تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 27 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):بالاترین عبادت، عفت شکم و شهوت است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816218133




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

مشكلات حوزه اجرائى آموزش الكترونيكى بايدبررسى شود


واضح آرشیو وب فارسی:ابرار: مشكلات حوزه اجرائى آموزش الكترونيكى بايدبررسى شود
محدود يت هاى مالى بخش دولتى و قابليت هاى محدود وزارت علوم از مهمترين موانع توسعه آموزش الكترونيك در كشور است. به گزارش ايسنا،كمال محامد پور معاون آموزش، پژوهش و امور بين الملل وزارت ارتباطات و فناورى اطلاعات با بيان اينكه بايد مشكلات و موانع در حوزه اجرايى آموزش الكترونيكى بررسى و افراد متخصص براى رفع اين مشكلات راهكار ارائه دهند، خاطر نشان كرد: بر اين اساس بايد در هر جايى كه هزينه اى مى شود و استفاده مطلوب از آن به عمل نمى آيد جلوى آن هزينه ها گرفته شود. وى با بيان اينكه در توسعه ICT آموزش هم نقش دارد و هم نقش مى پذيرد اظهار كرد: زمانى كه ICT توسعه يابد آموزش هم توسعه خواهد يافت. وى با اشاره به وجود چهار پايه استوار براى جامعه اطلاعاتى، گفت: ايجاد دانش، حفظ و نگهدارى دانش، انتشار دانش و كاربرى دانش از جمله محورهاى جامعه اطلاعاتى مى باشد كه آموزش در همه اينها نقش مهمى بر عهده دارد و بدون آن نمى توان به پايه هاى اساسى جامعه اطلاعاتى دست يافت. وى در عين حال تاكيد كرد: بايد توجه داشته باشيم كه تصميم گيران و مديران ارشد جامعه به علم و دانش به عنوان يك اولويت توجه داشته باشند.
توسعه آموزش الكترونيك و تكيه به منابع دولتى
وى با بيان اينكه سرمايه گذارى انسانى در توسعه آموزش نقش برجسته اى دارد، تصريح كرد: براى توسعه آموزش الكترونيك نمى توان صرفا به منابع دولتى تكيه كرد بنابراين بايد بستر لازم براى بخشهاى غير دولتى فراهم شود و اگر تاكنون نتوانسته ايم در زمينه آموزش الكترونيك رشد مناسبى داشته باشيم به خاطر عدم توجه به اين موضوع مى باشد.
حفظ حقوق منتشركنندگان آموزش الكترونيك
وى با اشاره به ماده ۴۵ برنامه چهارم توسعه در زمينه نظام جامع حقوق مالكيت معنوى، اظهار كرد: يكى از مشكلات توسعه آموزش الكترونيك همين موضوع است چون در فضاى مجازى وقتى بر روى محتواى آموزشى سرمايه گذارى لازم انجام مى شود بايد حقوق كسانى كه اين محتوا را منتشر كرده اند به گونه اى حفظ شود. محامدپور با اشاره به ماده ۴۸ برنامه چهارم توسعه مبنى بر اصلاح نظام آموزشى كشور خاطر نشان كرد: بايد ساختار آموزش الكترونيك به دليل ساز و كار متفاوت نسبت به آموزش سنتى اصلاح شود. وى با بيان اينكه هرچه در آموزش الكترونيك سرمايه گذارى بيشتر انجام شود بازده بيشترى خواهيم داشت اظهار كرد: در ايران عمدتا منابع ما محدود به منابع دولتى است در صورتى كه در كشورهاى صنعتى از منابع خصوصى در اين زمينه ها استفاده مى كنند. وى با اشاره به ارائه خدمات الكترونيكى به ۶ هزار روستا، گفت: بر اين اساس ۱۲۰ هزار نقطه بانكى را به يكديگر وصل كرده ايم. وى ضعف ساختارى در مرتبط شدن صنعت آموزش عالى با نيازهاى جامعه را از ديگر چالش هاى توسعه آموزش الكترونيكى عنوان كرد و افزود: بايد به اين مسأله توجه شود و براى رفع مشكلات آن در اين همايش ها راهكار ارائه شود. وى با بيان اينكه در برنامه چهارم توسعه همه اين موارد ديده شده است، تصريح كرد: ولى متاسفانه آنها اجرايى نمى شود. وى با تاكيد بر ترميم و تغيير نگرش در رويكرد آموزشى خاطر نشان كرد: بايد ذهنيت آموزشى سنتى به تدريج مهاجرت و به سمتى ديگر حركت كند. وى افزود: به نظر مى آيد در آموزش الكترونيك به مسأله محتواى آموزش كه از عمده ترين مسائل اين آموزش است توجه ويژه اى نشده و مشكلات آن نيز حل نشده است. وى با بيان اينكه على رغم سرمايه گذارى دولتى در ايجاد زير ساخت هاى ICT به دليل عدم وجود ساز و كارهاى لازم بهره بردارى نامطلوب است، اظهار كرد: نقش بخش خصوصى در سرمايه گذارى لازم براى توسعه بسيار كمرنگ بوده كه بايد موانع آن را برطرف كرد. وى با تاكيد بر اينكه دولت و وزارت علوم نبايد بخش خصوصى را رقيب خود بدانند، تصريح كرد: زمانى كه مراكز غير دولتى وارد اين گونه فعاليت ها مى شوند نبايد براى حتى كوچكترين مسائل يا موافقت با ايجاد دوره يا رشته اى موانعى را جلوى پاى آنها ايجاد كرد.
 پنجشنبه 5 دي 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ابرار]
[مشاهده در: www.abrarnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 211]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون
پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن