واضح آرشیو وب فارسی:شبكه خبر دانشجو: مسئول سازمان بسيج دانشجويي: مهمترين شاخصه تحقق عدالت، ترويج فرهنگ و تفكر بسيجي است
رضا سراج، مسئول سازمان بسيج دانشجويي گفت: مهمترين شاخصه تحقق پيشرفت و عدالت، ترويج فرهنگ و تفكر بسيجي است.
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از اراك، رضا سراج در همايش دانشجوي انقلابي – دانشجوي حماسه ساز در اراك به بررسي جنبشهاي دانشجويي و دانشجوي دهه چهارم انقلاب در نگاه رهبري پرداخت و جنبش دانشجويي را اصطلاحي كامل دانست كه بيان كننده تحرك، فعاليت و حركت دانشجويي است، اما صرف داشتن تحرك و پويايي را كافي ندانست و اظهار داشت: اين فعاليت بايد جهت مشخصي داشته و به سمت تعالي پيش رود.
وي 16 آذر را سرآغاز بيداري دانشجويي عنوان كرد و افزود: رژيم شاه براي سركوبي بيداري دانشجويي، دانشگاه تهران را تعطيل و با تيراندازي به سمت دانشكده فني، تعدادي از دانشجويان را به شهادت رساند.
مسئول سازمان بسيج دانشجويي اظهار داشت: جنبش و بيداري دانشجويي از بدو زايش، داراي دو جهت گيري صحيح و اصولي بوده و اين جهت گيري در كشور دقيق و روشن است.
سراج مبارزه با استبداد و خفقان و نيز مبارزه با نظام نوين سلطه را سرآغاز حركت بيداري دانشجويي عنوان كرد كه اين حركت تا كنون در مسير اين دو مولفه روند خود را ادامه داده است.
وي با اشاره به اينكه جريانهاي لائيك، التقاطي و الحادي همواره در قبل و بعد از انقلاب به دنبال يادگيري از جنبشهاي دانشجويي بوده اند، تصريح كرد: با پيروزي انقلاب اين جريانها نه براي مبارزه با استكبار، بلكه براي مبارزه با دين و نظام ديني به دنبال يارگيري از جنبشهاي دانشجويي بودند، اما جنبشهاي دانشجويي مسير اصلي خود را تشخيص داده و انحرافات را كنار زده و در مسير تداوم انقلاب حركت كرده است.
مسئول سازمان بسيج دانشجويي نماد حركت صحيح و به دور از انحرافات را در جنبش دانشجويي، تسخير لانه جاسوسي عنوان كرد و آن را نقطه عطفي در مسير حركت جنبش دانشجويي دانست.
سراج حضور دانشجويان در صحنههاي نبرد حق عليه باطل در جبهههاي هشت سال دفاع مقدس را از ديگر نقاط عطف حركتهاي جنبشهاي دانشجويي بيان كرد و اظهار داشت: تعداد زيادي از فرماندهان زمان جنگ، دانشجو بودند و توانستند دفاع مقدس را شكل دهند و به پيروزي برسند.
وي با اشاره به اينكه دشمن بعد از جنگ سعي كرد از بدنه دانشجويي براي مبارزه با آرمانهاي انقلاب يارگيري كند، گفت: آنها سعي كردند زمينههاي رويارويي جنبش دانشجويي با انقلاب و نظام را فراهم كنند و با هدف فروپاشي در ايران عمليات انجام دهند، آنها تلاش كردند تا محيط علم آموزي و مقدس دانشگاه، به عرصه مبارزه با نظام و نافرماني تبديل شود.
مسئول سازمان بسيج دانشجويي خاطرنشان كرد: سال 84 نقطه عطف ديگري در جنبش دانشجويي پديد آمد و دانشجويان كه تا كنون با موفقيت با تهديدات نرم دشمن مبارزه كرده بودند، در يك تلاش با شكوه و شگفت انگيز پايه گذار دولتي اصولگرا شدند.
سراج با تاكيد بر آغاز دهه چهارم انقلاب كه دهه تحقق پيشرفت و عدالت است، مهمترين خواستگاه دهه پيشرفت را دانشجويان و دانشگاه دانست.
وي تحقق دهه پيشرفت و عدالت را نيازمند تحول عنوان كرد و گفت: هر تحولي انسان محور و پايه تحول انسان است بنابراين اولين الزام تحقق اين امر توسعه منابع انساني است.
مسئول سازمان بسيج دانشجويي شاخصهاي توسعه منابع انساني را تعميق ايمان و معنويت، عمق بخشي به معرفت ديني، ارتقاي بصيرت سياسي و توسعه منابع انساني و جهت گيري عدالت طلبي عنوان كرد.
سراج جهاد علمي را دومين الزام و زير ساخت تحقق پيشرفت و عدالت دانست و اظهار داشت: بايد در اين دهه اهتمام و تلاش خود را بر مسئله جهاد علمي معطوف كنيم و در اين راستا به توليد علم كه سبب ايجاد فناوري كه باعث كارآفريني ميشود، بپردازيم تا بتوانيم ثروت ملي توليد كنيم.
وي در ادامه افزود: از ديگر الزامات تحقق دهه پيشرفت و عدالت كمك به كارآمدي نظام است و بدنه دانشجويي و بيداري دانشجويي بايد كمك كند تا كارآمدي نظام ارتقا يابد.
مسئول سازمان بسيج دانشجويي از جمله فعاليتهاي جنبش دانشجويي در اين مسير را گسترش نهضت خدمت رساني، ايده پردازي براي حل معضلات و چالشها، ارائه ايدهها و مطالبه گري، ايدهها، كادرسازي براي نظام و هدايت استعداد دانشجويان در مسير كمك به كارآمدي نظام و دولت عنوان كرد.
سراج مهمترين زير ساخت جهت تحقق دهه پيشرفت و عدالت را ترويج فرهنگ و تفكر بسيجي دانست و تلاش خستگي ناپذير، مجاهدت مخلصانه و بدون چشم داشت خود را وقف نظام كشور كردن و ... را از جمله شاخصههاي فرهنگ و تفكر بسيجي بيان كرد.
وي همچنين گفت: تحقق پيشرفت و عدالت به تحقق سند چشم انداز منجر ميشود و ما به مرحله تمدن سازي ميرسيم.
مسئول سازمان بسيج دانشجويي با تاكيد بر اينكه بسيج دانشجويي با طرح تحول و تعالي بسيج خود را در ريل تحقق پيشرفت و عدالت قرار داده است، افزود: فلسفه اصلي طرح تحول و تعالي در بسيج كمك به تحقق دهه پيشرفت و عدالت و در يك قدم بالاتر كمك به تحقق سند چشم انداز است.
سراج همچنين اظهار داشت: اجراي طرح تحول و تعالي بسيج يك هدف متعالي و مهمترين ميدان آزمايش و نقش آفريني براي جنبش دانشجويي در دهه چهارم است كه در اين طرح بسيج دانشجويي به عنوان يك تشكل فراگير و داراي بزرگترين سهم در بيداري دانشجويي به سمت تحقق عدالت و پيشرفت حركت ميكند.
اين گزارش حاكي است در پايان بخش اول همايش دانشجوي انقلابي، دانشجوي حماسه ساز، مسئول بسيج دانشجويي كشور به سئوالات دانشجويان در خصوص راهكارهاي افزايش بصيرت سياسي، انتخابات اخير رياست جمهوري آمريكا، موقعيت آمريكا در منطقه، ماجراي كوي دانشگاه و ... پاسخ داد.
همچنين سراج در بخش دوم همايش به تحليل و بررسي طرح تحول و تعالي بسيج و چگونگي تشكيل كانونها و توجيه بسيجيان در اجراي اين طرح پرداخت.
لازم به ذكر است همايش دانشجوي انقلابي – دانشجوي حماسه ساز به همت بسيج دانشجويي دانشگاه اراك و به مناسبت 16 آذر در سالن 8 شهريور دانشگاه اراك برگزار شد./انتهاي پيام/
شنبه 16 آذر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: شبكه خبر دانشجو]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 90]