واضح آرشیو وب فارسی:حيات: توسط مشاور مطبوعاتي رييس جمهور؛دستورالعمل صهيونيست ها براي انتشار اخبار خاورميانه منتشر شد
تهران - حيات
مشاور مطبوعاتي رييسجمهور "دستورالعمل انتشار خبر درباره خاورميانه" را بر اساس گزارش يك خبرنگار كاركشته خارجي مقيم اسپانيا منتشر كرد .
به گزارش حيات ، متن يادداشت علي اكبر جوانفكر به شرح زير است:
يك خبرنگار كاركشته خارجي مقيم اسپانيا كه طي ۲۵ سال گذشته ، در اين كشور سرگرم انجام فعاليت خبري است و با محافل رسانه اي و سياسي در آمريكاي لاتين نيز ارتباطات گسترده اي دارد ، از طريق ايميل مطلبي با عنوان “دستورالعمل انتشار خبر در باره خاورميانه” را به زبان اسپانيولي براي بنده ارسال كرده است. او در ايميل خود تصريح كرده است كه اين دستور العمل را از سه مجراي مختلف يعني بوينوس آيرس ، سائوپولو و پاريس دريافت كرده است .
بدون هيچگونه دخل و تصرفي در مطلب دريافتي، آن را جهت رويت مخاطبان محترم ترجمه كرده ام :
ضوابط انتشار خبر در باره خاورميانه:
۱- در خاورميانه همواره اين عربها هستند كه اول حمله مي كنند و اسرائيل در موضع دفاعي قرار دارد . دفاع نيز “انتقام” ناميده مي شود.
۲- نه عربها ، نه فلسطيني ها حق كشتار شهروندان را ندارند و چنين اقدامي “تروريسم” ناميده مي شود.
۳- در مواردي كه “قربانيان غيرنظامي” توسط اسرائيل صورت گرفته باشد ، بايد گفته شود كه اين كار “دفاع قانوني” از خود بوده است.
۴- پرتاب موشك و بمب به سوي اسرائيلي ها بايد همراه با “نگراني عميق ابراز شده از سوي رهبران غربي” نشان داده شود و اين نكته نيز مورد تاكيد قرار گيرد كه “اين واكنش جامعه جهاني” است .
۵- هنگامي كه فلسطينيان يا ديگر اعراب ، سربازان اسرائيلي را اسير مي كنند بايد اين اقدام به عنوان “ربودن افراد بي دفاع” وانمود شود.
۶- هنگامي كه اسرائيل ، فلسطينيان يا اعراب ساير كشورها را زنداني مي كند بايد از آن به عنوان “بازداشت تروريستها” ياد شود بدون آنكه در باره ماهيت آنها مانند مرد ، زن ، كودك ، غيرنظامي يا نظامي بودن يا وزير و نماينده بودن آنها ، صحبتي به ميان آيد. در هيچ موردي به دلايل امنيتي نبايد در باره “تعداد زندانيان” ، “موقعيت زندان ها” يا “زندانهاي به شدت حفاظت شده” صحبت شود. ضوابط مربوط به “عدم اجازه بازديد نمايندگان صليب سرخ يا ساير سازمانهاي بين المللي از اين زندانها” نيز به قوت خود باقي است.
۷- هنگامي كه نام “حماس” در خبرها آورده مي شود بايد به آن عنوان ” سازمان تروريستي مورد حمايت و تدارك شده از سوي سوريه و ايران” اضافه گردد.
۸- هنگامي كه در خبرها نام اسرائيل برده مي شود ، اضافه كردن اين مطلب كه “اسرائيل مورد حمايت و پشتيابي مالي آمريكا قرار دارد” ، ممنوع است.
۹- هنگامي كه خبرها در باره اسرائيل يا درگيري با فلسطينيان باشد نبايد از جملاتي مانند ” سرزمين هاي اشغالي” ، “قطعنامه هاي سازمان ملل ” ، ” تجاوز به حقوق بشر” و “معاهده ژنو” استفاده شود.
۱۰ – بايد اين نكات در خبرها برجسته شود كه فلسطينيان و ساير اعراب “بزدل” هستند زيرا در بين مردم غيرنظامي پنهان مي شوند و نيروهاي اسرائيلي به همين خاطر ” در دفاع قانوني از خود” ناچار هستند با استفاده از مسلسل ، بمب هاي مخرب يا آتش زا و نارنجك به خانه ها ، مدارس ، مساجد ، بيمارستانها و ساير مراكز عمومي كه به محل اختفاي “تروريستها” تبديل شده اند، حمله كنند و در برخي از مواقع به صورت ناخواسته و به رغم حداكثر احتياط ، شماري از افراد غيرنظامي نيز قرباني مي شوند.
۱۱- همواره به اين امر دقت شود كه مصاحبه ها با افراد اسرائيلي صورت پذيرد و از مصاحبه با اعراب و فلسطينيان اجتناب گردد و به مخاطبان توضيح داده شود كه اسرائيلي ها بهتر از اعراب به زبان انگليسي ، فرانسوي ، اسپانيولي و پرتغالي صحبت مي كنند.
۱۲- كساني كه اين ضوابط را اجرا نكنند بايد به عنوان افراد “خطرناك” و “ضد يهود” در نظر گرفته شوند.
پايان پيام
شنبه 21 دي 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: حيات]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 68]