واضح آرشیو وب فارسی:سياست روز: تشكيل تيم بازرسي سازمان تربيت بدني براي فدراسيون تكواندو
در پي انتشار خبري پيرامون كم و كيف خريد هوگوهاي الكترونيكي با قيمت نود هزار دلار توسط فدراسيون تكواندو از مدير فني تيم ملي تكواندو و نماينده انحصاري شركت كرهاي در خاورميانه و ايران دستگاههاي نظارتي ورزش براي بررسي كم و كيف اين موضوع تيم ويژهاي تشكيل دادند.
كيومرثهاشمي، معاون سازمان تربيت بدني و رئيس مركز ورزش قهرماني و حرفهاي اين سازمان در گفتوگو با تابناك ضمن تأكيد بر بررسي سريع اين موضوع گفت: پس از انتشار اين گزارش در سازمان تربيت بدني، اقدام به تجهيز يك تيم بازرسي براي بررسي اين خريد و مستندات مربوط به آن كرديم و به سرعت اين موضوع در دستور كار تيم بازرسي قرار خواهد گرفت.
وي ادامه داد: اين تيم بازرسي متشكل از نماينده بازرسي سازمان تربيت بدني، نماينده دفتر امور مشترك نهادها و فدراسيونهاي ورزشي، بازرس فدراسيون تكواندو و يكي از چهرههاي فني و متخصص تكواندو خواهد بود تا بتواند همه جوانب امر را با دقت و شفافيت بررسي كند.
هاشمي خاطرنشان كرد: تا زماني كه گزارش تيم بازرسي سازمان تربيت بدني پس از بررسي مدارك، شواهد و اسناد به سازمان ارايه نشود نميتوان نظر قطعي در اينباره ارايه كرد و درباره هزينههاي ارزي صورت پذيرفته براي خريد اين هوگوها نيز پس از دريافت اين گزارش ميتوان اظهارنظر قطعي كرد.
وي در پايان در پاسخ به اين پرسش كه تكليف فدراسيونهاي ورزشي كه دوره چهار ساله روِسايشان به پايان رسيده و عملا هرگونه فعاليت اداري توسط اين روِسا بدون حكم سرپرستي غيرقانوني تلقي ميشود، گفت: در اينباره طي چند روز آينده با ارايه راهكاري منطقي، شاهد رفع مشكلات خواهيم بود و احيانا براي دستگاه نظارتي حساسيتهايي به وجود نيايد.
گفتني است، شنيدهها حكايت از آن دارد كه يكي از مسئولان تكواندو در تماس با همسر ، مربي تيم ملي تكواندوي پومسه خواستار آن شده تا هرگونه مدارك قابل استناد براي به رسميت شناختن اين هوگوها را توسط فدراسيون جهاني به هر نحو به اثبات برساند در كوه جنوبي جمعآوري كرده و به ايران ارسال نمايد.
پس از آنكه فدراسيون جهاني براي كاهش اعتراضات نسبت به نحوه داوريها در رقابتهاي رسمي، دست به طراحي هوگوهاي الكترونيكي زد، دو شركت آديداس و لاجاست با طراحي دو نوع هوگو، اقدام به رقابت كردند تا در نهايت فدراسيون جهاني تكواندو يكي از اين دو پوشش محافظتي را براي تكواندوكاران تاييد كرده و توليد انحصاري اين پوشش محافظتي جديد و گرانقيمت را به آن شركت واگذار كند.
اين سيستمها كه به علايم هشداردهنده مجهز است كه به محض ضربه خوردن به سر و يا سينه بازيكن حريف شمارش آن آغاز ميشود و داوران را مطلع ميسازد و باعث كاهش دخالت داوران در ثبت امتيازات مي شود، بنابر تصميم فدراسيون جهاني تكواندو، در چند تورنمنت و همچنين رقابتهاي تكواندو غرب آسيا و قهرماني آسيا به صورت آزمايشي استفاده شد اما هيچ كدام از پوششهاي توليدشده توسط آديداس و لاجاست مورد تاييد نهايي فدراسيون جهاني قرار نگرفت.
با اين حال فدراسيون تكواندو ايران كه ميزبان رقابتهاي غرب آسيا به عنوان يكي از محلهاي تست اين هوگوها بود و طبيعي به نظر مي رسيد، تعدادي از اين هوگوها براي آزمايش توسط شركت توليدكننده در اختيارش قرار گيرد، تعدادي از اين هوگوها را براي استفاده در اين هوگوها خريداري كرد تا فدراسيون جهاني تكواندو به تست اين هوگوها بپردازد و در واقع به نوعي هزينه آزمايش اين هوگوها در مسابقات غرب آسيا به جاي فدراسيون جهاني تكواندو توسط ايران پرداخت شد. در اين ميان آنچه جالب توجه بود، خريد تعداد بيشتري از اين هوگوها كه رقم دقيق آنها 120عدد بود با بودجه فدراسيون و همچنين بخشي از ارز دولتي اختصاص يافته براي برنامههاي ضروري فدراسيون از شركت كره اي لاجاست يكي از دو توليدكننده اين هوگوها بود، چرا كه براي رقابتهاي غرب آسيا، خريد تعداد محدودي از اين پوشش گران قيمت كفايت مي كرد.
سه شنبه 24 دي 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: سياست روز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 175]