واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: استاندار كرمان: براي وصول مطالبات بانكها بايد يك طرح علمي و عملي تعريف شود
خبرگزاري دانشجويان ايران - كرمان
سرويس: شهرستانها
استاندار كرمان با اشاره به مطالبات بانكها خواستار طراحي يك برنامه علمي و مدون در راستاي وصول مطالبات عقب مانده شد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) منطقه كوير، دكتر دهمرده در جلسه كارگروه اشتغال استان كرمان در سالن پيامبر اعظم صليالله عليه و آله اظهار كرد: در خصوص انتظارات از بانكها در زمينه پرداخت تسهيلات به بنگاههاي زودبازده به سرمايهگذاران يك ارتباط دو طرفه وجود دارد و درهمين راستا بايد با در قالب يك برنامهريزي علمي سرنوشت مطالبات بانكها مشخص شود.
وي تاكيد كرد: در صورت عملياتي شدن اين مسأله بانكها نيز با شرايط سهلتري به ارائه تسهيلات به سرمايهگذاران طرحهاي كارشناسي شده خواهند پرداخت.
استاندار كرمان افزود: دستگاههاي اجرايي نيز بايد در خصوص وصول مطالبات بانكها نهايت همكاري را داشته باشند.
دكتردهمرده گفت: بسياري از اين مطالبات مربوط به دولت قبلي است اما متاسفانه برخي اين مطالبات را به دولت نهم نسبت مي دهند كه اين يكي از جفاهايي است كه به دولت نهم شده است.
وي خواستار انجام كار كارشناسي شده و تهيه جدولي درخصوص مشخص كردن درصد اين مطالبات در دولت نهم و دولتهاي گذشته شد.
استاندار كرمان درخصوص طرحهاي زودبازده افزود: اجراي اين طرحها بايد با كار كارشناسي انجام شود و درصورتيكه توجيه پذيربوده و سرمايهگذاران نيز كاردان باشند به اجرا گذاشته شده و تسهيلات اعطا شود.
وي افزود: در زمينه عملكرد بنگاههاي كوچك زودبازده بايد از ساير استانها پيشي بگيريم و با همين هدف با سرمايهگذاران همكاري كنيم و موانع را برطرف كنيم.
دهمرده اضافه كرد: در همه جاي دنيا انحرافاتي نيز در خصوص تسهيلات ارائه شده ديده ميشود كه بايد در راستاي شناسايي اين انحرافات و جلوگيري از انحراف سرمايه نيز اقدامات لازم انجام شود.
وي گفت: در شهرستانها نيز بايد فرمانداران همچنانكه خواستار جذب سرمايه و تسهيلات سرمايهگذاران هستند نظارت كافي نيز با توجه به اطلاعات محلي بر بنگاههاي زودبازده داشته باشند و در كنار آن با جديت نسبت به رفع موانع سرمايه گذاران تلاش كنند.
فرماندار كهنوج نيز در اين نشست گفت: بايد براي رفع موانع پيش روي سرمايهگذاراني كه در اجراي طرحهاي خود در شهرستانها با مشكل مواجه شدهاند تلاش بيشتري انجام شود.
حسين مسلمي عدم رفع اين موانع را دليلي در زمينه عدم استقبال سرمايهگذاران در برخي از مناطق دانست.
وي تصريح كرد: در زمينه ارائه خدمات تخصصي و نيروي انساني ماهر در شهرستانهاي جنوبي استان كرمان با كمبود مواجه هستيم كه درصدد برطرف كردن اين مشكل هستيم.
فرماندار كهنوج خواستار همكاري بيشتر بانكها در خصوص ارائه تسهيلات به سرمايهگذاران بخصوص در طرح بنگاههاي زودبازده شد.
مسلمي با اشاره به تورم اقتصادي گفت: نبايد تمام بار تورم بر دوش سرمايهگذار باشد و بايد تدبيري انديشيده شود كه در ارائه تسهيلات اين مسأله نيز مد نظر قرار گيرد.
سيد جواد منصوري، مديركل سازمان كار و امور اجتماعي كرمان نيز در ادامه افزود: طرح بنگاههاي زود بازده در جهت اشتغالزايي و پيشرفت صنعتي كشور اجرا شده است كه بايد در همين زمينه همه دستگاهها به خصوص بانكها همكاري لازم را انجام دهند.
سيد جواد منصوري افزود: طبق آمار موجود نرخ بيكاري در كشور 5/10درصد است و اين درحالي است كه از جمع كارجويان 35درصد فارغ التحصيلان دانشگاه هستند كه نرخ بيكاري در اين قشر 24درصد است و اجراي طرح بنگاههاي زودبازده و كارورزي مي تواند اين نرخ را پايين آورد.
وي گفت: در زمينه ايجاد اشتغال براي فارغ التحصيلان در استان كرمان طرح كارورزي در حال انجام است كه در مقاطع كارشناسي و كارشناسي ارشد و درمواردي نيز كارداني فارغ التحصيلان در اين طرح شركت كرده اند.
منصوري عنوان كرد: در زمينه جذب نيروي كارورز محدوديتي وجود ندارد و دستگاههاي دولتي بايد در اين زمينه همكاري بيشتري داشته باشند.
وي گفت: دستگاههاي اجرايي و بانك ها بايد همكاري لازم را داشته باشند كه طرح هاي اشتغالزايي با پايداري بيشتري انجام شوند.
انتهاي پيام
يکشنبه 24 آذر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 121]