نهم دارد و نمى شود آن ها را حذف كرد.
*** تحت فشار قرار دادن رييس قوه قضاييه؛ توسط برخى افراد تند رو در مجلس
عضو جبهه متحد اصولگرايان گفت: برخى از دوستان آنقدر شعار براى بازداشت موسوى دادند كه رئيس قوه قضائيه در مصاحبه اى اعلام كرد كه با اينكه با بازداشت سران فتنه موافق است اما مقامات بالاتر، آن را صلاح نمى دانند.
باهنر ادامه داد: اما آن ها معتقد بودند كه بايد آن قدر فشار آورد تا مقام معظم رهبرى هم تسليم شوند.
وى در ادامـه ضمن اشاره به نوشتن نامه به رهبرى قبل از انتخابات 88 بيان داشت: ما از اين نامه ها و ارتباطات با رهبرى كم نداشته ايم و هر چه بـه ذهنمان مى رسد براى رهبرى نوشته و مى فرستيم كه يك موردش افشا شده كه اين هم نبايد منتشر مى شد.
مهندس باهنر افزود: ولى به نظرم هر فردى كه تا يك هفته پس از انتخابات سال 88 از وى صد تعريف هم كرد و گذشته وى را به يادش آورد به وظيفه شرعى خود عمل نموده است و خيلى هم كار خوبى كرده است.
باهنر در پاسخ به سئوال دانشجويى كه بحث نامه به آقا را صريح جواب دهيد، گفت: درباره نامه بايد بگويم ما از اين ارتباطات و بحثها با آقا يكى دو تا نداريم، من هر وقت درباره هر چه به ذهنم برسد براى آقا نامه مىنويسم و پروندهام پيش آقا مفصل است.
نائب رئيس مجلس شوراى اسلامى تاكيد كرد: بالاخره من سى سال در فضاى سياسى بودهام، شايد هم لياقت نداشتهام اما رهبر معظم انقلاب دو دوره است به بنده حكم عضو تشخيص مصلحت نظام دادند و اين در حالى است كه از كل مجلس شوراى اسلامى سه نفر عضو مجلس تشخيص مصلحت هستند كه دو نفرشان به دليل رياست در مجلس است.
وى اضافه كرد: شرمنده محبتى كه رهبر انقلاب به من دارند هستم و نامه به آقا زياد مىنويسم كه يك نامه را آقايان فهميده و افشا كردند، اما 99 نامه ديگر را كه خودم نوشتهام، تنها خود مىدانم.
وى اضافه كرد: من از كسى نمىترسم خيلىها مىخواستند اين موضوع را به من بچسبانند كه باهنر به موسوى تبريك گفته و راى داده كه همه دروغ اسـت، من يك روز هم به انتخاب شدن موسوى راضى نبودم و از زمان حزب جمهورى با او بحث داشتم.
اين نماينده مجلس در ادامه نوشتن اين گونه نامه ها را وظيفه خود دانست و اظهار داشت: مقام معظم رهبرى هم نياز به مشورت دارند و خودشان مى فرمايند كه به ايشان مشورت داده شود و اين كار وظيفه ياران انقلاب است.
در نامه اى هم كه به آقا نوشتم ذكر كرده ام كه احتمال اين را هم بدهيد كه مهندس موسوى راى بياورد و نگفته ام كه خدا كند كه مهندس موسوى راى بياورد و... وخيلى ها هم مىخواستند به من بچسبانند كه باهنر به مهندس موسوى تبريك گفته و راى داده و ...
نايب رئيس مجلس در ادامه تصريح كرد: با اين وجود اگر قرار باشد ميان احمدىنژاد و موسوى يكى را انتخاب كنم، 10 سال ديگر هم باشد مىگويم احمدىنژاد
چهارشنبه|ا|7|ا|دي|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: انتخاب]
[مشاهده در: www.entekhab.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 160]
-
گوناگون
پربازدیدترینها