تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):كوتاه كردن ناخن، از آن رو لازم است كه پناهگاه شيطان است و فراموشى مى آورد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867366861




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

ویروس‌ها در 7 سال 260 برابر شدند


واضح آرشیو وب فارسی:تبیان: ویروس‌ها در 7 سال 260 برابر شدند
افزایش حمله ویروس‌ها در سال‌های اخیر
تعداد كدهای مخرب و بدافزارهای رایانه‌ای از ابتدای سال 2000 میلادی تاكنون افزایش چشمگیری داشته به طوری كه تعداد و تنوع ویروس‌های فعال تنها در عرض هفت سال، 260 برابر شده است. به عقیده بسیاری از كارشناسان امنیتی، مشكل نگران‌كننده‌تر، استمرار این روند با بهره‌گیری فزآینده از روش‌ها و فناوری‌های پیشرفته برای نفوذ و ایجاد تخریب در رایانه‌های سراسر جهان است، روند افزایش چشمگیر كدهای مخرب با ایجاد تغییرات عمده در تعداد انواع آنها نیز همراه بوده است. بنابر گزارش شركت پاندا، ویروس‌های معمول رایانه‌ای كه در سال 2000 میلادی، 81 درصد از كل كدهای مخرب را تشكیل می‌دادند، اكنون تنها یك‌درصد از مجموع آنها را تشكیل می‌دهند و این در حالی است كه تروجان‌ها با 14درصد مجموع بدافزارها در هفت سال گذشته، اینك 53 درصد كل آمار را به خود اختصاص داده‌اند و این امر به دلیل محبوبیت حملات خاموش و خزنده در بین خرابكاران اینترنتی است كه بیشتر توسط اسب‌های تروا انجام می‌شوند. براساس این گزارش جاسوس‌افزارها (Spyware) نیز كه تا قبل از سال 2002 میلادی، هیچ سهمی در بین انواع كدهای مخرب نداشتند، اكنون با اختصاص بیش از 20 درصد مجموع آنها، یك معضل جدی در امنیت جهانی اطلاعات محسوب می‌شوند، این كدها اغلب برای سرقت اطلاعات محرمانه و كسب درآمد مستقیم یا غیرمستقیم توسط مجرمان اینترنتی، مورد استفاده قرار می‌گیرند. بنابر اعلام، كرم‌های رایانه‌ای با اینكه هنوز هم تهدید نسبتا جدی برای كاربران رایانه تلقی می‌شوند، رفته‌رفته از دوران سلطه و حكمرانی مطلق خود بر اینترنت، در سال‌های 2002 تا 2005 میلادی، فاصله می‌گیرند و جای خود را به بدافزارهایی می‌دهند كه به نحوی سرقت پول و كسب درآمد را تسهیل می‌كنند. آزمایشگاه‌های امنیتی پاندا، تنها راه كاهش تهدیدات اینترنتی را افزایش و ارتقای آگاهی كاربران، استفاده از برنامه‌های امنیتی به روز شده و فناوری‌های پیشرفته حفاظتی و نیز به روزرسانی برنامه‌های كاربردی مهم، برای ترمیم حفره‌های امنیتی جدید، می‌دانند. منبع: هموطن سلاممطالب مرتبط:به‌ دنبال‌ تعریفی‌ جامع‌ از هرزنامه (SPAM) كرك ویستا، یك تروجان است آشنایی با کرم Dref-AF آماری از آسیب پذیری ضد ویروس ‌ها! به نرم‌افزار امنیتی خود اطمینان دارید؟ SPAM, WORM, TROJAN چه فرقی با هم دارند؟





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تبیان]
[مشاهده در: www.tebyan.net]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 398]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن