تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 1 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):تقوای خدا پیشه کنید و دینتان را با ورع و تقوا حفظ کنید.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1855175799




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

گزارشي از مناطق محروم جنوب استان كرمان آب نداريم، برق نداريم


واضح آرشیو وب فارسی:مردم سالاری: گزارشي از مناطق محروم جنوب استان كرمان آب نداريم، برق نداريم
به همت روابط عمومي استانداري كرمان سفر سه روزه اي با حضور جمعي از خبرنگاران رسانه هاي استان كرمان به منظور بازديد از پيشرفت پروژه هاي مصوبات سفر هيات دولت و ستاد راهبردي جنوب برگزار شد.
به گزارش ايسنا، در اين سفر خبرنگاران استان از نزديك در جريان ساخت برخي از پروژه هاي به اتمام رسيده و در حال انجام مربوط به سه سال دولت نهم در شهرستان هاي جيرفت، قلعه گنج، رودبار، كهنوج، عنبرآباد و جبالبارز قرار گرفتند.
يكي از اهالي روستاي زيپاي جبالبارز مهمترين مشكل اين روستا را نبود آب آشاميدني بهداشتي عنوان مي كند و مي افزايد: در اين روستا آب آشاميدني سالم وجود ندارد و آبي كه مصرف مي شود صد درصد غيربهداشتي است.
يكي از اهالي روستاي مهتابي عنبرآباد (كپرنشين) كه در طرح اجراي كپرزدايي قرار گرفته بودند و برخي واحدهاي مسكوني آنها به اتمام رسيده بود و در آن ها ساكن شده بودند، ضمن تشكر از مسووليني كه دست به اين اقدام زده اند، درخصوص مشكلات موجود مي گويد: متاسفانه واحدهاي مذكور بسيار كوچك مي باشند و اگرچه مزيت آنها نسبت به واحدهاي كپري اين است كه از باد، سرما و گرما در امان هستيم اما متاسفانه نمي توان آنها را همانند كپر به راحتي توسعه داد.
وي ادامه مي دهد: عليرغم اين كه برخي از واحدها به اتمام رسيده است اما متاسفانه هنوز فاقد آب و برق مي باشند و چنانچه اين مشكلات رفع نگردد مجبوريم مجددا به كپرهاي خود برگرديم.
يكي از اهالي روستاي كپرنشين، در مسير قلعه گنج - رودبار بزرگترين مشكل را نبود آب آشاميدني مطرح مي كند و مي افزايد: آب آشاميدني در اين مكان به وسيله تانكر تامين مي شود كه اميدواريم فكري اساسي براي اين مشكل انجام شود.
وي تصريح مي كند: به علت عدم آگاهي از روش هاي پيشگيري، اغلب مردم اين منطقه داراي بيش از 10 فرزند مي باشند و از آنجايي كه در كپر زندگي مي كنيم مشكلات فراواني از قبيل كمبود جا و تامين امرار معاش برايمان به وجود آمده است.
اين كپرنشين همچنين از وجود واحد آموزشي در كنار كپرها ابراز خوشحالي مي كند و مي افزايد: آموزش فرزندانمان در اين مكان انجام مي شود.
يكي از اهالي روستاي رودبار نيز ضمن اشاره به مشكلاتي از قبيل نبود آب آشاميدني بهداشتي تصريح مي كند: يكي از مشكلات مردم روستا نداشتن دستشويي هاي بهداشتي است كه اميدواريم مسوولين در رفع اين مشكل اقداماتي انجام دهند.
الياس بازگير فرماندار رودبار در جمع خبرنگاران كرمان در ادامه اين سفر سه روزه مي گويد: كل مصوبات سفر رئيس جمهوري در اين شهرستان 40 پروژه بوده كه 14 مصوبه (36 درصد پروژه ها) به اتمام رسيده است، 22 مصوبه (54 درصد پروژه ها) در حال انجام است و چهار مصوبه (10 درصد پروژه ها) متاسفانه تاكنون اقدام خاصي براي آنها صورت نگرفته است.
وي در ادامه درخصوص مهمترين مصوبات مي گويد: يكي از مهمترين مصوبات منطقه ويژه اقتصادي جازموريان است كه در هيات دولت ومجلس به تصويب رسيده است و اميدواريم در بودجه امسال عملياتي شود.
فرماندار رودبار در ادامه به مصوبات در حال اجرا مي پردازد و يادآور مي شود: مجتمع هاي گلخانه يي ، شهرك هاي صنعتي (40 درصد پيشرفت)، بيمارستان (15درصد پيشرفت با اعتبار تخصيص يافته يك ميليارد و 760 ميليون تومان و كسري بالغ بر سه ميليارد تومان) از مصوبات در حال اجرا است.
وي تعداد كل خانوارهاي كپري را 12 هزار خانوار عنوان مي كند و مي گويد هنوز قريب 6000 واحد در طرح كپرزدايي قرار نگرفته اند و كل كپرزدايي رودبار 6776 واحد مي باشد كه 4120 واحد، عمليات اجرايي آن آغاز شده است.
فرماندار رودبار اضافه مي كند: كل تسهيلات براي 6776 واحد مسكوني 42 ميليارد و 454 ميليون تومان بوده است و شش ميليارد و 700 ميليون تومان هم بلاعوض در اين زمينه پرداخت شده است.
وي اظهار مي دارد: مجتمع فرهنگي رودبار (30 درصد پيشرفت با 527 ميليون تومان اعتبار تخصيص داده شده)، احداث مركز فرماندهي نيروي انتظامي (35 درصد پيشرفت)، بازسازي شبكه توزيع آب شهر (500 ميليون تومان اعتبار) از جمله ساير مصوبات مي باشند.
بازگير در ادامه يادآور مي شود: كل اعتبارات از مصوبات سفر رياست جمهوري كه تاكنون تخصيص يافته است 14 ميليارد و 640 ميليون تومان مي باشد كه شش ميليارد و 700 ميليون تومان بلاعوض در بحث مسكن روستايي است.
فرماندار رودبار درخصوص كل اعتبارات ستاد راهبردي به شهرستان رودبار مي گويد: هشت ميليارد و 459 ميليون تومان اعتبار به پروژه هاي ستاد راهبردي شهرستان رودبار اختصاص يافته است.
وي در ادامه مي گويد: از جمله مصوبات ستاد راهبردي جنوب استان، ساماندهي 44 واحد آموزشي كپري، شامل 50 كلاس است كه اعتبار اختصاص يافته به آن يك ميليارد و 954 ميليون تومان مي باشد و 100 درصد به اتمام رسيده است.
فرماندار رودبار اظهار مي دارد: تعداد كل دانش آموزان شهرستان رودبار 22 هزار نفر است كه بعد از جيرفت واجد رتبه دوم در اين زمينه مي باشند.
وي به پروژه سهامي زراعي مختارآباد از مصوبات ستاد راهبردي اشاره مي كند و مي گويد: اين پروژه تاكنون يك ميليارد و 70 ميليون تومان اعتبار داشته است و شامل 13حلقه چاه و 13 حلقه موتورپمپ مي باشد و 780 هكتار از اراضي تحت پوشش است كه 156 خانوار را بهره مند مي كند.
وي در ادامه مطلب فوق مي افزايد: 14 هزار و 100 متر انتقال آب توسط لوله هاي پلي اتيلن با 162 ميليون تومان اعتبار تاكنون صورت گرفته است و تجهيز و نوسازي اراضي با 600 ميليون تومان اعتبار در حال انجام است.
بازگير در ادامه به زمينه هاي سرمايه گذاري در اين شهرستان اشاره مي كند و مي گويد: شهرستان رودبار در توليد حنا در سطح استان واجد رتبه اول است كه سطح زير كشت اين محصول در اين شهرستان 5 هزار هكتار( 15 هزار تن) مي باشد كه متاسفانه عليرغم سطح زير كشت بالاي اين محصول دراين شهرستان فراوري آن وجود ندارد كه مي تواند سرمايه گذاري مناسبي دراين شهرستان باشد.
فرماندار رودبار در ادامه مطلب فوق مي گويد: با ايجاد زمينه فراوي حنا در اين شهرستان مي توان كار صادرات و بسته بندي آن را به راحتي دنبال كرد و هم اكنون فراوري اين محصول در شهرستان يزد انجام مي شود.
وي در ادامه به ايجاد فراوري ذرت در اين شهرستان اشاره مي كند و مي گويد: سطح زير كشت اين محصول در رودبار 7000 هكتار است كه ايجاد زمينه فرآوري آن فرصت خوبي براي سرمايه گذاري است.
بازگير هم چنين درخصوص ساير موارد مناسب براي سرمايه گذاري مي گويد: احداث سردخانه مركبات و بسته بندي، فراوري پشم(تعداد دام سبك 400 هزار راس)، توليد نايلون و نايلكس (بالغ بر 20 هزار هكتار سطح زير كشت جاليز) از راه هاي مناسب سرمايه گذاري در اين شهرستان است.
وي در ادامه تصريح مي كند: با توجه به منطقه ويژه جازموريان زمينه براي سرمايه گذاري در شهرستان رودبار مهيا است كه از سرمايه گذاران دعوت مي شود با استفاده از توانمندي هاي موجود به اين شهرستان مراجعه كنند.
بازگير هم چنين درخصوص بحث سرمايه گذاري در نواحي و شهرك هاي صنعتي مي گويد: واگذاري زمين با 70 درصد تخفيف و آب، برق و تلفن تا 5 سال به ميزان 50 درصد معافيت، باعث ايجاد انگيزه در سرمايه گذارن مي شود.
وي درخصوص آب آشاميدني مي گويد: آب شرب بهداشتي 35 درصد است كه از ميانگين استان عقب هستيم و در حال حاضر 65 درصد آب آشاميدني در اين شهرستان غيربهداشتي است.
فرماندار رودبار با بيان اين مطلب كه رودبار بعد از بم در زمينه تعداد قنوات داراي رتبه دوم است، مي افزايد: تعداد قنات هاي موجود در رودبار 120 قنات بوده است كه 70 عدد آنها آبدهي دارند و 50 قنات ديگر بر اثر خشكسالي خشكيده اند.
وي همچنين به سرانه آرد روستايي و عشايري اشاره مي كند و مي گويد: سرانه آرد عشايري شش كيلوگرم است كه در اين زمينه جمعيت 22 هزار نفري عشاير با مشكل روبه رو هستند.
در ادامه اين سفر سه روزه محمدعلي بهروز، فرماندار جيرفت نيز در جمع خبرنگاران مي گويد: شهرستان جيرفت از شعار عدالت محور دولت بي نصيب نمانده و مثل ساير نقاط كشور در زمينه هاي مختلف رشد و پيشرفت خوبي داشته است.
وي مي افزايد: با اعتبار هزار و سي ميليارد ريال تعداد 833 پروژه در اين شهرستان به اتمام رسيده و يا در حال انجام است.
بهروز اظهار مي دارد: 21 واحد آموزشي در بخش آموزش و پرورش در شهرستان جيرفت ساخته شده است و هم چنين 400 ميليارد ريال به 450 كيلومتر راه روستايي اختصاص داده شده است.
وي يادآور مي شود: در جيرفت 12 هزار هكتار سيستم آبياري تحت فشار وجود دارد كه 8400 هكتار آن مربوط به دولت نهم مي باشد و همچنين توليد محصولات دام و آبزيان 30 هزار و 404 تن است.
فرماندار جيرفقت خاطرنشان مي كند: در بحث مسكن مي توان به احداث 5405 مسكن روستايي در اين شهرستان اشاره كرد.
 يکشنبه 1 دي 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مردم سالاری]
[مشاهده در: www.mardomsalari.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 269]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن