واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: گزارش تحليلي// انحطاط اخلاقي صهيونيسم
سياسي. انحطاط. اخلاق. صهيونيسم
بررسيهاي اخير انجام شده در سرزمينهاي اشغالي نشان ميدهد كه رژيم صهيونيستي را ميتوان فاسدترين نقطه در جهان معرفي كرد و اين مساله باعث شده جامعه صهيونيستي روز به روز به سمت انحطاط اخلاقي كامل پيش برود.
بررسيهاي انجام شده توسط جامعه شناسان صهيونيست نشان ميدهد كه فساد اخلاقي در ميان جوانان صهيونيست انتشار وسيعي دارد، به طوريكه حتي نخبگان و افراد به اصطلاح موجه اين رژيم نيز در گرداب فساد اخلاقي فرو رفته اند.
چندي پيش منابع خبري از سرزمينهاي اشغالي اعلام كردند يك خاخام نظامي كه در ارتش صهيونيستي خدمت ميكرده، سالها فرزندان خود را مورد آزار و اذيت و تجاوز جنسي قرار داده است. حوادث بسيار زيادي وجود دارد كه پوسيدگي دروني اخلاق صهيونيسم را نشان ميدهد. از سوي ديگر بر اساس آخرين آمار اعلام شده توسط مقامات رسمي و مسئول در سرزمينهاي اشغالي تنها در يك سال گذشته بيش از ۴هزار صهيونيست در سرزمينهاي اشغالي به بيماري ايدز مبتلا شده اند.
اين در حالي است كه پزشكان و كارشناسان با توجه به بيبند و باري اخلاقي جوانان رژيم صهيونيستي، نسبت به صحت اين ارقام شك كرده و تعداد مبتلايان به ايدز را بيشتر از اينها تخمين ميزنند.
در همين راستا طارق ابوالهوي فلسطيني پزشك مقيم در سرزمينهاي اشغالي نيز نسبت به صحت اين ارقام شك دارد و ميگويد: به دليل نبود مجازات شديد در برابر فساد اخلاقي از جمله جرايم مربوط به روابط جنسي نامشروع و استعمال مواد مخدر، درصد مبتلايان به اين نوع بيماري در حال افزايش است.
با نگاهي گذرا به تجارت زن در سرزمينهاي اشغالي نيز ميتوان به واقعيت دروني جامعه صهيونيستي پي برد. در حال حاضر شهرهاي مختلف در سرزمينهاي اشغالي و در راس آن تل آويو به محلي امن براي فعاليت خانههاي فساد تبديل شده است. البته بسياري از اين زنان از كشورهاي ديگر و در راس آن كشورهاي اروپاي شرقي و كشورهاي تازه استقلال يافته هستند در همين راستا خانم نوي لونكسرن به عنوان مدير حقوقي سازمان مايگرنت كه در راستاي مبارزه با تجارت زنان به فعاليت مشغول است ميگويد: امروزه چهره خانههاي فساد اسرائيل ، شكل خاصي به خيابان هاي شهرهاي اين كشور و به ويژه تل آويو داده است . عمده خيابان هايي كه اين خانهها در آن قرا دارد، خيابانهايي كثيف و ساختمان هاي آن مخروبه و قديمي است . فلشهاي قرمز رنگ بر روي ديوارهاي اين مناطق مشتريان را به اين مكانها كه با نام باشگاه سلامت ! يا سالن ماساژ خوانده ميشوند، هدايت ميكند.
تصاوير زنان برهنه در كنار علامت دلار در جاي جاي اين خيابانها به چشم ميخورد، اما در داخل اين خانه ها، زنان چندان هم مايل و راغب به نظر نميرسند. يا كنار درهاي باز خانهها كه ميگذريم ، مي توانيم اكراه را در نحوه آرايش صورت و موهايشان ببينيم . از كنار پنجرهها كه ميگذريم ، شاهد صحبت كردن آنها با يكديگر در داخل خانه هاييم .
وي در ادامه ميافزايد: عمده زناني كه به اسرائيل قاچاق ميشوند، از روماني و يا كشورهاي تازه استقلال يافته به اين كشور آمده اند.
اين زنان كه توسط عاملين جرمهاي سازمان يافته ، اغوا ميشوند، عمدتا به اميد رسيدن به پولهاي هنگفت قاچاق ميشوند.
در ماه ميسال ،۲۰۰۰سازمان عفو بينالملل ، گزارش تكاندهنده اي منتشر نمود كه در آن اسرائيل را به خاطر نگاه بيتوجهانهاش به موضوع بردگي جنس محكوم كرد. در نتيجه هياهوهاي شكل گرفته در جامعه صهيونيستي بود كه موجب شد مجلس اين كشور قاچاق زنان را يك جرم آشكار بداند و براي آن حداكثر شانزده سال حبس در نظر بگيرد، اما ماجراي اين قانون هم خود به موضوعي جديد تبديل شد.
رژيم صهيونيستي امروز با چالشي جدي روبرو شده است. در رژيمي كه تقاضا براي خانههاي فساد سرسام آور است ، يعني در هر ماه يك ميليون مراجعه ثبت ميشود، هرگونه واكنشي سخت مينمايد. سازمانهاي حقوق بشر هم برآوردشان بر آن است كه همه ساله حداقل سه هزار زن براي تجارت جنسي به اين رژيم قاچاق ميشوند. جداي از روماني ، اين زنان از روسيه ، مولداوي و اوكراين يعني كشورهايي كه سقوط نظام تامين اجتماعي ناشي از اقتصادهاي پس از كمونيسم را تجربه كرده اند ، به اين كشور قاچاق ميشوند. در بررسي صورت گرفته توسط سازمان هاتلاين كه در زندان زنان نواترزا انجام گرفت ، مشخص شد كه يك سوم زنان همانند آنا هنگام ورودشان به اسرائيل از حرفه آينده شان اطلاعي نداشتند. بقيه هم از ماجرا اطلاع داشتند، از قاچاقچيان خود قول گرفته بودند كه در اسرائيل وضعيت خوبي داشته باشند. قاچاقچيان هم به آنها گفته بودند كه هر روز مشتريان آنها محدود بوده و ماهانه چند هزار دلار درآمد خواهند داشت كه اين رقم در كشورهاي اروپاي شرقي ميزان قابل توجهي است . نهايتا هم قاچاقچيان به آنها گفته بودند كه در صورت نارضايتي ميتوانند خانهها را ترك كنند.
براي روشن تر شدن اين موضوع ميتوان به فساد اخلاقي موشه كاتساف رئيس جمهور سابق اين رژيم نيز اشاره كرد كه به دليل مورد آزار و اذيت قرار دادن مسئول دفتر خود، مجبور به ترك پست رياست جمهوري شد.
كارشناسان معتقدند كه با روندي كه جامعه صهيونيستي در پيش گرفته است؟ اين رژيم روز به روز به اضمحلال نزديك تر شده و در پايان موجبات فروپاشي خود را موجب ميشود.
سه شنبه 3 دي 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 249]