تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 9 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):فال بد زدن شرك است و هيچ كس ازما نيست مگر اين كه به نحوى دستخوش فال بد زدن مى شود، ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1846573266




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

مسوول اطلاع رساني حماس در ايران در گفتگو با حيات (1) پيروزي حماس نزديك است


واضح آرشیو وب فارسی:حيات: مسوول اطلاع رساني حماس در ايران در گفتگو با حيات (1) پيروزي حماس نزديك است
تهران- حيات

20 روز از حملات رژيم صهيونيستي به مردم بي پناه غزه و مقاومت ملت فلسطين گذشته است و تاكنون 1100 شهيد و 4550 مجروح بر اثر اين حملات بر جاي مانده است.
در اين رابطه گفتگويي با ابوسرور مسوول اطلاع رساني و تبليغات دفتر جنبش مقاومت اسلامي حماس در ايران ترتيب انجام داديم كه آنچه در ذيل آمده است بخش نخست اين گفتگو است:
1- آيا پايان آتش بس با رژيم صهيونيستي به نفع نيروهاي جنبش مقاومت حماس بود يا خير؟
همانطور كه اطلاع داريد جنبش مقاومت اسلامي حماس در 19 ژوئن سال 2008 ميلادي با ميانجيگري مصر به شكل غير مستقيم و از موضع قدرت به تفاهمي مبني بر آرام سازي اوضاع با رژيم صهيونيستي رسيد.
اين تفاهم شامل يك سري اصول و چارچوب هايي بود كه اولين مورد آن توقف حملات رژيم صهيونيستي، دومين مورد رفع محاصره و بازگشايي گذرگاه ها، سومين مورد نيز بازگشايي گذرگاه رفح و آخرين مورد آن انتقال تدريجي اين آرام سازي به كرانه باختري رود اردن بود.
اما چند روز پس از امضاي اين تفاهم نامه، از همان روزهاي نخست رژيم صهيونيستي به مفاد، اصول و شروط آن پايبند نبود، گذرگاه ها همچنان بسته ماند و هر چند گاهي باز مي شد، رژيم صهيونيستي گاهي گذرگاه ها را به مدت چندين روز مي بست و فقط اجازه مي داد مقادير اندكي مواد غذايي و كالاي مورد نياز ساكنان نوار غزه از طريق اين گذرگاه ها وارد شود.
از سوي ديگر رژيم صهيونيستي حملات خود را عليه مردم فلسطين در نوار غزه متوقف نكرد و در دوران آتش بس دست كم 30 نفر از فلسطينيان را به شهيد رساند، براساس تفاهم نامه حملات بايد متوقف مي شد ولي متاسفانه ادامه يافت.
در طول اين مدت جنبش مقاومت اسلامي حماس با توجه به اينكه رژيم صهيونيستي آتش بس را نقض مي كرد و آمارها حاكي است اين رژيم بيش از 1500 بار آتش بس را نقض كرد، تصميم به عدم تمديد آتش بس گرفت.
اين آتش بس در 19 دسامبر 2008 ميلادي به پايان رسيد و با توجه به عدم پايبندي رژيم صهيونيستي به مفاد آن، جنبش مقاومت اسلامي حماس ضرورتي به تمديد اين آتش بس نديد و تصميم گرفت اين آتش بس تمديد نشود، زماني كه جنبش حماس اين تفاهم نامه را پذيرفت با مشورت گروه هاي مقاومت فلسطين بود و زماني هم كه حاضر به تمديد اين تفاهم نامه نشد باز با مشورت گروه هاي مقاومت، دست به اين تصميم زد چون ديگر مصلحتي در تمديد آرام سازي با توجه به نقض مكرر آن از سوي رژيم صهيونيستي وجود نداشت.
جنبش مقاومت اسلامي حماس تفاهم آرام سازي را از موضع قدرت و با رويكرد حفظ منافع و مصالح فلسطين پذيرفت و زماني كه با تمديد آن مخالفت كرد باز هم از موضع قدرت و نگاه به مصالح منافع مردم فلسطين اين اتفاق افتاد.
2- ارزيابي شما نسبت به نشست هيات اعزامي حماس در قاهره چيست؟
جنبش مقاومت اسلامي حماس 3 مساله اساسي عمده را مطرح كرد و هرگونه طرح و ابتكاري از هر كشوري و هر طرفي را كه در اين چارچوب ها و اصول و شرايط حماس باشد، با آن پيشنهادها برخورد مثبتي خواهد داشت، شرط هاي حماس به اين ترتيب است: نخست اينكه حملات رژيم صهيونيستي به نوار غزه به صورت كامل متوقف شود، دوم عقب نشيني كامل و بدون قيد و شرط ارتش رژيم صهيونيستي از نوار غزه، سوم رفع كامل محاصره و بازگشايي كليه گذرگاه ها و مبادي ورودي ازجمله گذرگاه رفح و اگر اين خواسته ها و شروط برآورده نشود يقينا جنبش حماس به صورت ديگري عمل خواهد كرد، هيات اعزامي جنبش مقاومت حماس نيز براي اطلاع از اين طرح مصر و بحث و بررسي در مورد آن كه تا چه اندازه با شروط حماس همخواني دارد ،به قاهره رفت.
3- با توجه به يورش زميني ارتش رژيم صهيونيستي به نوار غزه و ادامه يافتن مقاومت اسلامي و نابود كردن تعدادي از تانك ها و هدف قرار دادن پايگاه هاي نظامي رژيم صهيونيستي ، كمي از قدرت نظامي و تجهيزات جنبش حماس بگوييد؟
جنبش مقاومت اسلامي حماس و گروه هاي مقاومت فلسطين در نوار غزه از امكانات نظامي و مادي اندكي با توجه به تجهيزات گسترده اين رژيم صهيونيستي برخوردار هستند، اما اين مورد تنها مساله اي نيست كه سرنوشت جنگ را رقم مي زند بلكه مسايل ديگري در اين مورد دخيل هستند، از جمله اينكه نيروهاي مقاومت و جنبش مقاومت حماس از اراده كافي و لازم براي رويارويي با رژيم صهيونيستي برخوردارند ، به اهداف و آرمان هايشان ايمان دارند در حالي كه نظاميان رژيم صهيونيستي از اين عناصر مهم تعيين كننده در جنگ بي بهره هستند.
رژيم صهيونيستي از تاريخ 27/12/2008 ميلادي حمله هوايي گسترده اي را به نوار غزه آغاز كرد، در اين حمله 60 فروند هواپيماي F16 بيش از 100 نقطه را در نوار غزه هدف قرار دادند، اين رژيم پيش بيني مي كرد كه با اين حمله كه از شيوه ايجاد شوك و هراس استفاده كرده است (همان شيوه اي كه امريكا در حمله خود به عراق از آن استفاده كرد) قادر است در آن واحد حماس را از پاي در بياورد و وادار به تسليم كند، اما اين اتفاق نيفتاد و جنبش مقاومت اسلامي حماس پس از حملات هوايي رژيم صهيونيستي، حملات موشكي خود را به سوي شهرها و شهرك ها رژيم صهيونيستي انجام داد و در اين حملات برد موشك هاي گردان هاي عزالدين قسام شاخه نظامي جنبش حماس فراتر از گذشته رفت و شهرهاي بسيار استراتژيك اين رژيم و پايگاه هاي نظامي هوايي و زميني را در شهرها بئرالسبع و اسدود مورد هدف قرار داد، شهر بئرالسبع چهارمين شهر استراتژيك رژيم صهيونيستي محسوب مي شود.
صهيونيست ها گمان مي كردند با آن حمله سريع هوايي ديگر جلوي هر گونه اقدام و واكنش ضربتي حماس را گرفته اند ولي حملات موشكي حماس و گردان هاي قسام ثابت كرد كه رژيم صهيونيستي در اولين مرحله از حملات هوايي خود دچار شكست شد،موشك هاي عزالدين قسام نه تنها شهر راهبردي رژيم صهيونيستي را مورد هدف قرارداد ،بلكه نخستين بار به پايگاه هاي نظامي رژيم صهيونيستي موشك از جمله پايگاه هوايي حتزريم كه ارتش رژيم صهيونيستي مجبور شد اين پايگاه را تخليه كند، پرتاب كند و اين دستاورد خيلي بزرگي بود.
از سوي ديگر گردان هاي شهيد عزالدين قسام توانستند پايگاه زميني رژيم صهيونيستي را در جنوب سرزمين اشغالي مورد هدف قرار دهند. صهيونيست ها تاكنون تلفات زيادي داده اند، 40 نظامي اين رژيم به هلاكت رسيدند، 150 نفر زخمي شدند و چندين دستگاه تانك و نفربر منهدم شده است و رژيم صهيونيستي براين آمار تلفات سرپوش مي گذارد و تاكنون به هلاكت نزديك به 15 صهيونيستي اعتراف كرده ولي واقعيت چيز ديگري است.
رژيم صهيونيستي پس از اينكه از طريق حمله هوايي به اهداف خود نرسيد يورش زميني را از تاريخ 3/1/2009 به نوارغزه آغاز كرد و يك سري مناطق غيرمسكوني و مناطق باز را اشغال كرد، از مهمترين محورهاي رژيم صهيونيستي كه از آنها يورش زميني را آغاز كرد در جنوب رفح و در ديگر نقاط از بيت حانون، بيت لاهيا و المنتار بود.
رژيم صهيونيستي در يورش زميني دريك سري مناطق باز و غيرمسكوني در اطراف شهرها مستقر شد و تاكنون جرات اينكه به خيابان ها ي غزه وارد شود و به صورت مستقيم با نيروهاي مقاومت و در راس آنها با گردان هاي عزالدين قسام روبرو بشود و رويارويي كن را نداشته است، پس رژيم صهيونيستي در دومين مرحله زميني هم به اهداف خود نرسيد .اين رژيم هم اكنون اعلام كرده قصد دارد مرحله سوم حملات خود را كه همان ورود به مناطق مسكوني و خيابان ها است آغاز كنند و نيروهاي رزمنده فلسطيني خود را آماده واردكردن تلفات سنگيني در اين مرحله از جنگ مي كنند، سخن از مرحله سوم جنگ نمايانگر اين مساله است كه اين رژيم در مرحله اول و دوم به اهداف خود نرسيده است.
درمورد اهداف حمله به نوارغزه بايد گفت كه دشمن صهيونيستي مي خواست تجربه تلخي كه در لبنان داشته است تكرار نشود، بنابراين دراين جنگ دو هدف اصلي و عمده اين رژيم از آغاز اين حملات، نابودي مقاومت درغزه، نابودي حماس و همچنين ساقط كردن حكومت منتخب مردم فلسطين به رياست اسماعيل هنيه بود و اين دو هدف عمده اي بود كه در پس زمينه اين حملات قرار داشت.
قبل از اين حملات اين رژيم اهداف را به صورت عمده مطرح مي كردند. اما حملات كه آغاز شد، مقامات رژيم صهيونيستي از اين مساله بيم داشتند كه اهدافشان محقق نشود و بنابراين تجربه تلخ لبنان تكرار شود و به همين خاطر آمدند يك سري اهداف جزيي را پايه ريزي كردند، از جمله تسلط بر مناطقي كه موشك هاي گردان هاي قسام و نيروهاي مقاومت از آنجا شليك مي شود، كه تاكنون به ياري خدا اين هدف جزيي آنها نيز ناكام ماند .
همچنين بايد متذكر شوم كه از آغاز حملات رژيم صهيونيستي ،ميانگين پرتاب موشك روزانه به سوي مواضع رژيم صهيونيستي در سرزمين هاي اشغالي 40 تا 50 موشك بوده است، يعني تعداد موشك هايي كه به سمت سرزمين اشغالي شليك مي شود نسبت به روزهاي اول تجاوزات رژيم صهيونيستي تاكنون نه تنها كم نشده بلكه افزايش هم يافته است و اين مساله نشان مي دهد كه رژيم صهيونيستي در اين هدف خود نيز ناكام مانده است.
هر روز كه مي گذرد مي بينم كه نيروهاي مقاومت فلسطين مناطق دورتري را هدف قرار مي دهند و هم اكنون اگر مي بينيم كه رژيم صهيونيستي از آغاز مرحله سوم سخن مي گويد به خاطر اين است كه تا به حال حتي به كوچكترين هدف خود نرسيده و اين ناتواني رژيم صهيونيستي از اعلام دقيق اهدافش از حمله به غزه نمايانگر اين مساله است كه اين رژيم پيش بيني كرده كه در اين منطقه بازهم دچار شكست مي شود .
سخنان تحليلگران و كارشناسان نظامي رژيم صهيونيستي از جمله درگزارش سلك در روزنامه هآرتص نشان ازاين واقعيت دارد كه رژيم صهيونيستي در اهداف خود شكست ديگري را متحمل شده و افسران بلندپايه اين رژيم تاكيد كردند كه حماس را با زور نمي توان از بين برد و اين درحد خود نشان مي دهد كه اين دسته حملات و اين همه كشتار كه در غزه به راه انداختند براي شكست حماس بي نتيجه مانده است.
همچنين باراك در نشست كابينه امنيت رژيم صهيونيستي اعتراف كرده بود كه در غزه با مقاومت سرسختانه اي كه امكان هرگونه پيش روي را از آنها سلب كرده است،روبرو هستند.
4- چه مسائلي در پيروزي مردم غزه كه نشانه هاي از آن تاكنون نمايان شده موثر و دخيل است؟
چند مساله اصلي در پيروزي مردم غزه و حماس و نيروهاي مقاومت دخيل هستند، اول مقاومت سرسختانه و جانانه گروه هاي مقاومت و در راس آنها مبارزين حماس، دوم ثبات و پايداري غيرقابل توصيف ملت فلسطين در غزه، سوم ايستادگي و استقامت سياسي حكومت منتخب فلسطيني و جنبش حماس ومورد چهارم، ادامه حمايت ها و پشتيباني هاي ملت عربي و اسلامي و آزادگان جهان كه تا به حال اين موج حمايت ها و راهپيمايي ها دردفاع از يك ملت بي سابقه بوده است.
اين چهار مساله در تحقق پيروزي جنبش حماس، مردم غزه، گروه هاي مقاومت و حكومت منتخب فلسطين دخيل است و ما به لطف خداوند نشانه هايي از اين پيروزي را شاهد هستيم و ان شاءالله در آينده نزديك پيروزي كامل را جشن خواهيم گرفت.
5- مواضع كشورهاي عربي را نسبت به آماج حملات رژيم صهيونيستي و كشتار مردم بي پناه غزه چگونه ارزيابي مي كنيد؟
مواضع حكومت هاي عربي را مي توان به 3 دسته تقسيم كرد:
1- عده اي از حكومت هاي عربي سكوت اختيار كردند و اقدام جدي در اين مساله از خود بروز ندادند.
2- عده اي تباني كردند و حتي در اين توطئه و حمله به نوارغزه مشاركت داشتند.
3- برخي كشورهاي عربي موضع بسيار مناسبي اتخاذ كردند، موضعي مبتني بر حمايت از مقاومت و حكومت منتخب فلسطين پيش كردند و در اين زمينه قاطعانه حمايت خود را اعلام كردند،كه از جمله مي توان به كشورهاي قطر و سوريه اشاره كرد.
ولي در سطح ملت هاي عربي حمايت ها بسيار خوب بود و اعتراضات گسترده مردمي در سطح كشورهاي عربي و اسلامي ،نشاندهنده اين مساله است كه ملت ها بيدار هستند و به حجم توطئه ها براي نابودي مقاومت و پايان دادن به مساله فلسطين آگاه هستند، در ضمن ما خواستار ادامه اعتراضات و حمايت ها كه درحد خود بي سابقه بوده هستيم و اميدواريم كه اين موج اعتراض ها ادامه پيدا بكند و بدين وسيله با اين راهپيمايي ها از يك سو به ملت فلسطين در غزه دلگرمي بدهند و از سوي ديگر موجب خشم هرچه بيشتر رژيم صهيونيستي شوند.
