واضح آرشیو وب فارسی:خراسان: ۲۵هزار دانش آموز نيازمند از كمك نهادهاي حمايتي محرومند
قاسمي- 33 هزار دانش آموز خراسان جنوبي در محروميت به سر مي برند.
كارشناس مسئول انجمن اوليا و مربيان آموزش و پرورش استان با اعلام اين مطلب گفت: از اين تعداد حدود 10 هزار نفر تحت حمايت سازمان بهزيستي يا كميته امداد امام خميني (ره) هستند و ماهانه 10 هزار تومان دريافت مي كنند.
بهداني در ششمين جلسه شوراي آموزش و پرورش استان افزود: حدود 25 هزار دانش آموز نيازمند ديگرتحت حمايت هيچ نهادي نيستند كه با توجه به محقق نشدن وعده معاون سياسي امنيتي استاندار براي تامين 5 هزار دست لباس ويژه اين دانش آموزان محروم، از مقام اجرايي استان در اين خصوص درخواست مساعدت مي شود.
استاندار به موافقت و تمايل براي تامين نياز دانش آموزان و نبود اعتبار اشاره كرد و در جمله اي كه حالت مزاح داشت گفت: اين مساعده را بايد خير اصلي (معاون سياسي امنيتي) خودش تقبل كند.
موضوع بعدي اين شورا به مزايده گذاشتن 70 مدرسه مخروبه و بدون استفاده روستايي بود كه با اجازه سازمان آموزش و پرورش، اداره كل نوسازي و توسعه و تجهيز مدارس و ... عملي مي شود.
استاندار هم با اين موضوع موافقت كرد و گفت: در روستاهاي پر جمعيت اولويت با واگذاري به دستگاه هاي دولتي متقاضي باشد و در مرحله بعد مدرسه به مزايده گذارده شود.
رئيس سازمان آموزش و پرورش به موضوع ديگري هم اشاره كرد كه طبق توضيح وي عوارضي كه اين سازمان از كارخانه ها دريافت مي كند بر اساس بند 3 تبصره 13 بايد به حساب خزانه واريز شود كه در اين رفت و برگشت ها، 30 درصد اين عوارض حذف مي شود.
دكتر وردي درخواست حذف نشدن 30 درصد و هزينه شدن مستقيم اين عوارض را مطرح كرد كه مورد موافقت استاندار و اعضاي شورا قرار گرفت.كاهش يا معافيت در پرداخت 40 هزار ريال به فني و حرفه اي بابت صدور گواهينامه ديپلم فني موضوع ديگر جلسه بود كه نماينده اداره كل فني و حرفه اي با استناد به مصوبه هيئت وزيران گفت: اين مصوبه قابل تغيير نيست.
اما به درخواست استاندار و تاكيد او بر اين كه همه مكلف به اجراي قانون هستيم اما هر قانوني انعطاف هايي دارد اعمال 50 درصد تخفيف و پرداخت بقيه وجه توسط دانش آموزان به تاييد رسيد.
همچنين بنا به درخواست نماينده فني و حرفه اي همان طور كه دفتر مجمع امور صنفي گواهي برخي ديپلم هاي هنرستان را براي اعطاي تسهيلات مي پذيرد، به افرادي كه گواهينامه مهارت از فني و حرفه اي مي گيرند هم در اين خصوص توجه شود.
مدير نهضت سوادآموزي استان هم به بيان مشكلات اين مجموعه پرداخت و تصريح كرد: از زمان مديريت جديد، مشكلات نهضت سوادآموزي به صفر رسيده است.
حجت الاسلام نبئي تامين هزينه هاي آموزش فرد به فرد و مخارج برگزاري جشن شكرگزاري محو بي سوادي در روستاها را خواستار شد و توضيح داد: طرح آموزش فرد به فرد در مكان هايي كه امكان تشكيل كلاس نهضت نيست اجرا مي شود و امسال 830 نفر در جهت پوشش اين طرح قرار گرفتند.
12 هزار نفر در سال جاري آموزش هاي مقدماتي، تكميلي را فرا مي گيرند.
وي افزود: طبق بخشنامه جديد با ارائه آموزش هاي پاياني و پنجم موافقت شده و اشتباه بودن حذف كلاس هاي پاياني مورد پذيرش قرار گرفته است.
وي تصريح كرد: امسال براي شروع كلاس پنجم دير شده اما در نقاط ممكن، كلاس پاياني تشكيل خواهد شد و آموزش پنجم در مناطقي كه تعهد وجود دارد ارائه شده و بقيه به سال بعد موكول مي شوند.حجت الاسلام نبئي ادامه داد: براي برگزاري جشن شكرگزاري در 311 روستاي استان و در بيرجند و قاين به اعتبار نياز داريم.
وي همچنين گفت: ستاد و نهضت سوادآموزي از داشتن وسيله نقليه مطمئن براي سفر محروم است و اين در شان يك مديريت نيست.
مرتضوي در پاسخ به وي گفت: براي اختصاص 20 دستگاه خودرو با نيروهاي انتظامي مذاكره شده است و براي تامين نياز دستگاه ها از اين محل اقدام كرد.
هزينه هاي برگزاري جشن شكرگزاري هم با همكاري دفتر امور روستايي استانداري تامين مي شود و در قبال آن نهضت سوادآموزي براي تامين هزينه آموزشي فرد به فرد استعلام و درخواست خود را مطرح كند تا منابع آن بررسي و تعيين شود.
در ادامه رئيس سازمان آموزش و پرورش برخي مصوبات شوراي قبل آموزش و پرورش استان را خواند كه اختصاص 50 درصد اعتبار مورد نياز به طرح هجرت توسط استانداري، تعيين شهريه مدارس بزرگسالان، تدوين تفاهم نامه خريد دو دستگاه اتوبوس، تقدير دست اندركاران طرح هجرت و بسيج دانش آموزي، رفع مشكل اياب و ذهاب در مدرسه شبانه روزي خوسف و ... از آن جمله بود.
چهارشنبه 27 آذر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خراسان]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 124]