تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 8 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هرگاه به نماز ايستادى، با دل به خدا رو كن تا او نيز به تو رو كند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1845900308




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

معاون وزير خارجه: تحريمهاي اقتصادي موجب افزايش خودباوري در ايران شد


واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: معاون وزير خارجه: تحريمهاي اقتصادي موجب افزايش خودباوري در ايران شد
توكيو- معاون آسيا و اقيانوسيه وزير امور خارجه جمهوري اسلامي ايران ، گفت:تحريمهاي غيرقانوني كه عليه ايران وضع شد ، نه تنها تغييري در اراده رهبران ما ايجاد نكرد بلكه خودباوري و اتكاي به خود را افزايش داد.


" محمدمهدي آخوندزاده" در آخرين روز از سفر به ژاپن در گفت و گو با خبرنگار ايرنا به تشريح اهداف و نتايج سفر خود پرداخت و افزود: ما در اين سفر و در ديدار با مقامات ژاپني براي ژاپنيها تشريح كرديم كه هم اينك در جمهوري اسلامي ايران يك اجماع ملي شكل گرفته است كه با اين كشور نمي شود با زبان زور و اسلحه سخن گفت.
آخوندزاده كه به دعوت رسمي " كنيچيرو ساسائه " معاون سياسي وزارت امور خارجه ژاپن براي شركت در هجدهمين كميته مشترك مشورتي سياسي به اين كشور سفر كرده است، خاطرنشان كرد: ايرانيان در داخل و خارج از اين كشور پيشرفت و توسعه را حق مسلم خود مي دانند و هيچ دولت زورگويي حتي دولت انتقالي آمريكا هم با همه فشارهايي كه به ايران وارد كرد، نتوانست كوچكترين تاثيري در اراده ملي مردم ايران و رهبريت كشور ايجاد كند.
وي افزود: جمهوري اسلامي ايران اين مسير پر افتخار اتكاي بخود و خودباوري و تكيه بر ارزشهاي خودي را دارد ادامه مي دهد، ضمن اين كه ايران به جهت برخورداري از فرهنگ كهن، تعامل ، بردباري ، صبر و رفتار حكيمانه با ديگران ، اين پيام را هم داده است كه از كشورهايي كه علاقه مند هستند در بخشهاي توسعه اي ايران شريك شوند و با اين كشور كار كنند ، استقبال مي كند.
وي يادآور شد: بر اين اساس نيز در حال حاضر شرايط براي ورود سرمايه گذاران از جمله سرمايه گذاران ژاپني به ايران كاملا فراهم است و بخشي از صحبتهاي ما با دوستان ژاپني نيز در اين سفر در همين ارتباط بوده است.
به گفته آخوندزاده، پس از برگزاري سمينار آشنايي با فرصتهاي سرمايه گذاري در جمهوري اسلامي ايران كه اخيرا با حضور جمعي از معاونين وزراي بخشهاي اقتصادي كشورمان و نيز مديران ارشد شركتهاي بزرگ ژاپني در توكيو برگزار شد، ابعاد فني و فرصتهاي مشخص براي علاقه مندان ژاپني تشريح شد.
وي افزود: ما در مذاكرات با مقامات ژاپني تلاش كرديم تا اراده قوي سياسي كشورمان را كه در قالب برنامه توسعه بيست ساله و اجراي اصل 44 قانون اساسي است هم براي آنها تبيين كنيم و به دوستان ژاپني بگوييم كه در پشت آن فرصتهاي اقتصادي كه همكاران فني ما در اينجا تشريح كرده ند ، يك اراده سياسي قوي است و افرادي كه بخواهند در حوزه هاي مختلف عمراني ايران از جمله نفت و گاز، ساختمان سازي، راهسازي، طرحهاي زير بنايي و طرحهاي بندري شركت كنند ، از حمايت قاطع مسئولان ايراني برخوردار خواهند بود.
* ژاپن كشور مهمي در منطقه آسيا است
معاون وزير امور خارجه جمهوري اسلامي ايران ، اظهارداشت: ژاپن كشوري مهمي در منطقه آسيا است كه با توجه به شاخصهاي مختلفي كه دارد ، توانسته است تاثيرات زيادي را در توسعه و در انتقال تجارب خود به بسياري از كشورهاي جهان برجا گذارد و بر اين اساس در وهله نخست ما ژاپن را در مجموعه آسيا مي بينيم و معتقد هستيم كه نه فقط ژاپن بلكه كشورهاي آسيايي ظرفيتها و توان متعدد و مختلفي دارند براي اين كه بتوانند در توسعه جهاني تاثير گذار باشند.
آخوند زاده با بيان اينكه بسياري از كشورهاي آسيايي براي ساليان طولاني طعم تلخ استثمار و استعمار را چشيدند، گفت: اين كشورها پس از گذشت دهه هاي متفاوت الان در وضعيتي قرار گرفته اند كه مي توانند در روابط بين المللي واقعا تاثير گذار باشند و بر اين اساس نيز اعتقاد داريم كه ژاپن به دليل برخورداري از سابقه تمدني بالا، توان بالاي فني و تكنيكي و نيز حضور در آسيا ، ظرفيتهاي زيادي دارد كه مي تواند اين ظرفيتها در توسعه آسيا بكار گرفته شود.
وي افزود: جمهوري اسلامي ايران نيز به عنوان كشوري تاريخي و با امكانات متعدد و مهمتر از همه كشور مستقلي ازنظر سياسي و پويايي در عرصه هاي مختلف مي تواند اين نقش آفريني را بخوبي ايفا كند.
وي توضيح داد: اين اعتقاد در حال حاضر وجود دارد كه با توجه به اين كه اين قرن ، قرن آسيا است ، هرچقدر اين تواناييها بيشتر شناخته و بكار گرفته شود مسلما تاثير مستقيمي بر پيشرفت و توسعه آسيا و حتي كل جهان به دنبال خواهد داشت.
وي در پاسخ به اين سوال كه آيا سطح روابط جمهوري اسلامي ايران با ژاپن در سطح قابل قبولي قرار دارد يا خير؟، گفت: من تصور مي كنم كه پاسخ به اين سوال منفي باشد به جهت اين كه درصد كمي از ظرفيتهاي موجود دوجانبه در حال استفاده است.
در حال حاضر از سوي ايران هيچ محدوديتي براي توسعه روابط وجود ندارد و دوستان ژاپني ما در تعاملات خودشان با محدوديتهايي روبرو هستند كه اميدوار هستيم اين محدوديتهايي كه به ژاپن تحميل شده است كنار رود ، چرا كه مطمئن هستيم ملت ژاپن و مردم اين كشور علاقه مند هستند كه روابط ديرينه 80 ساله ژاپن با ايران در تمامي زمينه ها گسترش يابد.
* بايد روابط ايران و ژاپن در زمينه هاي مختلف گسترش يابد
معاون وزير امور خارجه جمهوري اسلامي ايران در ادامه ، گفت: بيشترين حجم روابط كنوني ايران با ژاپن فعلا تجاري و بر محور صادرات نفت به اين كشور متمركز است، اما بايد بتوانيم اين روابط را از حالت صرف تجاري به ديگر بخشها نيز گسترش دهيم.
آخوندزاده افزود: در حال حاضر جمهوري اسلامي ايران يكي از تامين كنندگان بزرگ نفت خام ژاپن است و روزانه به طور متوسط 500 هزار بشكه نفت خام مورد نياز اين كشور را تامين مي كند و برخي نيازهاي كشورمان نيز از اين كشور تامين مي شود.
وي خاطرنشان كرد: درصورتي كه بتوانيم بتدريج روابط دو كشور را از حالت تجارت به بخشهاي ديگر گسترش دهيم ، اين موضوع خود مي تواند در هر دو كشور منشا آثار مثبتي باشد.
وي اضافه كرد: از جمله با توجه به بحران اقتصادي كه در حال حاضر در جهان وجود دارد و اين بحرانها بر ژاپن نيز تاثيرات خود را خواهد گذاشت ، بسياري از شركتهاي ژاپني الان دچار اين نگراني هستند و ايران كه در قلب يك بازار 300 ميليون نفري قرار دارد ، فرصت مناسبي براي دو كشور فراهم كرده است كه بتوانند از آن بخوبي استفاده كنند.

* برگزاري نشستهاي مشترك كشورها زمينه اي براي درك متقابل از يكديگر است
معاون آسيا و اقيانوسيه وزارت امور خارجه جمهوري اسلامي ايران با اشاره به برگزاري هجدهمين نشست كميته مشترك مشورتي سياسي ايران و ژاپن در توكيو ، گفت: برگزاري اين گونه كميته هاي مشورتي براي درك متقابل مسئولان كشورها از يكديگر بسيار مهم است زيرا يك زمان توسط ديگران از ما صحبت مي شود ، كه طبيعي است افرادي كه در مورد ما صحبت مي كنند ، نقطه نظرات خود را بيان مي كنند و حرفهايي را مي زنند كه نه فقط واقعيت ندارد بلكه به طور يقين با يك انگيزه هاي خاص سياسي مطرح مي شود.
آخوند زاده افزود: نخستين تاثير برگزاري اينگونه نشستهاي مشترك سياسي ميان دو كشور آن است كه مقامات دو كشور به طور مستقيم و رودرو موارد و موضوعات مورد علاقه دو كشور را به بحث و تبادل نظر مي گذارند و اين موضوع مي تواند زمينه اي براي ارتقاي اعتماد فيمابين باشد و هرجايي كه اين حلقه و اتصال ضعيف باشد ، ديگران مي آيند و حرفهاي خودشان را مي زنند.

* سياستهاي جنگ افروزانه دولت بوش خسارتهاي زيادي را به مردم آمريكا، آسيا و منطقه وارد كرد
معاون وزير خارجه جمهوري اسلامي ايران به محورهاي مذاكرات خود با مقامات ژاپني اشاره كرد و گفت: از جمله محورهايي كه در مذاكرات با دوستان ژاپني مطرح شد و آنها نيز اين موضوع را پذيرفتند آن بود كه سياستهاي جنگ افروزانه دولت انتقالي آمريكا و خساراتي كه سياستهاي دولت جرج بوش به مردم اين كشور، منطقه و آسيا وارد كرد، باعث شد تا بسياري از كشورهاي جهان با بحران كنوني در بازارهاي مالي روبرو شوند و متاسفانه بخش اقتصادي كشورهاي آسيايي كه راه پيشرفت و ترقي را دنبال مي كنند ، دارند تاوان سياستهاي سوداگرايانه ، سود جويان و منفعت طلبانه ناشي از استفاده ازاعتماد مشتريان آمريكايي را مي پردازند.

* ايران و همه كشورها بايد كمك كنند تا فشار اين بحران بر كشورهاي ضعيف كمتر شود
معاون وزير امور خارجه جمهوري اسلامي ايران، گفت: در ديدار با مقامات ژاپني مطرح شد كه ايران و تمامي كشورهاي جهان بايد كمك كنند تا فشارهاي ناشي از اين بحرانها متوجه مردم مستضعف، كشورهاي ضعيف و افرادي كه قرباني اينگونه بي انظباطي ها هستند ، نشود.
آخوند زاده افزود: تصور مي كنم كه حتي اقتصاد قوي چون اقتصاد ژاپن هم نتوانسته است در مقابل اين موج بنيان افكن بحران مالي مصون باشد و ژاپنيها هم گلايه مند هستند به طوري كه آثاري كه اين بحران جهاني در ژاپن برجاي گذاشته است ، دولت ژاپن را مجبور كرده است تا وارد ميدان شود و كمك كند به يك نوع التيام بخشيدن به اين جراحتي كه الان ايجاد شده است.
وي با تاكيد بر اهميت برگزاري نشست كميته هاي مشورتي سياسي ميان دو كشور ، گفت: نشست كميته هاي مشورتي و برگزاري مذاكرات رودر رو موجب مي شود تا طرفين بتوانند به ريشه ها و مسايل اصلي موجود ميان دو كشور و جهان از جمله بحرانها اخير در بازارهاي مالي جهان بپردازند و بر آن اساس راهكارهاي جديدي را براي عبور از اين مراحل پيشنهاد كنند.

* اعتبار موسسات مالي غربي به شدت خدشه دار شده است
معاون وزير امور خارجه جمهوري اسلامي ايران با اشاره به اين بحرانها ، گفت: در جريان مذاكرات با طرفهاي ژاپني اين موضوع را مطرح كرديم كه اعتبار موسسات مالي بين المللي دنيا كه عموما ريشه در غرب دارد به شدت خدشه دار شده است و ديگر نمي توانند پاسخگوي مسايل روز باشند.
آخوندزاده، افزود: امروز اين موضوع بسياري از اقتصاد دانان متفكر دنيا را به انديشه وا مي دارد و بايد بنشينند و در فكر طرحهاي جديدي باشند، تا كشورهاي دنيا مجددا با چنين شرايطي مواجه نشوند.
وي اضافه كرد: در اين نشستها اعلام كرديم كه جمهوري اسلامي ايران به عنوان كشوري كه داراي منابع عظيم انرژي است و توانمنديهاي بسياري در اين زمينه ها دارد آماده همكاري در اين زمينه ها است.

* ژاپنيها علاقه مند به ادامه همكاريها با ايران هستند
معاون آسيا و اقيانوسيه وزارت امور خارجه جمهوري اسلامي ايران در ادامه با تاكيد بر نقش ديدارهاي متقابل در رسيدن به فهم مشترك از تحولات موجود در دنيا ، گفت: در اين ديدارها اين احساس وجود داشت كه ژاپنيها علاقه مند هستند تا همكاريهاي خود را با ايران در سطوح مختلف ادامه دهند.
آخوندزاده با بيان اين كه ژاپنيها همچنين خواستار آن هستند كه به طور مبتكرانه بنشينند و دراين ارتباط فكر و كار كنند، افزود: هرچند كه ممكن است ديدگاههاي دو طرف در برخي موارد با يكديگر منطبق نباشد اما نقاط مشترك زيادي داريم و تصور مي كنم كه اين پروسه برگزاري نشستهاي مشترك مي تواند كمك كند به اين دسترسي ما به آن فهم مشتركي كه مي تواند حركتي باشد در راستاي تحكيم صلح و ثبات در منطقه ، بويژه در بحث افغانستان كه احساس كردم اين نگراني مشتركي است كه ژاپنيها نيز آن را دارند.
وي توضيح داد: در اين ديدارها اشاره شد كه افغانستان سال بسيار خونيني را پشت سر گذاشته است به طوري كه بيش از هشت هزار نفر در سال گذشته ميلادي (2007) در افغانستان قرباني تروريسم افراطگراها شدند و اين نشانه آن است كه مجموعه سياستهاي كشورهاي مدعي برقراري صلح و ثبات در افغانستان در حال حاضر به بن بست رسيده است.
وي خاطرنشان كرد: در اين ديدارها در زمينه افغانستان به فهم مشترك و تشريك مساعي دست يافتيم و با تبادل نظر مشترك در اين زمينه و ادامه اين ارتباطها موافقت كرديم وقرار است تا همكاريهاي نزديكتري در زمينه بازسازي افغانستان و در چارچوب فرمولهايي كه در تهران به آنها خواهيم رسيد ، ادامه دهيم.

* ايران قدرت منطقه اي است و بدون حضور ايران مسايل منطقه اي و بين المللي حل نخواهد شد
آخوندزاده از جمهوري اسلامي ايران به عنوان يك قدرت بزرگ و منطقه اي ياد كرد و افزود : بدون حضور ايران مسايل منطقه اي و بين المللي حل نخواهد شد.
وي به برگزاري كنفرانس بين المللي كه در زمينه بازسازي افغانستان اخيرا در فرانسه برگزار شد و جمهوري اسلامي ايران به دلايلي كه پيش از اين نيز اعلام شد در آن حضور نيافت اشاره كرد و اظهارداشت: به ادعاي شركت كنندگان در اين كنفرانس ، اين نشست بدون حضور ايران با شكست كامل روبرو شد.
وي يادآور شد: در اين نشست شركت كنندگان سراغ هيات ايراني را مي گرفتند ، به دليل آن كه ايران كشوري است كه تاكنون بيشترين كمك را براي بازسازي افغانستان داشته و بيشترين تاثيرات معنوي و اشتراكات فرهنگي را با اين كشور دارد.
به گفته آخوند زاده ، قدرت ايران يك قدرت ايجابي است و هرجايي كه اين كشور حضور داشته باشد ، اميد و اميدواري ايجاد مي شود و آنهايي كه علاقه ندارند كه اميد به صلح ، ثبات، آينده و پيشرفت در منطقه زنده باشد به قول خودشان به دنبال منزوي كردن ايران هستند اما از آنجايي كه ملتهاي منطقه ، ملتهاي اميدوار و با نشاطي هستند ، همه دنبال هيات ايراني و حضور ايران در چنين نشستهايي هستند.

* استفاده از سياستهاي زور عليه ايران ، سياستي شكست خورده است
معاون وزير امور خارجه جمهوري اسلامي ايران در ادامه خاطرنشان كرد: قدرت ايران در واقع قدرت مردم ، فرهنگ و تمدن ايراني و تاثير معنوي ما است و بر اين اساس كشورهايي كه مي خواهند با توسل به زور، اسلحه و يا تهديد با ايران مقابله كنند، اين مساله را بر نمي تابند اما هر كشوري كه بخواهد با اين ابزار با ايران مقابله كند، سياستهايش با شكست مواجه خواهد شد.
آخوندزاده افزود: نشانه واضح در اين زمينه آن عربده كشيهايي بود كه جرج بوش رييس جمهور آمريكا و اطرافيانش مطرح كردند و نتيجه آن شد كه باراك اوباما بيايد و موضوع تغيير را مطرح كند.
كه ما به دنبال تغيير هستيم و به هر حال در صحبت با دوستان ژاپني هم ما اين حوزه تمدني ايران وتاثير كذاري معنوي و فرهنگي ايران را براي آنها تشريح كرديم كه اين مساله تا كجا ها امتداد دارد و در اين ديدارها نيز گزارشي را از سفر خودم به هند و پاكستان و علايقي كه مردم اين دو كشور به ايران دارند را عنوان كردم.