6- ارزيابي شما از موضع شوراي امنيت با توجه به سكوتش نسبت به اين جنايات و پس از آن تصويب قطعنامه اي كه از ضمانت اجرايي برخوردار نيست، چيست ؟
اين قطعنامه صادرشده شوراي امنيت براي جنبش مقاومت اسلامي حماس الزام آور نخواهد بود، به دليل اينكه جنبش مقاومت حماس به عنوان يكي از طرف هاي اصلي در جنگ نوارغزه مورد مشورت قرار نگرفت و با اين جنبش در اين خصوص صحبتي صورت نگرفت، اين سوال از سازمان ملل مطرح مي شود كه آيا شما بدون توجه به يكي از طرف هاي اصلي اين منازعه قطعنامه اي را صادر مي كنيد.
از سوي ديگر اين قطعنامه به غير از اينكه نشان از شكست تجاوزات رژيم صهيونيستي به نوارغزه دارد، ايراداتي به اين قطعنامه وارد است از جمله اينكه درمورد عقب نشيني رژيم صهيونيستي در رفع محاصره هيچگونه جدول زماني دقيقي مشخص نشده است.
همچنان كه سيدحسن نصرالله گفتند در اين جنگ عليه غزه دقيقا سناريوي جنگ 33 روزه درحال تكرار است، دشمن صهيونيستي در 33 روز جنگ عليه لبنان به كشتار عظيم مردم لبنان دست زد و هيچ دستاوردي حاصل نكرد و در اهدافي كه در اين جنگ ، مبني بر خلع سلاح حزب الله و آزادي نظاميان اسراييلي اعلام كرده بود شكست خورد.
در نهايت اتفاقي كه براي رژيم صهيونيستي در لبنان به وقوع پيوست،در غزه نيز در حال انجام است، وقتي كه اهداف رژيم صهيونيستي از طريق حملات محقق نشد وبه دليل بيمي كه آنها براي دادن تلفات بيشتردارند، قصد دارند با همكاري بعضي از كشورهاي اروپايي و غربي به نوعي اين جنگ پايان پيدا يابد و مانع خدشه دار شدن هرچه بيشتر ابهت و هيمنه اي كه براي خود قائل هستند، بشوند.
رژيم صهيونيستي هم اكنون به سازمان ملل و ارگان هاي بين المللي متوسل شده است كه به نوعي اين جنگ خاتمه پيدا بكند كه اين اتفاق در جنگ لبنان نيز اتفاق افتاد و اين مساله نشان مي دهد كه اسراييل در يورش زميني، هوايي و دريايي شكست خورده است.
7- ارزيابي شما از موضع تركيه نسبت به اوضاع غزه و حملات رژيم صهيونيستي و ارتباط قوي اين كشور با دولت قانوني حماس كه اخيرا اعلام كرده بود كه ما به جنبش مقاومت اسلامي حماس اطمينان كامل داريم، چيست؟
در جريان حملات اخير رژيم صهيونيستي به نوارغزه، دولت تركيه موضع بسيار خوب و مناسبي رااتخاذ كرده است و فعاليت هاي رسمي و مردمي اين كشور در سطح بالا و خوبي بود، دولت تركيه از روز نخست حملات، خواستار توقف بي قيد و شرط حملات رژيم صهيونيستي و رفع محاصره غزه شد، ما آرزو داشتيم كه برخي از كشورهاي عربي از تركيه الگو مي گرفتند و موضع تركيه را اتخاذ مي كردند.
در سطح مردمي نيز تظاهرات گسترده مردمي در شهرهاي مختلف تركيه، برگزار شد و اين مساله نشان مي دهد كه مردم تركيه حامي مردم غزه هستند و از آن حمايت مي كنند.
ما همچنين خواستار ادامه يافتن تحركات رسمي و مردمي تركيه با هدف توقف حملات رژيم صهيونيستي و رسيدن مردم فلسطين به خواسته هايشان هستيم.
گفتگو: سميه موسوي
پايان پيام
 جمعه 27 دي 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: حيات]
[مشاهده در: www.hayat.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 104]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن