واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: رويكرد جديد سازمان ملي جوانان، مديريت عرصه مطالعاتي جوانان كشور است
معاون مطالعات و تحقيقات سازمان ملي جوانان گفت: رويكرد جديد سازمان ملي جوانان، مديريت عرصه مطالعاتي جوانان كشور كه اين عرصه با توجه به نيروهاي انساني، بيداري تحقيقاتي و علمي و عزم و ارادة مديران، نياز به استقامت و جهاد دارد تا براساس برنامهاي دقيق، منجر به كسب نتايجي مناسب شود.
به گزارش روز سه شنبه ايرنا به نقل از روابط عمومي سازمان ملي جوانان، دكتر "محمد اسحاقي "در همايش جوانان و خانواده كه در دانشگاه شهيد بهشتي برگزار شد، با بيان اين مطلب افزود: سازمان ملي جوانان به عنوان متولي اصلي سياستگزاري، برنامهريزي، ايجاد هماهنگي و اعمال نظارت در حوزههاي مختلف مرتبط با جوانان، طي سالهاي گذشته فعاليتهاي گستردهاي را در زمينه مطالعات و پژوهشهاي مربوط به مسائل، نيازها، مشكلات و خواستههاي نسل جوان انجام داده است. با توجه به اينكه تاكنون اصليترين تحقيقات پيرامون حوزه جوانان در سازمان ملي جوانان صورت گرفته، اين سازمان از غنيترين ذخيره مطالعاتي و تحقيقات در حوزه جوانان برخوردار است.
دكتر اسحاقي با اشاره به تدوين گزارش عملكرد سازمان ملي جوانان در حوزه مطالعات جوانان اظهار داشت: سازمان ملي جوانان تلاش ميكند تا نقش خود را در جايگاه مديريت و برنامهريزي جوانان كشور مستقر سازد. براي قرار گرفتن در جايگاه مديريت كلان كشور تجهيز مطالعاتي از ضرورتهاي اوليه بوده و لازم است كه سازمان ملي جوانان، همه مراكز علمي را نسبت به جوانپژوهي ترغيب كند تا نيروهاي انساني متخصص، توان و استعداد خود را در اين عرصه به ميدان بياورند.
اسحاقي انجام مطالعات پيمايشي و نظرسنجي در سطح ملي و استاني، انجام تحقيقات بنيادي و كاربردي، انجام مطالعات و تحقيقات تطبيقي به منظور بهره گيري از تجارب و دستاوردهاي پژوهشي در حوزه جوانان در جهان، تأسيس كتابخانه تخصصي مطالعات جوانان، ايجاد بانك جامع مطالعات و اطلاعات جوانان، برقراري ارتباط و همكاري گسترده تر با مجامع علمي و دانشگاه ها، تأسيس مراكز تخصصي مطالعات جوانان در دانشگاه ها و مراكز علمي كشور، ايجاد رشته ـ گرايش مطالعات جوانان در دانشگاه ها، برگزاري و يا كمك به برگزاري همايشها، نشستها و سمينارهاي علمي مرتبط با مسائل جوانان و حمايت از پايان نامه هاي تحصيلات تكميلي در حوزه جوانان را از رئوس اقدامات و فعاليت هاي سازمان ملي جوانان در حوزه مطالعات و تحقيقات برشمرد.
وي تصريح كرد:170 طرح پژوهشي، 26 گزارش موضوعي، 289 پاياننامه، 29 نظرسنجي، 21ترجمه، 67 ميزگرد و نشست، 34 همايش و انتشار 140هزار نسخه كتاب طي سالهاي 86 و 87 از جمله فعاليتهايي است كه به همت معاونت مطالعات و تحقيقات سازمان ملي جوانان طي سالهاي 1384 تا سال 86 صورت گرفته است.
معاون مطالعات و تحقيقات سازمان ملي جوانان گفت: براساس مصوبه هيات وزيران، سازمان ملي جوانان موظف است تا هر ساله گزارش ملي وضعيت جوانان كشور را در سه سطح فرابخشي، بخشي و استاني تهيه و به مراجع ذي ربط ارايه دهد. شناسايي ابعاد مختلف زندگي اقتصادي، فرهنگي و سياسي جوانان، تدوين شاخصهاي خاص جوانان به منظور انجام مطالعات تطبيقي جهت دستيابي به تصويري روشن از نيازهاي آنها، مطالعات تطبيقي ابعاد مختلف زندگي جوانان با توجه به شاخصهاي مطرح و كمك به برنامهريزان و دستاندركاران امور جوانان در تنظيم برنامه ها از اهداف تهيه گزارش ملي جوانان است. ده موضوع ازدواج و طلاق، جمعيت، آموزش، بهداشت و سلامت، رسانهها، آسيبهاي اجتماعي، تربيت بدني، اوقات فراغت، سازمانهاي مردم نهاد و اشتغال و بيكاري براي گزارش ملي جوانان تعريف شده است.
سه شنبه 24 دي 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 222]