تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 19 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):از حقيقت ايمان اين است كه حق را بر باطل مقدم دارى، هر چند حق به ضرر تو و باطل به...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

چراغ خطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827841145




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

مشاور معاون تخقيقات وزارت بهداشت:ايران نهمين كشور دارنده مركز ثبت كارآزمايي باليني بين‌المللي شد


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: مشاور معاون تخقيقات وزارت بهداشت:ايران نهمين كشور دارنده مركز ثبت كارآزمايي باليني بين‌المللي شد
خبرگزاري فارس: مشاور معاون تحقيقات و فناوري وزارت بهداشت گفت: ايران نهمين كشور دارنده مركز بين‌المللي ثبت كارآزمايي باليني شد.


به گزارش خبرنگار اجتماعي فارس، مسعود سليماني، امروز در يك نشست خبري در محل معاونت تحقيقات و فناوري وزارت بهداشت، افزود: ايجاد مراكز ثبت كارآزمايي باليني از سال 2004 با اعلام چند نشريه معتبر علوم پزشكي در دنيا آغاز شد، اين نشريات اعلام كردند فقط زماني مقاله دستاوردهاي پزشكي جديد را چاپ مي‌كنند كه مشخصات مرحله كارآزمايي باليني آنها در يك مركز معتبر ثبت شده باشد و اين اطلاعات در دسترس همگان باشد.
وي گفت: پس از آن با همكاري سازمان سلامت جهاني سقف زماني تعيين شد كه بعد از آن تاريخ فقط مقالاتي كه اين الزام را رعايت كرده باشند، مقاله آنها در اين مجلات معتبر كه معروفترين و مهمترين نشريات علوم پزشكي در جهان هستند، چاپ مي‌شود، علت اين موضوع نيز اين بود كه فعاليت‌هاي تحقيقاتي كارآزمايي باليني با سود شركت‌هاي بزرگ دارويي و تجهيزات پزشكي و مراكز درماني بزرگ مرتبط است و ممكن است بسياري از كارآزمايي‌هاي باليني در صورت سودآور نبودن براي شركت‌هاي تجاري در جايي ثبت نشود و در آينده با تكرار آن سلامت افراد ديگري را به خطر بيندازد.
سليماني افزود: بعد از اين اعلام سازمان سلامت جهاني از وزراي بهداشت كشورهاي جهان خواست كه اين موضوع را پيگيري كنند. بعد از اين تصميم كشورهاي استراليا، چين، هند، سري لانكا، آلمان، ژاپن، انگلستان و هلند نيز چنين مركزي را داير كردند و ايران نهمين كشوري بود كه مركز ملي ثبت كارآزمايي باليني توليدات جديد دارويي و پزشكي را داير كرد.
وي گفت: ابتدا قرار بود اين مركز مدتي در سطح ملي كار كند و بعد بتواند بين‌المللي شود اما حوادث به سرعت پيش رفت و ظرف مدت كوتاهي توانستيم اين مركز را ثبت بين‌المللي كنيم. اكنون علاوه بر محققان ايراني محققان ساير كشورها نيز مي‌توانند مراحل كارآزمايي باليني خود را در ايران ثبت كنند.
سليماني در پاسخ به فارس گفت: تاكنون نزديك به 300 محقق براي عضويت در اين سامانه ثبت نام كرده‌اند‌، اما فقط 34 مورد كارآزمايي باليني در اين مركز ثبت شده است، محققان بايد اطلاعات مشخصي را مانند موضوع تحقيق، نام محقق، شركت حامي، بيماري مورد تحقيق و مانند آن را به اين مركز اطلاع دهند تا معلوم باشد چه كسي درباره آن پاسخگوست.
وي افزود: ثبت مراحل كارآزمايي باليني تحقيقات پزشكي الزاماً ربطي به صدور مجوز توليد و عرضه محصول نهايي در وزارت بهداشت ندارد و هنوز اين ثبت اجباري نشده است.
رئيس مركز ثبت كارآزمايي باليني پزشكي ايران در پاسخ به اين پرسش فارس كه آيا ثبت كازآمايي باليني احتمال لو رفتن تحقيقات و پتنت‌هاي جديد را به وجود نمي آورد، گفت: ممكن است محققاني باشند كه اين ترس را داشته باشند كه ابداع آنان لو برود، در اين صورت مي‌توانند در فازهاي اوليه مطالعاتي تحقيقشان را در يك مركز همگاني ثبت نكنند و بعد از ثبت پتنت به نام خودشان در اين مراكز ثبت نام كنند و البته مي توانند بعداً نشريات معتبر پزشكي را هم براي چاپ مقالاتشان اقناع كنند.
انتهاي پيام/ش
 يکشنبه 29 دي 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 63]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن