واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: پايگاه اطلاعرساني مركز تحقيقات و مطالعات رسانهيي همشهري راهاندازي شد
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: رسانه
پايگاه اطلاعرساني مركز تحقيقات و مطالعات رسانهيي همشهري رسما آغاز به كار كرد.
هاشمي - مدير سايت مركز تحقيقات و مطالعات رسانهيي همشهري - در گفتوگو با خبرنگار سرويس رسانه خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با بيان اين مطلب گفت: از آنجا كه مطالب اين سايت علمي بوده و معادل انگليسي در آن فراوان است، براي برطرف كردن مشكلات احتمالي، حدود 9 ماه به صورت آزمايشي فعاليت ميكرد كه البته در اين مدت نيز مطالب مختلفي در حوزههاي فضاي مجازي، روشهاي تحقيق، رسانهها، نظريهها و مكاتب، دين و ارتباطات، حوزهها و كاربردهاي ارتباطات، پژوهش و جامعه، فرهنگ و ارتباطات برروي سايت قرار گرفته است.
وي اضافه كرد: مراسم رونمايي رسمي از سايت مركز تحقيقات و مطالعات رسانهيي همشهري به نشاني www.hccmr.com با حضور اساتيد حوزه ارتباطات و رسانه، يكشنبه اول ديماه در فرهنگسراي رسانه برگزار ميشود.
دكتر عبدالله گيويان - رييس مركز تحقيقات و مطالعات رسانهيي همشهري - نيز در اينباره گفت: حوزه ارتباطات در دهههاي اخير دچار تحولات پيچيدهاي شده است. متأسفانه اين دانش، فاصله بسيار زيادي با حوزههاي عملي و ارتباطاتي دارد و تلاش اصلي مركز تحقيقات در راهاندازي اين سايت نيز ايجاد فضاي مجازي براي بررسي و فهم اين مفاهيم جديد است.
وي افزود: در قدم اول، تلاشمان ايجاد يك فضاي مجازي براي گفتوگو بين متخصصان است، در قدم بعدي جذب دانشجويان و در قدم سوم هم در درازمدت، نزديك شدن به چيزي مثل ويكي پدياي حوزه ارتباطات ايران دنبال ميكنيم.
گفتني است مركز تحقيقات و مطالعات رسانهيي همشهري، بخشي از موسسه همشهري و مركز پژوهشي وابسته به ژورناليسم حرفهيي در ايران است.
بخشهاي عمدهاي از فعاليتهاي اين مركز از ابتداي تشكيل موسسه همشهري تعريف شده بود اما از سال 1385، اين فعاليتها با تمركز بر پژوهش در حوزه علوم ارتباطات، رسانه و فرهنگ، دامنهاي گستردهتر پيدا كرد و هم از جنبه نظري و هم از جنبه عملي توسعه يافت.
بنا بر اعلام از جمله فعاليتهاي پژوهشي اين مركز ميتوان به پژوهشهاي مورد نياز مديريت ارشد و هيأت تحريريه، گردآوري اطلاعات و شناسايي موضوعات مهم براي برنامهريزيهاي آتي، بررسي و شناخت نيازها، انتظارات و ديدگاههاي مخاطبان و آراي آنها در مورد جذابيت مطالب روزنامه، مطالعه در زمينه نقش و تحولات فنآوري ارتباطي و رسانهيي و تأثير آن بر آينده روزنامه، برگزاري نشستهاي علمي، تخصصي در جهت گردآوري و تنظيم آراء محققان و پژوهشگران مراكز دانشگاهي و همچنين افكارعمومي درباره نيازها و خواستهاي جامعه از مطبوعات و پژوهش درباره مسايل و مشكلات اجرايي سازمان و دستيابي به شيوههاي اجرايي مطلوب اشاره كرد.
انتهاي پيام
دوشنبه 25 آذر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 107]