* تحريمها بر عليه ايران خللي در دستيابي ايران به دانش هسته اي نداشت
معاون وزير امور خارجه جمهوري اسلامي ايران در ادامه با اشاره به اين كه تلاشهاي آمريكا و همه آنهايي كه نمي خواستند ايران به تكنولوژي هسته اي دست يابد با شكست مواجه شده است، گفت: امروز ايران به اين فناوريهاي نوين هسته اي دست يافته است و هر فشاري را كه غرب مي توانست در اين زمينه به كشورمان وارد كرد اما نتوانستند خللي در عزم و اراده مردم و مسئولان ايراني ايجاد كنند.
آخوند زاده خاطرنشان كرد: يك اجماع ملي در داخل و خارج ايران در زمينه برنامه هسته اي صلح آميز كشورمان شكل گرفته است كه برنامه صلح آميز هسته اي ايران برنامه اي غيرقابل برگشت است و تمامي مسئولان ايراني نيز از ابتداي اين برنامه تاكنون همواره اعلام كرده و مي كنند كه برنامه هسته اي ايران ، اهداف صلح آميزي را دنبال مي كند.
وي اظهارداشت: امروز لازم نيست كه ما ثابت كنيم كه اهداف صلح آميز را دنبال مي كنيم بلكه نوبت آنها است كه بروند و توضيح دهند، چرا براي ايران مزاحمت ايجاد مي كنند و چه دليلي دارد كه بوش و اطرافيان آن بگويند ايران به دنبال بمب هسته اي است.
وي اضافه كرد: آنها هم اينك بايد با افكار عمومي جهان مواجه شوند و درباره اقدامات خود توضيح دهند ، ما خودمان را بي نياز مي دانيم زيرا به كارمان اعتماد داريم ، ضمن اين كه آژانس بين المللي انرژي اتمي نيز به طور كامل فعاليتهاي هسته اي ايران را نظارت مي كند و در نتيجه توپ الان در زمين آنها است كه بايد بروند و به افكار عمومي دنيا گزارش دهند.
آخوندزاده اين موضوع را نيز گفته كه ايران امروز خود مدعي است زيرا اين اقدام آمريكا و كشورهاي غربي عليه برنامه هسته اي ما يك اقدام كاملا سياسي و با اهداف خاصي اعمال شد و ما مدعي هستيم كه كساني كه اين جفا را به ملت ايران كرده اند بايد خسارت آن را بپردازند ، خسارتهايي كه به دليل اين نوع برخورد ها با ايران به كشورمان وارد شده است.

* موضوع هسته اي ايران از نظر ما موضوعي كاملا تمام شده است
معاون وزير امور خارجه جمهوري اسلامي ايران ، گفت: بحث هسته اي ايران از نظر ما تمام شده است و اگر كشورهاي غربي ابهام دارند بايد بروند و پاسخ دهند زيرا تعاملات ايران با آژانس هم كه دايما انجام مي شود و به طور طبيعي مقامات آمريكا و دولت جديد اين كشور اگر بخواهند همان رويه هاي بوش را دنبال كنند همان مشكلاتي را كه او داشته ، پيدا مي كنند.
آخوند زاده افزود: اگر آمريكاييها بخواهند عاقلان حركت كنند و واقع بينانه نگاه كنند، بايد آن سياست تغييري را كه از آن ياد مي كنند را اجرايي كنند ، هرچند كه ايران به عنوان كشوري كه برخوردار از يك اراده ملي است ، راه خودش را كه مبتني بر اعتماد و اين باور است كه برنامه صلح آميز ايران حتي مي تواند كمكي براي پيشرفت منطقه خودمان باشد ، ادامه مي دهد.
وي با اشاره با پارادوكس و دوگانگي در رفتار آمريكا در قبال برنامه هسته اي ايران ، گفت: اين رفتارهاي آمريكا نشان مي دهد كه آنها در قبال ايران دچار بن بست شده اند و بر عكس آن ايران در موقعيتي قرار گرفته است كه اگر اجلاس مهمي در مورد مسايل منطقه اي برگزار شود و ايران در آن حضور نداشته باشد، جاي سوال است و اين هم مرهون مقاومتهاي مردم ايران ، به هم پيوستگي و اتحاد كشور و همچنين مرهون آن است كه ايرانيان توانسته اند به اين درجه از خودباوري برسند كه اگر با هم حركت كنند مي توانند كارهاي عظيمي را انجام دهند.
آخوند زاده يادآور شد: خوشبختانه پيامهايي كه توسط آنها از داخل ايران دريافت مي شود، اين است كه رهبريت كشور و مجموعه دست اندكاران و حتي گروههاي سياسي در ايران هيچ نظر دوگانه اي در ارتباط با اين بحث ندارند و تمام طيفها و تفكرات سياسي موجود در ايران و حتي خارج از ايران به اين نقطه رسيده اند كه قدرت ايران برخواسته از اين اتحاد مردم و اتفاق نظري است كه به يمن پيروزي انقلاب و همبستگي كه وجود دارد، شكل گرفته است.
آساق**280**1366
 شنبه 7 دي 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 132]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن