واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: درهمايش شوراهاي امربهمعروف ادارات استان مركزي بيان شد: انگيزه امامحسين(ع)ازنهضت عاشورا،تقواوامربهمعروف بود هنوزموفق به اجراي كامل احكام اسلامي نشدهايم
خبرگزاري دانشجويان ايران - اراك
سرويس: شهرستانها
در همايش شوراهاي امر به معروف و نهي از منكر ادارات و كارخانجات استان مركزي، بر ضرورت شناخت و تبيين چگونگي اجراي فريضه امر به معروف و نهي از منكر در جامعه، تاكيد شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) - منطقه مركزي - "آيتالله احمد محسني گركاني"، نماينده وليفقيه در استان مركزي و امام جمعه اراك، در اين همايش، با تبيين واقعه عاشورا، هدف از اين رويداد را احياي امر به معروف و نهي از منكر در دين دانست و گفت: پايه و اساس و انگيزه امام حسين(ع) از نهضت عاشورا، تقوا و امر به معروف و نهي از منكر بود كه با گذشت هزاران سال از آن اين فريضه همچنان در جامعه زنده است.
وي با بيان اينكه امر به معروف و نهي از منكر بر آحاد جامعه واجب و ضروري است، بيان كرد: امروز تمامي مردم خصوصا مسئولان نظام اسلامي در اجراي اين فريضه مسئوليت دارند و بايد با برنامهريزي مدون در اين عرصه حضور جدي داشته باشند.
معاون سياسي و امنيتي استاندار مركزي و معاون امور كارخانجات و ادارات ستاد احياي امر به معروف و نهي از منكر استان نيز، با بيان اينكه در اجراي اين فريضه از سوي مجريان، بايد دقت نظر وجود داشته باشد، گفت: بايد امر به معروف و نهي از منكر را شناخته، كاري نكنيم كه به اين حكم شرعي خلل وآسيبي وارد شود.
"ابولقاسم نصراللهي"، به خصوصيات مجريان و ناهيان از منكر اشاره كرد و افزود: آشنايي كامل با امر به معروف، تاثيرگذاري آمر بر افراد، اجراي واقعي فرامين امر به معروف و نهي از منكر در زندگي شخصي و نيز نوآوري در اجراي امر به معروف و نهي از منكر، بايد از ويژگيهاي آمران به معروف باشد.
وي با تاكيد بر اينكه روشهاي خشونتطلبانه در اجراي اين وظيفه ديني نميتواند نيازهاي جامعه را تامين كند و زمينهساز رفع انحرافات در جامعه شود، گفت: بايد با توسعه علم و آگاهي و با حفظ شخصيت و حرمت افراد، در صورت بروز هرگونه ناهنجاري در جامعه، به صورت قاطع و نه با قوه قهريه با منكر برخورد كرد تا زمينه از ميان رفتن آن در جامعه فراهم شود.
اين مسئول با يادآوري اينكه صبر و بردباري از ملزومات احياي امر به معروف و نهي از منكر است، توضيح داد: براي جايگزين شدن معروفها بهجاي برخي منكرها، به زمان، بردباري و صبر نياز است.
نصراللهي با اشاره به وقوع برخي منكرها در مداحيها، بر لزوم اصلاح مداحيهاي نادرست در جامعه تاكيد كرد و گفت: برخي مداحان با آهنگهاي خارجي دست به مداحي ميزنند كه اين مداحان فلسفه و چرايي وقوع اين حادثه را زير سوال ميبرند.
به گزارش ايسنا، مديركل امور روحانيون استانداري مركزي نيز بر اهميت منكرشناسي در جامعه و اصلاح منكرات از خود، تاكيد و بيان كرد: امر به معروف و نهي از منكر تنها نبايد معطوف به نوع حجاب يا لباس شود، بلكه در كنار آن، آمران به معروف و ناهيان از منكر بايد ضمن شناخت منكرات اطراف خود، در جهت اصلاح آن اقدام كنند.
در اين جلسه مقرر شد، شوراي امر به معروف و نهي از منكر هر دو هفته يكبار در قالب جلسات اخلاق برگزار و گزارشي پيرامون عملكرد دستگاهها در اين زمينه با حضور نماينده وليفقيه در استان و استاندار ارائه شود.
انتهاي پيام
دوشنبه 16 دي 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 77]