واضح آرشیو وب فارسی:حيات: جانشين پليس پيشگيري فرمانده نيروي انتظامي تهران : طرح انظباط اجتماعي اقدامي دائمي است جمع آوري 150 بي خانمان در طرح انظباط اجتماعي
تهران-حيات
جانشين پليس پيشگيري فرمانده انتظامي تهران گفت:طرح انظباط اجتماعي يك اقدام بلند مدت و دائمي است
به گزارش خبرنگار اجتماعي حيات، سرهنگ مسعود جعفري نسب در سومين روز طرح انضباط اجتماعي كه زير نظرسازمان اجرائيات با عنوان طرح جمع اوري متكديان،بي خانمان ها،سارقين وفروشندگان مواد مخدر انجام شد اعلام كرد:اين طرح براي اولين بار در سطح شهر تهران در حال انجام است وبا مشاركت مردم و همت پليس به عنوان يك اقدام بلند مدت و دائمي در حال برنامه ريزي است تا بتواند قسمت عمده مشكلات را حل كند.
وي با اعلام اينكه اين طرح به منزله تغيير رفتار اجتماعي و نيازمند هماهنگي است خاطر نشان كرد:به علت وجود 7/5ميليون جمعيت در شهر تهران و 3ميليون خودرو اجراي اين طرح در گام اول در تمام شهر تهران مقدور نيست و قدم اول با اجرايي كردن برنامه در منطقه 3 تهران ،كلانتري 103 گاندي به صورت پايلوت آغاز شده است.
جعفري نسب علت انتخاب اين منطقه براي اجراي اوليه طرح را تنوع ماموريت در منطقه خواند و اضافه كرد:اين منطقه به جهت دارا بودن جمعيت ساكن،شناور،تجاري،شركت خصوصي و دستگاههاي اداري و مرجع انواع مختلف نيرو هاي پليس را خواستار است.
وي با اشاره به اينكه اين برنامه در 6 محور حقاني،مدرس،وليعصر،آفريقا،ميرداماد و ظفر اجرا مي شود گفت:در اين طرح پليس راهنمايي و رانندگي وظيفه روان سازي ترافيك و برخورد با متخلفان، پليس اگاهي مسئول ساماندهي مجرمين سابقه دار و حرفه اي،پليس امنيت موضوعات صنوف و اماكن و پليس پيشگيري به بحث كلانتري ها و ايجاد زمينه حضور نماينده تمام پليس هاي تخصصي را در يك كلانتري پرداخته است.
جعفري نسب با اشاره به اينكه اين طرح جامع بوده و فقط جنبه راهنمايي رانندگي ندارد گفت:5 ايستگاه پليس در اين منطقه در نظر گرفته شده كه با حضور 3 افسر شيفت و 2 مامور جهت ماموريت هاي 110 شرايطي فراهم شده كه مدت ماموريت از بالاي 15 دقيقه در ماموريت هاي فوري به بين 6 تا 15 دقيقه رسيده و مردم مي توانند در كمترين زمان به پليس دسترسي داشته باشد.
وي متذكر شد:در طرح ويژه اي از طرف فرماندهي نيروي انتظامي تهران بزرگ مقرر شده كه به موجب ان افراد متقاضي بتوانند در طرح هاي نيروي انتظامي مشاركت داشته تا از طرفي زمينه مشاركت مردم ونيرو هاي پليس و از طرفي شرايط استفاده از نيروي انساني فراهم شود.
جانشين پليس پيشگيري فرمانده انتظامي تهران بزرگ ادامه داد: در اين برنامه تا پايان سال جاري يك هزار نفر از مردم به عنوان پليس افتخاري در كلانتري ها مشغول فعاليت مي شوند.
وي يكي از جنبه هاي طرح را ايجاد پشتيباني انتظامي محكم براي دستگاهها به منظور هر چه كاملتر انجام شدن ماموريت خود خواند و گفت:توسط كميته آسيب هاي اجتماعي شهر تهران كه شامل نيروي انتظامي،بهزيستي و معاونت اجتماعي شهرداري است سامانه اي به منظور پشتيباني دستگاههايي كه خود را موظف بر اجراي برنامه هاي طرح مي دانند در نظر گرفته شده است.
جعفري نسب نتيجه اين 3 روز سپري شده از طرح را جمع اوري 150نفر از بي خانمان ها و انتقال آنها به مراكز ياسر،گرمخانه هاي شهرداري و مركز اسلام شهرو انتقال شهرستاني ها به محل سكونت خود اعلام كرد.
وي در بحث مقابله با بساط گستري گفت :اطلاع رساني به صنوف و مردم انجام شده است و اقدامات بعدي پس از اطلاع رساني عمومي در خصوص نحوه برخورد مناسب با اين گروه صورت مي گيرد.
جعفري نسب در پايان، تغيير رفتار اجتماعي در جامعه اي كه حدود 50 سال از الگويي خاص تبعيت كرده را امري وقت گير و پر تلاش معرفي كرد و ادامه داد:تا زماني كه مشكلات مرحله پايلوت كاملا مرتفع نشود سامانه به صورت جامع درتمام سطح شهر اجرايي نمي شود.
پايان پيام
جمعه 15 آذر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: حيات]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 76]