واضح آرشیو وب فارسی:فارس: فرمانده ناجا در همايش علمي روز خانواده:جدا شدن از تعليم و تربيت بچهها را در مسير آسيبهاي اجتماعي قرار ميدهد
خبرگزاري فارس: فرمانده ناجا گفت: جدا شدن از تعليم و تربيت بچهها را در مسير آسيبهاي اجتماعي قرار ميدهد. از سويي نرخ رشد جرائم در ميان دانشگاهيان و تحصيلكردگان نسبت به كل جامعه كمتر است.
به گزارش خبرنگار اجتماعي باشگاه خبري فارس (توانا)، سردار اسماعيل احمدي مقدم در همايش علمي روز خانواده با اشاره به قدرت انتخابگري و كنشگري انسان گفت: انسان، محور آفرينش است و ما بايد آرمانها و رسالت انسانيت را درك كنيم، عدم درك اين موضوع ما را در خانواده دچار مشكل ميكند.
وي اضافه كرد: در خانواده خستگيهاي ناشي از كار روزانه رخت برميبندد، خانواده محل آرامش و سكينه است، محل ادامه نسل و اجتماع است، محل بيبديل تربيت فردي و اجتماعي بوده و يك واحد آموزشي، اقتصادي و فرهنگي است.
سردار احمديمقدم در تبيين نقش زنان در امر خانواده گفت: فرزنداني كه مادران شاغل دارند از خيلي چيزها محروم ميشوند. حضور اجتماعي زن نبايد مانع انجام وظايف اصلي خانواده شود و نقش بيبديل مادر را در خانواده تحت الشعاع قرار دهد. فنداسيون و اساس اجتماع، خانواده است و ادامه حيات سالم اجتماعي به خانواده سالم بر ميگردد.
وي با اشاره به فيلمها و تبليغات روز دنيا افزود: فيلمها و تبليغات ما به يك ويترين و دكور از مدينه فاضله غرب تبديل شده است.
فرمانده نيروي انتظامي با تأكيد بر اتصال اين نيرو به شبكههاي جهاني از طريق سازمان جرم و مواد مخدر سازمان ملل و اينترپل گفت: نوع جرائم و آسيبهاي اجتماعي را در كشورهاي غربي و آفريقايي ميدانيم توجه افراطي به ماديات، زيادهخواهي، سيري ناپذيري مادي، فردگرايي افراطي، فزوني انتظارات همه از پايهگذاري توسعه رفاه ظاهري ناشي ميشود و نارضايتي بشر به خاطر رشد انتظاراتش در مقايسه با رشد امكاناتش است.
وي ادامه داد: خط زدن تمام تفاوتهاي حقوق زن و مرد جدا از توجه به بحث روحي و رواني و احساسي نتيجهاش فروپاشي كانون خانواده است و خانواده را در آستانه سقوط اجتماعي قرار داده است.
سردار احمديمقدم اظهار داشت: معناگرايي بدون اتصال به خدا، انسان را با مشروب و مواد مخدر و انواع روانگردانها به اصطلاح از اين دنياي خستهكننده و مشكلات اقتصادي غافل ميكند اما در نتيجه به فروپاشي اخلاق و ضوابط اخلاقي منجر ميشود.
وي افزود: ما در راهبرد خود به اين نتيجه رسيدهايم كه مبارزه با جرم مبارزه ابتر و ناقصي است ما بايد بسترهاي مولد جرم را شناسايي و با آنها مبارزه كنيم. معلولگرايي ما را به نتيجه نميرساند چون توليد معلول بيشتر از افزايش توان ماست. بايد به بسترها، ريشهها و علتها رسيدگي شود.
وي با تشريح اينكه نيروي انتظامي حافظ نظم و امنيت جامعه است، اضافه كرد: بايد از جرم پيشگيري كنيم، چه چيز بهتر از پيشگيري اجتماعي است. در نيروي انتظامي به بخش مشاوره بايد توجه كنيم، خانواده به عنوان نخستين نهاد و آموزش و پرورش به عنوان دومين نهاد بايد اثرگذار باشند. جدا شدن از تعليم و تربيت بچهها را در مسير آسيبهاي اجتماعي قرار ميدهد، نرخ رشد جرائم در ميان دانشگاهيان و تحصيلكردگان نسبت به كل جامعه كمتر است.
فرمانده نيروي انتظامي با اشاره به فروپاشي اخلاقي در برخي خانوادهها افزود: ارتباط آزادانه دختر و پسر و تماشاي فيلمهاي مستهجن به صورت خانوادگي از نمونههاي اضمحلال اخلاق در خانوادهها هستند.
وي ادامه داد: آموزش و پرورش در بخش پرورشي و افزايش مهارت خانوادهها در تشخيص جرم و آثار انحراف و آموزش به فرزندان در خصوص نه گفتن به تعارفهاي مخرب بايد توجه ويژهاي كند. البته معاونت اجتماعي نيروي انتظامي آمادگي كامل دارد كه در اين زمينه كمك كند. ما عقيده داريم راهبرد جامعه محوري يعني توجه به مشاركت اجتماعي در مقايسه با بسترهاي جرم و ناهنجاري است.
انتهاي پيام/
چهارشنبه 4 دي 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 167]