تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 16 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):مومن همانند دو کفه ترازوست. هرگاه به ایمانش افزوده گردد، به بلایش نیز افزوده می ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826587880




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

4 ( عيار )


واضح آرشیو وب فارسی:قدس: 4 ( عيار )
معاون برنامه ريزي و توسعه سازمان جهاد كشاورزي استان اعلام كرد ؛
اختصاص 12 درصد از اعتبارات خشكسالي كشور به خراسان رضوي

بردسكن- خبرنگار قدس: معاون برنامه ريزي و توسعه سازمان جهاد كشاورزي خراسان رضوي در جلسه كارگروه آب، كشاورزي و منابع طبيعي شهرستان بردسكن گفت: در ماده 10 خشكسالي 280 ميليارد تومان به خراسان رضوي اختصاص پيدا كرد كه اين رقم معادل 12 درصد كل اعتبارات خشكسالي كشور مي باشد. مهندس زريني سهم سازمان جهاد كشاورزي خراسان رضوي را بيش از 17 ميليارد تومان اعلام كرد و گفت: در راستاي خريد دام مازاد دامداران استان طي دو ماهه اول اجراي اين طرح، استان خراسان رضوي با خريد 400 هزار رأس دام، 65 درصد خريد دام كشور را به خود اختصاص داد و در حال حاضر 42 درصد كل دام كشور در خراسان رضوي خريداري و 154 هزار رأس آن به صورت اماني در حال پرواربندي مي باشند.
معاون برنامه ريزي و توسعه سازمان جهاد كشاورزي خراسان رضوي در رابطه با استمهال وامهاي كشاورزان و دامداران اين استان گفت: از اعتبار اختصاص يافته به استان 143 ميليارد تومان آن براي استمهال وامهاي كشاورزان و دامداران خسارت ديده در نظر گرفته شده است.
مهندس زريني افزود: در بحث استمهال وامهاي كشاورزان و دامداران خسارت ديده هيچ محدوديتي از لحاظ مبلغ وام در استان وجود ندارد و تا هر سقفي كه باشد، در صورتي كه مشمول آن قرار بگيرند، بدون مراجعه به بانكهاي عامل، وام آنها تمديد و ديركرد و سودي به آنها تعلق نمي گيرد.
اين مقام مسؤول به پرداخت تسهيلات به خسارت ديدگان فاقد بيمه در اين استان اشاره كرد و گفت: در اين راستا 26 ميليارد تومان به خراسان رضوي اختصاص داده شده است.
وي اظهار داشت: تمامي محصولات زراعي؛ باغي و دام سبك استان كه فاقد بيمه هستند با 16 ميليارد تومان هزينه تحت پوشش بيمه قرار خواهند گرفت.
معاون برنامه ريزي و توسعه سازمان جهاد كشاورزي خراسان رضوي در ادامه با اشاره به اينكه براي اجراي آبياري تحت فشار در سالهاي قبل به طور متوسط در سال سه تا چهار ميليارد تومان اعتبار داشته است، گفت: امسال 16 ميليارد تومان به اين امر اختصاص داده شده است.
وي سهم خراسان رضوي در بحث نهاده هاي كشاورزي را 64 ميليارد تومان اعلام كرد و افزود: با توجه به اينكه سالانه 30 تا 35 ميليارد تومان اعتبار به سازمان جهاد كشاورزي اختصاص داده مي شود، در حال حاضر اين هزينه ها بالاي 150 ميليارد تومان مي باشد كه در اين راستا سازمان جهاد كشاورزي با مشكلاتي مواجه مي باشد كه از آن جمله مي توان به نداشتن اعتبار براي تأمين سوخت خودروها، اجاره خودروها و اضافه كاري پرسنل اين سازمان اشاره كرد.
در اين جلسه دكتر خباز نماينده مردم بردسكن در مجلس شوراي اسلامي، سرمازدگي و خشكسالي استان خراسان رضوي را طي يك قرن گذشته بي سابقه دانست و گفت: با توجه به اينكه 40 درصد دام كشور در خراسان رضوي خريداري شده است، اين حاكي از عمق فاجعه مي باشد.
وي گفت: با توجه به اين خريد مي بايست 40 درصد اعتبارات به خراسان رضوي تخصيص پيدا مي كرد نه 12 درصد كه در اين رابطه حق استان داده نشده است.
مخبر كميسيون اقتصادي مجلس شوراي اسلامي با اشاره به اينكه با سرمازدگي و خشكسالي نمي توان مبارزه كرد، به نطق پيش از دستور خود در مجلس اشاره كرد و گفت: با توجه به وضعيت سرمازدگي مي بايست لايحه اعتبار سرمازدگي در زمستان سال گذشته تقديم مجلس هفتم مي شد نه در خردادماه تحويل مجلس هشتم شود.
نماينده مردم بردسكن در مجلس شوراي اسلامي گفت: علاوه بر اين با گذشت پنج ماه از تصويب اين لايحه، متأسفانه دولت هيچ اقدام اساسي در اين رابطه تاكنون انجام نداده است و هنوز مسؤولان به فكر توزيع اعتبارات مي باشند.
مهندس مقيمي فرماندار بردسكن نيز در اين جلسه با اشاره به اينكه سه شهرستان بردسكن، كاشمر و خليل آباد در بخشهاي كشاورزي قبل از اين بحران، بالاترين مزيت را از لحاظ توليدات و سطح زيركشت در كشور داشتند، گفت: اما در حال حاضر تمام هستي كشاورزان و دامداران منطقه از بين رفته است كه بايد در آينده فضاي خوبي را براي منطقه رقم بزنيم.فرماندار بردسكن با توجه به فراهم آوردن زيرساختهاي لازم بر ايجاد مجتمعهاي گلخانه اي و دامداري در اين شهرستان تأكيد كرد.در اين جلسه صدرا، بخشدار مركزي بردسكن با اشاره به اينكه بيش از 500 منبع آبي در شهرستان بردسكن وجود دارد و سالانه بيش از 15 كيلومتر براي احداث كانالهاي انتقال آب در شهرستان اعتبار در نظر گرفته مي شود، گفت: اگر خواسته باشيم هر سال 15 كيلومتر از كانالهاي انتقال آب را پوشش انهار كنيم، بيش از 30 سال طول خواهد كشيد كه كانالهاي انتقال آب شهرستان را پوشش انهار كنيم كه طي اين مدت نيز مجدداً برخي از كانالهاي احداثي عمر مفيد آنها تمام خواهد شد.

مدير سازمان تعاون روستايي خراسان شمالي: واگذاري امور دست دوم به تعاوني ها خلاف اصل 44 است

بجنورد- خبرنگار قدس: مدير سازمان تعاون روستايي خراسان شمالي با اشاره به اعتراض تعاونيهاي روستايي گفت: واگذاري امور دست دوم به شبكه تعاونيهاي روستايي مغاير با اصل «44» قانون اساسي است.
محمدحسين الهياري افزود: در خردادماه سال جاري هيأت وزيران مباشرت توزيع آرد روستايي و عشايري و همچنين كالاهاي اساسي را از شبكه تعاون روستايي به وزارت بازرگاني واگذار كرد. او گفت: اين در حالي است كه شبكه تعاون روستايي از دهه 40 تاكنون اين امر را بر عهده داشته و در همين زمينه انبار، نيروي انساني و امكانات و سيستم نرم افزاري و سخت افزاري توزيع آرد و كالاهاي اساسي را مبتني بر كد ملي تأمين كرده است.
وي تصريح كرد: بخشي از درآمد شبكه تعاون روستايي از محل توزيع آرد و كالاهاي اساسي تأمين مي شود كه با واگذاري آن به وزارت بازرگاني، ضربه جبران ناپذيري به پيكره تعاونيهاي روستايي به عنوان بزرگترين تشكل تعاوني كشور وارد مي شود.وي گفت: توزيع اين اقدام از سوي وزارت بازرگاني به شركت غله - كه بخش دولتي است - به عنوان پيمانكار اول واگذار شده است و اين شركت نيز تعاونيهاي روستايي را به عنوان مباشر يعني پيمانكار دوم انتخاب كرده اند كه اين خلاف قانون است.
وي ادامه داد: با اين وجود تعاونيهاي روستايي از خردادماه به منظور جلوگيري از اختلاف در توزيع آرد در سطح روستاها، اين امر را همانند گذشته ادامه داده و در همين راستا مراوداتي بين وزارت بازرگاني و سازمان مركزي تعاون روستايي صورت گرفت كه البته بي نتيجه بود تا اينكه در جلسه مشترك رئيس جمهور و استانداران، حل و فصل موضوع و قضاوت بين دو نهاد در هر استان به استانداران سپرده شد.
به گفته وي، استاندار خراسان شمالي نيز به دنبال مذاكرات تلفني از سازمان تعاون روستايي استان خواسته است تا همانند گذشته به كار خود ادامه دهد.
وي با بيان اينكه اين شبكه با انجام امور دست دوم و به عنوان پيمانكار دوم كاملاً مخالف است، يادآور شد: امسال تا پايان آبان ماه شركت بازرگاني دولتي ايران تنها 110 ميليون تومان از درآمد حاصله را به سازمان تعاون روستايي استان پرداخته و اين در حالي است كه اين سازمان طي اين مدت 500 ميليون تومان هزينه كرده است.
رئيس بازرگاني سازمان تعاون روستايي خراسان شمالي نيز با بيان اينكه بيش از 60 درصد جمعيت استان، ساكن مناطق روستايي هستند، افزود: در كل استان 685 نانوايي روستايي و 343 روستاي فاقد نانوايي وجود دارد.
فرشيد شكوري با بيان اينكه ميزان تقريبي سهميه سالانه آرد روستايي استان حدود 54 هزار و 500 تن مي باشد، گفت: ماهانه چهار هزار و 200 تن آرد در روستاهاي برخوردار از نانوايي و 500 تن آرد خانه پزي نيز در روستاهاي فاقد نانوايي توسط ناوگان حمل و نقل شبكه تعاون روستايي توزيع مي شود.وي اضافه كرد: اين شبكه طي 6 ماه گذشته 26 هزار و 377 تن آرد و چهار هزار و 300 تن كالاهاي اساسي شامل قند و شكر، روغن و برنج در سطح روستاها توزيع كرده است.
وي افزود: مقدار پرداختي شركت غله به شبكه تنها هزينه هاي فروردين ماه اين شبكه را جبران كرده است.

قاسم آباد؛ تفرجگاهي در دامان بينالود

احمدآباد - خبرنگار قدس: روستاي قاسم آباد در 65 كيلومتري جنوب شرقي شهرستان مشهد و در دامنه كوه بينالود قرار گرفته و نواحي شرقي و غربي آن به وسيله كوه احاطه شده است. از وسط روستا رودخانه اي مي گذرد و منازل مسكوني اهالي، در دو سوي اين رودخانه واقع شده است. هنگام بارندگي شديد در قسمتهاي بالادست روستا، سيل در بستر رودخانه جاري مي شود و ارتباط مردم دو سوي رودخانه را قطع مي كند. اين روستا آب و هوايي معتدل و كوهستاني دارد كه به دليل سرسبزي، زيبايي و وجود كوههاي سبزرنگ، چهره اي ييلاقي و تفرجگاهي به خود گرفته است.
خانه هاي روستا در دل كوه و بر اوج بلندي پله به پله تا پست ترين نقطه هموار بنا شده است و هنگامي كه از بالا به اين مناظر بنگريم، بامها طبقه به طبقه بر ديوارها سوار شده اند.
در همسايگي خانه هاي گلي روستا از لابه لاي شاخه ها خانه هاي ويلايي ساخته شده طبق اصول شهرسازي، جلب توجه مي كند. اين ساخت و سازهاي جديد و شيك فقط به دامنه ارتفاعات محدود نشده و به صورت پراكنده حتي به بلندي صخره ها نيز گسترش يافته است.
عباسعلي خدادادي رئيس شوراي اسلامي روستاي قاسم آباد مي گويد: با توجه به واقع شدن اين روستا در ابتداي دره، از نظر مردم محلي، اولين روستا از مجموعه روستاهاي واقع در دره كه خورشيد به آن تابيده است مي باشد و تاريخچه آن به قبل از اسلام برمي گردد.
وجود قبرستاني قديمي در حاشيه شرقي روستا، قلعه و تونلهاي زيرزميني، برج در غرب روستا، و وجه تسميه آن نشان از تاريخ چند هزار ساله اين روستا دارد.
جمعيت روستا براساس سرشماري سال گذشته 650 نفر و شغل اكثر مردم ساكن، كشاورزي و باغداري است.
زمانعلي وهابي، عضو شوراي اسلامي قاسم آباد هم اظهار مي دارد: علاوه بر آن مي توان به فعاليتهاي اقتصادي گسترده مردم از جمله دامداري، جاجيم بافي، نجاري و بنايي اشاره كرد. گردو، سيب، آلو بخارا، گلابي، زرد آلو، هلو و انگور عمده محصولات كشاورزي منطقه است و وجود درختان متنوع ميوه و باغهاي سرسبز به آن طبيعت زيبا و جذابي بخشيده است.
اين روستا 9 شهيد تقديم انقلاب اسلامي كرده است و به لحاظ نخبه پروري و عالم خيز بودن شهرت دارد و از نظر فرهنگي داراي پيشينه ديرين مي باشد به طوري كه اولين دبستان منطقه در سال 1320 در اين روستا ساخته شده است.
پرورش افراد و شخصيتهاي موفق و نخبه در زمينه علمي، فرهنگي و اقتصادي بسيار فراتر از ظرفيت يك روستا مي باشد و وجود شخصيتهاي علمي در دانشگاههاي داخل و خارج كشور، پزشكان و مسؤولان ارشد اجرايي نشان از غناي فرهنگي اين روستا دارد.
شهين وهابي، دهيار روستاي قاسم آباد نيز مي گويد: جاده ارتباطي روستا به طول 5 كيلومتر در سال 1364 احداث و در سال گذشته آسفالت شده است و همزمان با احداث جاده شوسه كار برق رساني صورت گرفته است.وي اضافه مي كند: هم اكنون اكثر منازل اهالي خط تلفن ثابت دارند و با نصب يك فرستنده در اين روستا مشكل آنتن دهي تلفن همراه نيز حل خواهد شد.

يك مسؤول در خراسان شمالي خبر داد؛ كمبود تانكر براي آبرساني به عشاير

بجنورد- خبرنگار قدس: مديركل امور عشايري خراسان شمالي از كمبود تانكر براي آبرساني به عشاير اين استان خبرداد.
موسي الرضا شادمهر اظهار داشت: بارندگي كم، خشكيدن چشمه ها و افت منابع آبي در مناطق قشلاقي و ييلاقي نياز به آبرساني سيار به خانوارها و دام عشاير را بيشتر كرده است.
وي گفت: از محل اعتبارات خشكسالي كشور دو ميليارد ريال اعتبار براي آبرساني به عشاير اين استان اختصاص يافته كه اكنون در مرحله خريد تانكر هستيم.وي اذعان داشت: آبرساني به برخي از مناطقي كه عشاير مستقر هستند، به علت سختگذر بودن، بسيار مشكل است و تانكرهاي اجاره اي از آبرساني به اين مناطق استقبال نمي كنند.
وي ادامه داد: خرابي راهها مهمترين مشكل آبرساني به عشاير استان است و اين امر موجب شده كه رساندن خدمات به عشاير با مشكل مواجه شود.

يك مسؤول خبر داد؛ زايش گله هاي «طرح محوري» در نهبندان

نهبندان - خبرنگار قدس: مدير جهاد كشاورزي نهبندان از آغاز زايش همزمان گله هاي طرح محوري از پنجم آذرماه امسال در اين شهرستان خبرداد.
محمد خيرخواه گفت: در سال جاري سه گله گوسفند در اين شهرستان تحت پوشش طرح محوري قرار گرفتند و در مجموع 340 رأس گوسفند در اجراي اين طرح تلقيح شدند.وي افزود: گله هاي تحت پوشش اين طرح به فاصله زماني يك هفته از همديگر تلقيح شده اند، به طوري كه زايش اين گله ها نيز با اختلاف زماني يك هفته صورت مي گيرد.وي زايش همزمان، تولد بره هاي هم وزن و هم سن، سهولت در انجام عمليات بهداشتي و واكسيناسيون، افزايش چند قلوزايي و كاهش هزينه هاي نگهداري دام نر در گله ها را از مزيتهاي اجراي طرح محوري گله هاي گوسفند در اين شهرستان عنوان كرد.

اعلام فعاليت هاي پژوهشي شركت آب و فاضلاب خراسان شمالي

بجنورد- خبرنگار قدس: مديرعامل شركت آب و فاضلاب خراسان شمالي مهمترين فعاليتهاي پژوهشي اين شركت را شامل همكاري در ترجمه و چاپ دو عنوان كتاب در زمينه هاي آب و فاضلاب، شركت در نمايشگاه هفته پژوهش در وزارت نيرو با چند كار تحقيقاتي، ابداع و ساخت دستگاه تراش آزبست به روش برقي، بنزيني و دستي و بررسي ساخت دستگاه تصفيه آب اعلام كرد.
روشن روان همكاري با پروژه خشك كن تصفيه خانه فاضلاب، ابداع شير قطع كن اتوماتيك كنتور آب و برگزاري چهار عنوان سمينار تحقيقاتي را از ديگر فعاليتهاي پژوهشي شركت آب و فاضلاب خراسان شمالي ذكركرد.

اجراي طرح هادي در 6 روستاي كوهسرخ

كوهسرخ- خبرنگار قدس: مدير بنياد مسكن كاشمر گفت: مطالعات طرح هادي تمام روستاهاي بالاي 50 خانوار اين شهرستان مصوب شده و آماده تخصيص اعتبار براي اجرا مي باشد.مهندس مراديان افزود: طرح هادي در 6 روستاي بخش كوهسرخ كه از شاخص جمعيت بالايي برخوردار بوده اند، اجرا شده است.
وي ادامه داد: در روستاهاي دهميان، تنورجه، مكي، ايور، طرق و اوندر بيش از پنج ميليارد ريال اعتبار هزينه شده است.
 شنبه 16 آذر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: قدس]
[مشاهده در: www.qudsdaily.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 326]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن