واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: همايش تجليل از خادمان ميراث فرهنگي در گيلان برگزار شد
همايش تجليل از خادمان ميراث فرهنگي در استان گيلان عصر روز پنجشنبه با حضور معاون قوه قضاييه و رييس مركز حفاظت اطلاعات اين قوه و جمعي از مسوولان اجرايي استان گيلان در مجتمع فرهنگي و هنري خاتم الانبياي رشت برگزار شد.
به گزارش ايرنا، در اين همايش يك روزه كه به مناسبت هفته ميراثفرهنگي، صنايع دستي و گردشگري برگزار شد از 30 خادم ميراث فرهنگي در استان يلان تقدير شد.
" اكبر درزي اسلام " معاون سياسي و امنيتي استانداري گيلان در اين همايش ضمن تاكيد برانتقال ميراث فرهنگي به نسل هاي آينده اظهار داشت: حفظ ميراث فرهنگي تنها بر عهده سازمان خاصي نيست و همه دستگاههاي اجرايي بايد در اين زمينه همكاري كنند.
وي ياد آورشد: بايد با اجراي زيرساخت هاي مناسب سعي كنيم ايران را در گيلان داشته تا همه چيز براي مقصد گردشگري كشور كه مي تواند گيلان باشد، مهيا شود.
وي ادامه داد: پرداختن به موضوعات مختلف فرهنگي كه از گذشته به دست ما رسيده است بخشي از هويت فرهنگي است كه بايد از آن پاسداري كرده و به نسل هاي بعد بسپاريم.
" دكتر اصغر جهانگير" معاون قوه قضاييه و رييس مركز حفاظت اطلاعات اين قوه هم در اين همايش افزود: آنچه موجب حفظ جمهوري اسلامي در 30 سال گذشته شده است آن انسجام فرهنگي است كه انقلاب اسلامي موجب آن شده است.
وي اضافه كرد:استكبار جهاني با شيوه هاي مختلف سعي در صدمه زدن به اين انسجام و هويت فرهنگ اسلامي آن دارد و به دنبال يك مفهوم سازي جديد عليه اسلام با گسترش تكنولوژي و فضاسازي هاي مجازي است.
وي گفت: بايد سعي شود با حفظ هويت فرهنگ اسلامي خود بااين برنامه استكبار جهاني مقابله شود.
وي اظهار كرد:مسووليت مهمي كه سازمان ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري دنبال مي كند امنيت سازي در جهان اسلام است كه از طريق جذب گردشگردر كشور، مي توان نقشه هاي دشمنان را خنثي كرد.
" محمد حسين مهدي پور " رييس سازمان ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري گيلان هم هدف از برگزاري اين همايش را تقدير از افرادي عنوان كرد كه در حفظ و ماندگاري ميراث فرهنگي گيلان مشاركت دارند.
وي با تاكيد بر مشاركت مردم در حفاظت از آثار فرهنگي ياد آورشد: حفظ بناهاي تاريخي بدون مشاركت مردم امكان پذير نيست.
وي خواستار مشاركت فعال تر مردم و مسوولان در اين زمينه شد.
در اين مراسم از 30 نفر به عنوان خادم ميراث فرهنگي گيلان كه در شهرهاي رشت، لاهيجان، تالش، ماسوله، صومعه سرا و رودسر در حفظ و نگهداري و مرمت آثار تاريخي فعاليت داشته و يا اين آثار در تملك آنها قرار دارد تقدير شد.
همچنين در اين همايش تفاهم نامه همكاري بين سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري گيلان و دادگستري اين استان در زمينه مشاركت و همكاري در زمينه حفاظت از ميراث فرهنگي با حضور مسوولان ارشد قوه قضاييه و ميراث فرهنگي گيلان به امضاء رسيد.
ك/ 03 506/516/1552 شماره 643 ساعت 19:32 تمام
پنجشنبه 14 آذر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 132]