واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: معاون وزير ICT تاكيد كرد: لزوم اتكاي كشور به منابع داخلي براي صنعتي شدن
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: جامعه اطلاعاتي -فناوري اطلاعات
همايش توسعه و كاربرد نرمافزارهاي برنامهريزي منابع سازماني (ERP) با تاكيد بر توانمنديهاي داخلي برگزار شد.
به گزارش خبرنگار فنآوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، عبدالمجيد رياضي - معاون وزير ارتباطات و فنآوري اطلاعات - و رييس همايش اظهار كرد: متاسفانه يكي از مشكلات كشور ما آمار و اطلاعاتي است كه هر فرد فراهم ميآورد كه اين آمار با اختلاف زياد و فاحشي داده ميشود كه كيفيت اين آمار و اطلاعات زياد قابل اعتماد نيست و نميتوان بر روي آن حساب كرد.
وي با تاكيد بر اين كه ما نبايد آمار و اطلاعات را جداي از يكديگر ببينيم اظهار كرد: امروزه بحث مديريت دانش در سازمانها موجوديت يافته بنابراين لازم است سازمانهاي خود را مدرن كنيم و يك تغيير و تحولي در سازمانها به وجود آوريم و آنها را به ابزار جديد مجهز كنيم زيرا در سازمانها انواع سيستمهاي كاربردي وجود دارد كه ارتباطي با يكديگر ندارند بنابراين يكي از حداقلهاي نياز يك مدير دسترسي و پردازش و كنار هم گذاشتن اين اطلاعات براي تصميمگيري درست است.
معاون وزير ارتباطات در ادامه اظهار كرد: در سازمانها با انبوهي از نظرات روبهرو ميشويم و بحثهاي مختلفي عنوان شده و باعث ميشود هر سازمان براي خود تصميم خوبي بگيرد اما اين تصميمات در كل به جمعبندي درستي منتهي نميشود در صورتي كه اگر با هم هماهنگ باشند نتيجه بخش بوده و سيستم كامل ميشود.
وي تاكيد كرد: براي مديريت بهتر، پاسخگو و مسووليتپذير در دولت الكترونيكي سازمانها به برنامهريزي منابع خود نيازمندند و اگر اين بينش در سازمانها به وجود آيد و ERP نيز به اين موضوع كمك كند باعث ميشود سازمان اطلاعات خوب و موثري توليد كنند.
رياضي تصميمگيري جداگانه در هر سازمان را در نهايت موجب تضاد اين تصميمات دانست و گفت: اولين گام موثر در اين زمينه مطرح كردن برنامهريزي منابع انساني است و در مقياس ملي، دستگاههاي دولتي و استانها روي اين موضوع فكر كرده و آن را مبناي حركت خود قرار ميدهند.
وي با تاكيد بر اين كه نميتوان دست به اقدامي زد كه خودمان در توليدش سهمي نداشته باشيم اظهار كرد: درصد موفقيت ERP نيز صد در صد نيست بنابراين در استفاده از آن نيز بايد به اين موضوع توجه كرد.
رياضي در بخشي از سخنان خود تاكيد كرد: كشوري كه ميخواهد به سمت صنعتي شدن پيش برود بايد به منابع داخلي خود متكي باشد، پتانسيلها و ظرفيتهاي داخلي خود را افزايش دهد كه همه اينها طبيعتا هزينهبر است و صحيح نيست كه اين هزينه را به خارجيها داد تا آنها پياده كنند بنابراين يكي از موارد مهم قدر دانستن پتانسيلها و ظرفيتهاي داخلي كشور و اعتماد به آنها است و بايد زنجيره توليد، پيادهسازي و بهرهبرداري را كنار هم قرار دهيم.
به گزارش ايسنا، دكتر هادي شهريار شاهحسيني - دبير همايش - هم گفت: بايد نرمافزارهايي كه در اين زمينه در كشور استفاده ميشود داخلي بوده و بر اساس استانداردهاي داخل كشور باشد زيرا نرمافزارهاي خارجي بر اساس استانداردهاي همان كشورهاي پيشرفته است كه با نياز ما متناسب نيست.
گفتني است در جنب اين همايش نمايشگاهي نيز با اين موضوع برگزار شده و شركتهايي در آن به معرض نرمافزارهاي خود در اين زمينه ميپردازند؛ همچنين در طي اين دو روز ميزگرد و نشستهايي با موضوعاتي مثل نقش ERP در حال توليد، چالشها و راهبردهاي آن، چالشهاي دو سويه استفاده از ERPهاي خارجي در كشور با تاكيد بر ضعفهاي سازماني، توانمنديها و چالشهاي كشور در توليد و استقرار ERP برگزار ميشود.
انتهاي پيام
يکشنبه 24 آذر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 140]