تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 25 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):به پاداش بهشت نمى رسد مگر آن كس كه باطنش نيكو و نيّتش خالص باشد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829657816




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

بهره برداري از 3500 واحد صنايع تبديلي


واضح آرشیو وب فارسی:هموطن سلام: بهره برداري از 3500 واحد صنايع تبديلي
معاون آب ، خاك و صنايع وزير جهاد كشاورزي گفت: در 3 سال گذشته سه هزار و 565 واحد در صنايع تبديلي كشور به بهره برداري رسيده است.
معاون آب ، خاك و صنايع وزير جهاد كشاورزي گفت: در 3 سال گذشته سه هزار و 565 واحد در صنايع تبديلي كشور به بهره برداري رسيده است.
اجلالي در نشست خبري افزود: با بهره برداري اين واحدها در مجموع 44 هزار شغل و به طور متوسط در هر طرح براي بيش از 12 نفر شغل ايجاد شده است.
وي هزينه سرمايه گذاري هر طرح را 4 هزار و 600 ميليون ريال برآورد كرد و گفت: 2 هزار و 333 واحد صنايع تبديلي با پيشرفت خوبي در حال ساخت است.
اجلالي با بيان اينكه در حال حاضر مديريت صنايع غذايي در اختيار وزارتخانه هاي كشاورزي و صنايع و معادن است افزود: ما علاقه مند هستيم تا اين مديريت به صورت متمركز در اختيار وزارت جهاد كشاورزي قرار بگيرد البته براي اين امر برنامه هايي نيز در نظر گرفته ايم.
معاون وزير كشاورزي گفت: قبل از پيروزي انقلاب اسلامي 450 واحد توليدي در كشور حدود 8 ميليون تن از 25 ميليون تن توليدات كشاورزي را فراوري مي كردند.
وي افزود: در حال حاضر 22 هزار واحد توليدي 60 ميليون تن از 100 ميليون تن توليدات كشاورزي را فراوري مي كنند.
اجلالي با بيان اينكه در سال 75 كشور در توليد پنير به خودكفايي رسيد گفت: تا قبل از سال 75 سالانه 120 هزار تن پنير وارد كشور مي شد.
وي افزود: ظرفيت صنايع تبديلي شكر از 580 هزار تن در سال 58 به يك ميليون و 300 هزار تن در سال 85 افزايش يافته است.
اجلالي گفت: ظرفيت فراورده هاي گوشتي نيز از 24 هزار تن با هفت واحد توليدي درسال 57 به 400 هزار تن در 140 واحد توليدي در حال حاضر افزايش يافته است.
معاون وزير جهاد افزود: در حال حاضر حدود 3 هزار و 800 واحد توليدي شالي كوبي در كشور وجود دارد كه از سال 84 تاكنون 1500 واحد نوسازي شده است.
اجلالي با بيان اينكه 180 واحد شاليكوبي به طور كامل بازسازي شده است گفت: اين بازسازي منجر شد ميزان ضايعات در اين واحدها 20 هزار تن كاهش يابد.
وي با ابراز علاقه براي بازسازي همه 3 هزار و 800 واحد شاليكوبي در كشور افزود: با اجراي كامل اين طرح حدود 300 هزار تن ضايعات واحدهاي شاليكوبي كاهش مي يابد، البته براي اجراي اين طرح 1500 ميليارد تومان تسهيلات درخواست كرده ايم.
اجلالي دريافت حق العمل شاليكوبي ها را يكي از مشكلات اين واحدها برشمرد و گفت: هر جا حق العمل كاري وجود داشته باشد ضايعات افزايش مي يابد بنابراين پيشنهاد ما به توليدكنندگان اين است كه با تشكيل تعاوني هاي شاليكوبي ضايعات را كاهش دهند.
معاون وزير جهاد كشاورزي در ادامه با بيان اينكه طرح ساماندهي خرما در كشور به اتمام رسيده است افزود: در اين طرح 400 هزار تن خرماي درجه 2 و 3 به نحو مطلوب بسته بندي شده است.
اجلالي اجراي كامل اين طرح را نيازمند 190 ميليارد تومان تسهيلات دانست.
وي صنعت لبنيات در كشور را با رشد خيلي خوب ارزيابي كرد و گفت: براساس آخرين آمار 8 ميليون و 300 هزار تن شير در 738 واحد در كشور توليد شده است.
اجلالي افزود: ظرفيت اسمي جذب شير در كشور 9 ميليون و 500 هزار تن يعني 114 درصد توليد شير است.
وي گفت: در سال گذشته 5 ميليون و 200 هزار تن شير در كارخانه ها جذب و بقيه نيز به صورت سنتي در كشور مصرف شد.

تقديم لايحه جايگزيني ماشين آلات فرسوده كشاورزي به دولت
معاون آب، خاك و صنايع وزير جهاد كشاورزي در ادامه با بيان اينكه لايحه جايگزيني ماشين آلات فرسوده كشاورزي در اين وزارتخانه نهايي و به كميسيون اقتصادي دولت تقديم شده است گفت: به تازگي لايحه اي نيز درباره تخفيف ماليات براي مشاغل زيربخش كشاورزي تهيه شده است كه به زودي به دولت تقدم خواهد شد.
اجلالي افزود: بر اساس مفاد اين لايحه، ماشين آلات جديد كشاورزي جايگزين 150 هزار دستگاه ماشين آلات بالاي 13 سال در كشور خواهد شد.
وي درباره ميزان مصرف سوخت 150 هزار ماشين آلات فرسوده كشاورزي در سال گفت: با در نظر گرفتن سالانه هزار ساعت كار براي هر يك از اين ماشين آلات و صرفه جويي سه ليتر در هر ساعت، حدود 450 ميليون ليتر سوخت در سال صرفه جويي خواهد شد.
اجلالي افزود:در بخش ماشيني شدن صنعت كشاورزي متأسفانه قدرت تراكتور در كشور ما متوسط است و ما نيازمند تراكتورهايي با قدرت بالا هستيم كه در اين باره گفتگوهايي با شركت تراكتورسازي تبريز كرده ايم.
معاون وزير جهاد كشاورزي گفت: بر اساس قانون، بايد سالانه 20 هزار تراكتور و هزار دستگاه كمباين وارد چرخه كشاورزي كشور شود.
اجلالي افزود: موظف بوديم در سال 84 ، 73 صدم درصد هر هكتار اراضي كشاورزي را ماشيني كنيم كه در اين خصوص 6 صدم درصد عقب افتاديم.
وي گفت: برنامه ما براي سال 85 ، هشتاد و دو صدم درصد بود كه بيش از آن محقق شد و براي سال 86 نيز بر اساس برنامه بايد 95 صدم درصد از هر هكتار اراضي كشاورزي را ماشيني مي كرديم كه 84 صدم درصد آن اجرا شد.
اجلالي افزود: در ماشيني كردن اراضي كشاورزي اگر همه ماشين آلات كشاورزي را در نظر بگيريم، ضريب مكانيزاسيون يك و 84 صدم درصد است در صورتي كه پيش بيني بر يك و 18 صدم درصد بود.
معاون وزير كشاورزي در ادامه درباره نظام بهره وري در بخش كشاورزي گفت: ما معتقديم كه بايد دو موضوع مالكيت و مديريت را از هم جدا كرد و با تشكيل شركت هاي تعاوني و ورود افراد تحصيل كرده به اين شركت ها مي توان بهره وري بخش كشاورزي را به طور چشمگير افزايش داد.
اجلالي افزود: تاكنون وزارت جهاد كشاورزي هزار و 332 شركت تعاوني توليدي را در سطح 4 ميليون و 170 هزار هكتار ( حدود 30 درصد بخش كشاورزي ) ساماندهي كرده و شركت هاي سهامي زراعي را به 28 شركت ثبت شده ارتقا داده است.
وي گفت: در حال حاضر هزار و 137 شركت كشت و صنعت خصوصي و 13 شركت كشت و صنعت دولتي در كشور فعالند، همچنين ساخت 4 شركت دولتي ديگر در دست مطالعه است.
معاون وزير كشاورزي افزود: ساماندهي واحدهاي خرد و دهقاني، حسابرسي و نظارت بر شركت هاي تعاوني توليد و اتحاديه ها و افزايش نظام بهره وري در اراضي كشاورزي را از اقدامات وزارت جهاد كشاورزي در آينده برشمرد.
همچنين اصلاح و نوسازي واحدهاي شاليكوبي، بسته بندي محصولات كشاورزي، احداث سردخانه هاي مدرن، فرآوري ميوه جات و سبزيجات، فرآوري گياهان دارويي و توليد اسانس در كشور، توليد كودهاي عالي و زيستي، توليد خوراك آبزيان، عمل آوري آبزيان، بسته بندي ماهي و ميگو از مهمترين اولويت هاي جهاد كشاورزي در برنامه پنجم توسعه بيان شد .
توليد پودر و آب پنير، توليد فرآورده هاي لبني جديد، طرح هاي فرآوري زعفران، عناب و زرشك، اصلاح واحدهاي ذرت خشك كني ، بسته بندي انواع محصولات گوشتي به ويژه در ابعاد مصرف خانواده ، توليد فرآورده هاي تخم مرغ ، توليد فرآورده هاي جديد شيلاتي و اصلاح ساختار واحدهاي لبني نيز از ديگر اولويت هاي اين وزارتخانه در برنامه پنجم است.
 دوشنبه 30 دي 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: هموطن سلام]
[مشاهده در: www.hamvatansalam.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 299]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن