واضح آرشیو وب فارسی:خراسان: 74 درصد روستاهاي درميان راه آسفالته دارد
محمديان- 74 درصد روستاهاي بالاي 20 خانوار شهرستان درميان از راه آسفالته برخوردار است.
معاون سياسي اجتماعي فرمانداري شهرستان درميان با بيان اين مطلب به خبرنگار ما گفت: پروژه تعريض محور منصورآباد- قهستان به طول 5/12 كيلومتر 8 ميليارد و 750 ميليون ريال اعتبار دارد كه سال گذشته و امسال در مجموع 6 ميليارد ريال اعتبار تملك دارايي هاي سرمايه اي استان به آن اختصاص يافت.
محمد حسيني با بيان اين كه اين پروژه در حال حاضر 65 درصد پيشرفت فيزيكي دارد افزود: اين پروژه از سال گذشته آغاز شده و تا پايان سال براي روكش آسفالت آماده مي شود و عمليات آسفالت آن سال آينده تامين اعتبار خواهد شد.
وي در خصوص محور منصورآباد- آرين شهر نيز گفت: در 15 كيلومتر از اين محور 5/22 كيلومتري عمليات خاك ريزي انجام شده و در مجموع 28 ميليارد ريال اعتبار از محل تملك دارايي استان براي اين پروژه در نظر گرفته شده است.
وي ادامه داد: سال گذشته 4 ميليارد ريال و امسال هم 6 ميليارد و 600 ميليون ريال اعتبار به اين پروژه اختصاص يافت و اين محور كه از حدود سال 1385 آغاز شده در حال حاضر 54 درصد پيشرفت فيزيكي دارد.
وي با اشاره به محور نوغند- بيدسك- نگينان گفت: كل اعتبار اين پروژه 3 ميليارد ريال است و امسال اين اعتبار از محل بودجه هاي عمراني مصوب شده و تاكنون يك ميليارد و 680 ميليون ريال آن تخصيص يافته است.
وي اضافه كرد: اين محور 5/13 كيلومتري 46 درصد پيشرفت دارد و با اجراي اين پروژه روستاهاي نوغند، مناوند، بيدسك، منند و نگينان از مزاياي آن برخوردار خواهند شد و از آن جا كه شروع پروژه مربوط به سال جاري است زمان بهره برداري آن هنوز مشخص نشده است.
وي در خصوص پروژه نگينان- سرحد گفت: كل اعتبار اين پروژه يك ميليارد و 300 ميليون ريال است كه امسال يك ميليارد ريال آن مصوب شده و از اين ميزان 610 ميليون ريال تخصيص يافت.
وي ادامه داد: زيرسازي و آسفالت 14 كيلومتر اين پروژه امسال آغاز شده ولي هنوز تكميل و به بهره برداري نرسيده است.
وي با اشاره به راه روستايي جاجنگ- درميان گفت: كل اعتبار مصوب اين پروژه هم يك ميليارد و 450 ميليون ريال است كه اين ميزان از محل اعتبارات تملك دارايي هاي استان مصوب و تخصيص يافت.وي افزود: عمليات زيرسازي و آسفالت اين محور از ابتداي امسال آغاز و پروژه به بهره برداري رسيد.
وي اضافه كرد: براي راه روستايي 6 كيلومتري دره چرم- خلف 600 ميليون ريال اعتبار مصوب شد و تخصيص يافت و عمليات احداث آن امسال آغاز و به بهره برداري رسيد.
وي خاطرنشان كرد: 2 ميليارد ريال اعتبار نيز از محل بودجه هاي عمراني براي راه رجنوك تخصيص يافت و احداث اين محور 5 كيلومتري از سال گذشته آغاز شده است.
وي در خصوص راه روستايي محمدآباد- دادران گفت: در مجموع يك ميليارد و 900 ميليون ريال اعتبار براي اين پروژه مصوب و تخصيص يافت و در اين محور 6 كيلومتري عمليات احداث ابنيه و زيرسازي انجام شد.وي ادامه داد: اين پروژه از حدود 2 ماه قبل آغاز شده در حال حاضر 20 درصد پيشرفت فيزيكي دارد و روستاهاي محمدآباد- دادران و روستاهاي اطراف آن از مزاياي اين محور برخوردار خواهند شد.
وي در خصوص محور خيرآباد گفت: طول اين پروژه 9 كيلومتر است و 5 ميليارد و 700 ميليون ريال اعتبار از محل تملك دارايي هاي استان براي آن مصوب و هزينه شد و روستاهاي كلاته گاويج، خير آباد، گزند و گاويج از اين محور برخوردار خواهند شد و محورهاي رجنوك و خيرآباد دهه فجر افتتاح مي شوند.
وي با اشاره به محور 14 كيلومتري دفت آباد- اسكندر گفت: يك ميليارد ريال اعتبار براي اين پروژه مصوب شده است و روستاهاي اسكندر، دفت آباد، كلاته حاجي عطا و جاجنگ از اين محور استفاده خواهند كرد كه براي انجام عمليات زيرسازي، آسفالت و ابنيه به 9 ميليارد و 500 ميليون اعتبار تكميلي نياز دارد.
وي اضافه كرد: محور تخته جان- زيدان- بوته زيرگ به طول 33 كيلومتر يك ميليارد و 500 ميليون ريال اعتبار دارد و روستاهاي تخته جان، بوته زيرگ، رود رباط، اشك و زيدان در مسير اين محور ارتباطي قرار دارند.
به گفته وي اين پروژه سال گذشته آغاز شد و به 18 ميليارد و 500 ميليون ريال اعتبار نياز دارد.
وي خاطرنشان كرد: دو منطقه اشك- زيدان- رود رباط به زيركوه قاينات و خونيك چهارتنگ- مود به روستاي اسكندر فاقد راه است كه در دور دوم سفر رئيس جمهور مورد بازديد رئيس دفتر مناطق محروم رئيس جمهور قرار گرفت و عمليات اجرايي راه هاي اين دو منطقه آغاز و فاز اول آن تامين هزينه شد كه در دست اقدام است.
وي افزود: در صورت تكميل شدن اين دو پروژه بيش از 90 درصد روستاهاي بالاي 20 خانوار شهرستان درميان از راه آسفالته مناسب برخوردار خواهند شد.
وي در خصوص محور منصورآباد- اسديه نيز گفت: در حال حاضر عمليات مربوط به تعريض جاده و ساخت و ساز ابنيه آن در حال انجام است و سال گذشته از منصورآباد تا دو راهي نوغاب تعريض و روكش آسفالت انجام شد و اگر امسال شرايط جوي مناسب باشد از منصورآباد تا اسديه كه عمليات تعريض انجام شده روكش آسفالت خواهد شد.
وي در خصوص دلايل تاخير اين پروژه خاطرنشان كرد: چند سال قبل اقدامات زيادي در اين زمينه به ويژه در محور منصورآباد تا بورنگ انجام شد كه تغيير مسير جاده و ايجاد چندين پل از جمله اين اقدامات است.
وي با تاكيد بر هزينه بر بودن اين پروژه افزود: اعتبارات تخصيص يافته در اين زمينه جوابگو نبوده تا پروژه در موعد مقرر و به سرعت تكميل شود.
وي در خصوص محور اسفشاد گفت: اين پروژه فاز به فاز انجام مي شود به طوري كه اين محور تا روستاي درميان انجام و امسال در فاز بعدي تا روستاهاي دادران و محمدآباد انجام خواهد شد و در سال جاري برنامه ريزي لازم در اين خصوص انجام و براي اجاره به پيمانكار واگذار شده است.
وي تصريح كرد: بايد طرح توجيهي براي اين محور تهيه شود تا به عنوان يك جاده بين شهرستاني كه مركز شهرستان درميان را به سربيشه وصل مي كند مطرح و اهميت آن تبيين و آشكار شود.
علاوه بر آن به محور درميان به سمت دوشنگان كه جاده اي با جاذبه هاي گردشگري است اعتبار اختصاص يابد.
يکشنبه 22 دي 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خراسان]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 318]